torsdag 31 december 2009

The blind side

Har vi varit och sett en film på bio som hette "The Blind Side", riktigt bra, grät både i början och i slutet, hihi :)

Orkar ta mig tusan inte blogga idag! Haha, hoppas endast att min förbaskade förkylning släpper någon bajsgång.

Sista dagen på året imorgon, det ni (:

tisdag 29 december 2009

Delfinsim! (:

Jonatan ockuperade datorn igår när jag hade tänkt blogga.

Igår simmade vi med delfiner och det var helt underbart! Det var en upplevelse som man sent kommer att glömma, det vill jag lova. Åh, det var något av det mest sagolika jag någonsin har gjort.

Det var riktigt kallt även fast vi hade våtdräkter, men det var det värt, helt klart! :)



Idag har vi shoppat upp det mesta av pengarna vi hade med oss hit, nästan i alla fall, 9 påsar med oss från shoppingcentret. Dock är bara två mina ;)
Jag köpte en parfym från Victoria Sectret, luktade vanilj, mumsigt värre! Och sen gjorde jag av med nästan 150 dollar på ett par GUESS byxor, var egentligen inget särskilt med de, men galen som man är så ;D
Pappa var den som handlade mest, flera tröjor och byxor, jag är helt chockad, han handlar ALDRIG kläder och nu så var han shopparkungen! :O

Efter shoppingen så dök vi in på en restaurang som såg ut som Hells Kitchen, man fick se "avdelningen där de lagade maten", och där man satt var hel fint! :)
Jag åt en köttbit med vitlökssmör på och pommes till, delicious!

Såg en jätteball glittrig sele på Petsmart precis inna vi skulle hem, ska bestämma mig under morgondagen om mollisbollis ska få en sån, hihi, sötnöt!

Nu blir det tedags.

Puss

söndag 27 december 2009

Imorgon! :)

Dagen har mestadels spenderats i sängen faktiskt, haha.
De andra har spelat golf idag så jag har tillbringat dagen med att läsa boken som är överspännande och suttit vid datorn, lagom chill alltså.
Har faktiskt varit sol ute idag men för kallt ändå för att sitta ute, synd.

Det blev pizza till kvällsmat, mumsfillibabba. Efter maten gav vi oss iväg för att se på ett hus som, hade massor av juleljus (blev aldrig av igår). Det var en hel del av dem, det lovar jag, haha, hade aldrig pallat bo i ett hus med massor av ljus som blinkar dag ut och dag in.

Åh, måste berätta Bulan! Vet du vad jag gör nu?! JAG DRICKER TE! :O Med endast vatten också, det måste vara något speciellt med te:t här ;D Borde köpa med mig ett lager tepåsar hem, men det kommer aldrig få plats i min resväska, det kan jag sätta mitt liv på ;D

Imorgon kommer en efterlängtad dag, jag kommer att befinna mig i samma vatten som delfiner! Åh, det kommer bli en upplevelse som man aldrig glömmer har jag en känsla av :)
Efter det ska vi nog till en alligatorfarm, läskigt!
Förhoppningsvis blir det sen lite shopping på en stor outlet.

Nu ska jag fortsätta att dricka mitt te och läsa min bok ;)

Mollabolla, jag saknar dig! <3

fredag 25 december 2009

Julklappsöppnadet över.

Då har jag också öppnat mina julklappar, hihi.
Den bästa; en VIP-biljett på Disney World som ger en gratis saker och företräden, ihhh, blev överlycklig! :)

Åh prata inte om bortskämdhet här inte, en iPod, hel basketkorg med stång och hela paketet, ny mobil och allt möjligt, you name it ;D
Det som faktiskt har känts lite tråkigt är att det för EN GÅNGS skull har varit snö där hemma på självaste julafton, och just den får jag inte vara hemma på. Men det är ju inte sånt man vet innan man beställer en resa inte, hihi. Men förhoppningsvis kommer det fler jular då det faktiskt är vitt, inte grön gräsmatta utanför fönstret eller blask och regn ;)

Idag har det faktiskt regnat här vilket jag absolut inte hade hoppats på, haha, jag ville ju ha sol och bli brun (:
Dagen har endast spenderats med att sätta upp Alexanders basketkorg, eller jag har mest tittat på, haha, MEN jag fixade faktiskt själva nätet i korgen, haha ;D
Ikväll ska vi bara se en film och därefter blir det kanske en sväng ut med bilen för att se på en gata med massor av juleljus :)

Imorgon ska töntarna (männen och pojkarna) spela golf, så jag antar att det blir slappedag för min del, kanske fortsätta att läsa min Harry Potter, är inne nu på sista boken och det är riktigt bra. Jag började läsa den när vi åkte och nu har jag läst 404 sidor, det är inte vad man kan kalla normalt för Dessiré inte :)

Skulle gärna vilja lägga upp lite bilder här men tyvärr har jag inte med min sladd till kameran. Jag hoppas att mitt minneskort fixar resan ut, jag har inte så mycket kort kvar, men det är ju det minsta problemet (:

Nehepp, nu blir det filmtime, puss!

Julafton :)

Idag är det självaste julafton och jag har tillbringat dagen i solen vid poolen. DET känns konstigt kan jag tala om, big mama stange! ;)

Hela dagen har jag gått och funderat på hur allting skulle vara där hemma just nu... "Nu äter alla andra julmat", "Snart kommer tomten", "Nu är alla julklappar öppnade", ja, alla tankar som är runt julen har snurrat runt i mitt huvud idag.
Jag har befunnit mig som sagt i solen och jag har till och med blivit lite röd, underbart, hihi :)

Vi åt lunch på golfklubbens terass med golfbanan som utsikt, riktigt mysigt. Jag åt en ceasar-sallad som var krispigt god, ihhh :*
Nu i eftermiddags så var vi i kyrkan där de höll en ceremoni för att det var jul. Ibland är det faktiskt skönt att vara i kyrkan på något sätt, det är liksom ett lugn över allting. När vi kom hem åt vi födelsedags tårta eftersom min bror fyller år idag, congratz Jontebanan :)

Nu håller de sista julklapparna på att slås in, jesus säger jag bara! Här får barnen paleter stora som sängar och långa som giraffer! Det är vad man kan kalla woooooow Bulan! ;D

Och imorgon så får jag öppna mina julklappar, som jag absolut inte vet hur jag ska få hem, it's gonna be trouble! ;D

torsdag 24 december 2009

Kennedy Space Center

Idag har jag spenderat min dag mest på staternas vägar, haha.

Det var tänkt att i skulle till Kennedy Space Center, och dit kom vi också. Men under resans gång så jahopp, när vi stannade och skulle ta raster så ville inte nyckeln komma ut ur tändningslåset. Great!
Vi försökte hur länge som helst att ta ut nyckeln, men det gick verkligen inte, sjukt irriterande. Så när vi kom till centret så fick jag och Jonte först gå in och sen fick pappa gå in. Rackarns bananer.
Väl när vi var där så hade sista guide-bussen gått, och inga fler skulle gå. Bussarna gick ut till där alla raketerna skjuts upp som ska till rymden. Det var något av det man ville se mest, det är ju det som är det häftiga, så det var riktigt tråkigt.
Men något annat som var rätt ballt var att man fick testa på hur det var att sitta i en rymd-färja. Man satt i 90 graders lutning och sen skakade det som in i bängens, lite småkul och tufft (:

Så jag är väl nöjd med dagen, men riktig otur det där med bussarna ut till landningsbanorna...
Och vi har väl spenderat minst 5 timmar i alla fall på vägarna.

Imorgon (eller idag, klockan är närmare halvt fyra på natten hos er) så är det julafton. Här får vi inte öppna julklapparna förren den 25:e.

Om jag inte bloggar något mera imorgon (idag) så får ni ha en riktigt god jul! :D

tisdag 22 december 2009

Pet supermarket (:

Idag har jag handlat en jättefin vinröd bädd till Molla som hon ska få när jag kommer hem (: Den är kanske lite liten, men den är ändå tillräcklig :)
Åh vad jag saknar henne! Mamma skickade ett mail till mig idag och hon hade hittat på bus när hon va själv hemma, haha, hon hade spridit ut fågelfrön i hela min säng, haha. Och hon hade ätit upp en hel chokladkartong, ojoj, men tur som attan i kattan hade hon inte fått ont i magen i alla fall.

När jag var i djurafärren så hittade jag också en leksak som såg ut som en utter, haha, och som pep så den tänkte jag ha till brand varningsträningen :) Men ett STORT problem återstår, haha, jag vet farao inte hur jag ska få hem bädden, jag har redan för mycket packning haha. Jag måste ju få hem den på något vis men jag vill helst inte betala för extra bagage ;)

Innan djuraffären så bowlade vi. Min yngsta kusin har sån röta kan jag tala om, hon vann första rundan och är sex år, helt otroligt. Och varje gång vi spelar ett spel som kallas "Trouble" så vinner hon också, får alltid sexor och ettor, helt otroligt ;O

Igår kväll beställde vi tid till att få simma med delfinerna på Marineland, det ska bli otroligt underbart! :) Ser verkligen fram emot det (:

Maragaux (min yngsta kusin) håller på att äta upp mig så det är bäst jag slutar blogga ;D

Puss! :)

måndag 21 december 2009

På andra sidan av Atlanten (:

Och jag är lever och har kommit fram utan skador kan jag meddela! (:

Vi startade klockan 7 på morgonen och gick till sängs vid tre, ganska tufft...

Fy tusan vad alla regler har blivit strängare när man ska ta flyget kan jag tala om... I Kastrup fick vi visa upp våra pass FEM GÅNGER! :O
Tog en evighet innan man väl var klar med all incheckning...
När vi kom till säkerhetskontrollerna över handbagaget blev jag stoppad, haha, mitt hårspray och handspriten tog dem ;) Så nu får jag leva utan det, men det fixar jag! :)

Flyget över till USA tog 9 och en halv timme, och när vi väl var över så befann vi oss bara i Atlanta. Därifrån skulle vi byta till flyget som vi skulle ta till Jacksonville, och när vi väl var på det så tog det bara en timme :)
När vi kom till Atlanta så möttes vi av Anders och Alexander, ihhh :*

Riktigt skönt att somna den dagen kan jag tala om. Dagen efter blev det en trip till en stor outlet men ingenting handlat, sparar tills mellanrean ;D Haha (:

För tillfället har jag hjärnsläpp av vad vi gjorde igår, haha, men på kvällen var vi i alla fall och gick på beachen, myspys! :)

Idag var vi inne i en mindre stad som jag inte ens kommer ihåg vad den hette. I alla fall, jag köpte en jättefin Lacoste-kofta (:

Ikväll kommer Stewarts mamma och pappa hit och stannar över julen. Imorgon ska vi också försöka ringa Marineland och se om vi får en liten stund med delfinerna för idag ville de icke prata med oss, haha ;D

Nehepp, nu ska jag gå och snyta mig, som egentligen inte hjälper, näsan är lika tjock ändå, riktigt tungt kan jag tala om, och nässprayet hjälper inte mycket heller :/

Puss på er där hemma och hoppas ni har det bra! :D

fredag 18 december 2009

Några få timmar kvar ;D

Imorgon sitter jag på flyget över den blå atlanten och landar halv ett på natten svensk tid i USA! :D

onsdag 16 december 2009

jullov imorgon (:

Min packning som ska hem kommer bli tung, riktigt tung. Och mamma hämtar inte mig, great! Bajs. Hatar verkligen att åka buss, bussväntan är fruktansvärda.

Det har kommit mer än en decimeter snö idag :O Faktiskt riktigt mysigt men jobbigt att klä på sig 20 kilo kläder för att man ska gå ut med doggeliton ;)

Imorgon är det skolavslutning... Tänk att jag bara har ett halvår kvar nu, helt sjukt, och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen, eller jag har en liten ideé men det är min egen hemlis (:

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen inför turneringen imorgon. Önska mig lycka till så det inte blir som förra gången,


då slutade det såhär ;D

tisdag 15 december 2009

pipsvängen.

Fick reda på slutbetyget i rehab idag, VG, jag har numera gett upp om MVG, det går inte, jag når aldrig den gränsen. "Du är så nära, riktigt nära, men jag kan inte sätta högre..." Hur många gånger har man inte hört det? Jag ger upp nu, jag ska inte plugga som en idiot längre, det hjälper ändå inte.

Molla var en aning bättre i magen idag så jag hoppas att det fortsätter så, antagligen är det hennes sjukdom som spelar en visa just nu. Ganska tråkig visa.
Imorgon blir det till att packa ihop sina saker här på internatet så man har allting färdigt på torsdag. Då har vi vollyboll-turnering sen har vi jullov (: Förhoppningsvis kommer mamma och hämtar mig så jag slipper ta bussen, hade varit otroligt skönt...

Jag saknar Tellus, alldeles för mycket. <3


kom tillbaka, jag älskar dig.

måndag 14 december 2009

Hemma igen (:

Stockholm var toppen, förutom en jädrans förkylning som inte ville släppa taget om mig ;)

Jag körde från Ljungby till Södertälje när vi skulle upp & från Norrköping och enda hem när vi skulle tillbaka, fy tusan vad drygt! Men kul ändå ;D Nu känns det nästan som om man förstår att man har körkort ;D
Vi kom inte hem förren vid ett inatt så struntade i skolan i förmiddags och tog bussen så Molla & jag var framme lite efter lunch istället :)

Ställde Amina i helgen,hon vann öppen klassen med ck och blev tvåa bästa tik med resrev cacib, så lite nöjd är jag ;) Sen var vi inne i final-ringen med avelsgruppen men där gick det som förväntat, bajs. Det är ändå hel ballt att gå in i stora ringen, speciellt ;D

Nog om det...
Imorgon har vi en arbetsintervju på låtsas och jag har inte ens förberett mig inför den, bra va? Och engelskan skulle vi ha gjort idag också men har inte ens fått tag på filmen, icke så bra.

Molla har mått bra i sin lilla mage i helgen, men nu idag så sprutade det bara ut ur henne och sen kräktes hon när vi kom hit. Upp och ner, hel tiden, är trött på detta nu.
Jag vill att Molla ska vara frisk, precis som alla andra... <3

fredag 11 december 2009

Mot Stockholm! (:

VG blev slutbetyget i djursjukvården, nöjd som tusan :)

Nu har jag skickat in en del läxor till som vi skulle ha gjort för några dagar/veckor sen, haha. Och nu har jag endast en inlämning kvar, en film-presentation på engelska, ganska tungt. Sen ska vi ha en låtsas "arbetsintervju" på samhällen på tisdag. Och utöver detta borde jag räkna matte men jag vet faktiskt inte om jag hittar ork någonstanns. Riktigt trött på skolan just nu.

Molla mådde inte bra imorse, fyra stycken stora pölar av kräk låg på rummet när jag kom tillbaka från duchen. Var tvungen till att försöka få i henne den tabletten som hon inte hade ätit, men det kom upp kvickt som attan.
Fick ge henne två tabetter istället två timmar senare, och de har hon behållt. Riset som hon nu fick ikväll var inte så populärt så det fick jag trycka i henne ;)
Men vi hoppas att allting blir bra imorgon igen för jag vill inte åka iväg med oro i magen...

För imorgon bär det av mot Stockholm och på södag blir det hundutställning, wiho (:

Nehepp, nu ska jag packa, har inet kommit någonstanns med det sen blir det IDOL-finalen! :)

Puss

onsdag 9 december 2009

älsklingpälskling! <3

Idag fyller världens bästa Molla år, grattis älskling! (:
Du är mitt allt mollabollasockerfjolla, <3

Idag fick jag ha min redovisning om hundens könsorgan, var sist av alla redovisningar...
Fick hela 57 poäng på provet sen! Blev riktigt happy, var bara en som hade ett halvt mer poäng, åh vad jag blev glad! Så bra har det nog aldrig gått faktsikt, hihi :)

Skulle egentligen lämnat in en läxa till samhällen imorgon men vet ni vad? Jag orkar inte och jag struntar i vilket! ;D

Nehepp, nu ska jag ut med mollis! :)

tisdag 8 december 2009

Swimming! ;D

Uschanamej vad det känns att gå i skolan just nu! PLUGG är bara förnamnet.

Idag hade vi praktiskt prov i Rehab, vi skulle palpera våra hundar och gå igenom och visa var alla musklerna sitter på dem, eller ja, dem ytliga muskelerna. Men det gick ganska bra i alla fall :)

Molla har ritkigt ont i bakbenspartiet när man strechar dem, hon vill inte alls, och idag skrek hon till. Anar för att det är hennes höfter (en B & en C). Men en annan sak som är mycket trevligare är att hon har blivit mycket bättre i sin rygg tack vare att vi har ultra-ljuds behandlat henne nu x antal gånger, så det ska vi fortsätta med, även om pengarna inet finns egentligen...

Molla fick simma idag på rehab-lektionen också, gick väldans bra, dock blev ju jag blöt som en utter, haha ;) När hon vilar mellan passen, (kör med sekvensträning), så ska hon upp med huvudet och allting så jag dränks ner i vattnet med min halva kropp, haha.



(Slänger in en bild när mollsan simmar)


Och vet ni vad som hände idag? Molla VÄGRADE att "hoppa" ner i poolen, så när vi skulle ta ner henne var hon totalt stel, och sen fattade hon inte att "oj, borde kanske börja simma?", så hon bara sjönk ner i vattenet och var helt under med huvud och allt, haha! Jag höll på att dö av skratt, en aning chockad Molla ;D

Imorgon har jag min redovisning om hundens könsorgan som jag har blivit tilldelad...
Sen har vi prov på hela djursjukvårdskursen, 200 poäng, ska bli riktigt skönt när det är över.
Just det, glömde säga att vi fick tillbaka våra rehab-prov idag på lektionen, blev ett VG, kunde ju varit bättre men är ändå nöjd (:

På torsdag har vi ett CV som ska lämans in på samhällen och på tisdag ska man vara förberedd på en "anställningsintervju", men det är också det sista vi har sen så är det ta mig fasen jullov (!)
Och jag ska njuta, för nästa lördag åker jag till USA ;D

Nu höll jag nästan på att glömma; (!)
GRATTIS ERIKA TILL KÖRKORTET! ;D <3

lördag 5 december 2009

Ge mig en tålig en.

Jag vet inte vad jag ska göra med min lever? Jag vill ha någon annans, någons som tåler alkohol. Detta är inte kul längre. 2 gånger på fem burkar, kul.

Vi hade i alla fall kul som tusan igårkväll, tack alla för att ni ville komma!
Och rimmet var bäst ;D

Puss!

torsdag 3 december 2009

Skar av 5 cm hud! :O

Var på körskolan idag för att tacka Niklas med blommor och fina ord :) Det blev väldigt fina ord, men det är ju meningen att han ska få veta hur bra han är, då kan han ju fortsätta att vara så bra som han är (: Åh, kommer fan att sakna allt vi har skrattat och pratat om! :O

Fick en sista big-mama kram av Niklas idag sen körde jag och hämta mitt körkort! Blev rättt nöjd faktiskt, kan fan inte fatta att jag har det ;D

Har precis skrivit klart mitt djursjukvårdsarbete, slutade på åtta sidor. Ska försöka repetera allt jag ska säga ikväll men med en fett stor förkylningsblåsa i munnen gör det rätt ont... Och dessutom är min bajsvärk i örat kvar, gör ont som tusan. Och när jag pratar blir det ännu värre...

Igår så stod jag för veckans händelse här på internatet! Jag skulle raka benen och så *kricccccch* så skar jag av fem centimeter av min hund, satans bananer vad det gjorde ont! Det blödde som fan, sen lurade Julia i mig att man skulle ha salt i, jävlar i havet vad jag skrek kan jag tala om. Sen kom Lexan och räddade mig som tur va, hon hämtade lite natrium klorid sen sattes plåster på.
Idag höll det på att blöda igenom så nu sitter nya plåster på, fy farao vilket fult ärr där kommer att bli kan jag tala om.

Det var det, Molla va dålig i magen två dagar förra veckan, och idag har hon också varit dålig, vet inte om det är något på gång. Jag hoppas inte det. Tänkte att jag kanske skulle ringa till veterinären och fråga henne om vi ska sätta in de "gamla" tabletterna igen, får se.

Molla simmade förresten i reheab poolen idag, vi fick låna nyckeln av Anna och så simmade vi där efter skolan. Hon var jätteduktig idag och var lugn nästan hela tiden, blev riktigt glad då! Och nu ligger hon här, helt utmattad och luktar gott (:

Nehepp, nu ska jag ta mig i kragen och gå igenom djursjukvården, jippi.

Puss

tisdag 1 december 2009

Ett långvarit lyckorus! ;D

Nu har bloggen legat nere i exakt en vecka, och vet ni? Jag lever fortfrande på att jag har körkort :D
Jag tror fortfarande inte att jag fattar att jag har det, helt unbeliveble (: Åh, jag kommer fortfarande ihåg precis allting som hände den dagen, allt som sades och gjordes, åh, vad glad jag blir av att tänka på det! :)

Jag har levt på detta lyckoruset hela veckan, och kommer göra det flera veckor till, om inte år, muuuuuuuums :D
På torsdag ska jag till körskolan och tacka Niklas, ska bli kul att få se honom igen, jag kommer ju för tusan att sakna honom!

Till något helt annat, idag skulle jag och Fanny gå på våran sista danslektion, men icke sa nicke, när vi kom till danhuset så wola! , då var där stängt... Jippie, så vi tog nästa buss som gick hem, vilket var 20 minuter senare, fram och tillbaka till helsingborg, det är vad vi sysslar med på dagarna! ;D

Sen i lördags har jag haft rikitigt ont i mitt höger-öra, och har det fortfarande, eller för tillfället har det gått över, tog alvedon innan så det börjar lindra.Har gått med en värmekudde hela dagen på örat, skönt men blir ju egentligen inte bättre med värme.. Nog tjatat om det, jag hoppas det går över snart! :)

Idag har vi haft prov i Rehab,gick nog ganska bra, känndes så i alla fall! :) Och resten av veckan blir det plugg som fan på djursjukvården för det ska redovisas på fredag... Fytusan.

Nehepp, nu blir'e annat!

Puss

tisdag 24 november 2009

LYCKLIGAST PÅ HELA JORDKLOTET!

JAG HAR KÖRKORT TVÅ DAGAR EFTER MIN FÖDELSEDAG! :D

Imorse spydde jag två gånger innan det var dags, jag var nevös som in i skotten.
Varmkörningen gick inte särkskilt bra så jag hade inte så mycket förhoppningar.
Mitt hjärta det bankade kan jag säga, men det känndes rätt bra faktiskt när vi väl var igång :)
När vi sen kommer tillbaka och jag har parkerat slänger jag i parkeringsbromsen och pustar ut. Fyfan vad jag var nervös nu kan jag tala om.


Min inspektör säger; "Nu har jag kontrollerat din körning och har fått en helhetsbild och....*väntar som fan* du är godkänd!"
Han ville sen ta mig i hand, det såg jag, men istället sätter jag händerna framför mitt ansikte och börjar gråta som fan. "Skojjar du med mig?!" Det var det enda jag fick fram.
När han sen har berättat klart om vad han tyckte i de olika situationerna så öppnar jag bildörren och skriker "Niklas, jag klarade det" och kastar mig i hans famn och gråter som jag vet inte vad.

"Jag sa ju att du skulle fixa det! Du, nu sätter du dig på andra sidan och så kör vi hem igen"
Under de minutrarna tillbaks till körksolan satt jag och bölade som fan och var så jävla lycklig som det bara går!

Jag kan inte tro att det är sant, och jag har redan varit ute och kört själv kan jag tala om ;)
Jag kommer fan att sakna körskolan, och Niklas, han varit en klippa, helt jävla underbar, tack räcker inte.

Två dagar efter min födelsedag, 12 körlektioner och jag har ett körkort som har kostat mig 9 000 kronor.

..och jag har fortfrande glädjetårar!

Jag är lyckligast på jordklotet!

söndag 22 november 2009

Tro det eller ej (:

Denna bilden är från den dagen då jag skulle börja på lekis,


Och idag blir jag för tusan 18 år! ;D

fredag 20 november 2009

seriöst.

Jag orkar inte med bitterfittor längre.

Varför kan man inte bara sätta ett leende på läpparna och sluta att vara så j'vla negativ?
Sluta kommentera allt och se det postiva.
Det är nästan jämt, jag förstår inte varför, det kan inte vara kul att gå runt och vara sur för alltid.
Och alla andra, det är ännu mindre kul för oss som alltid ska behöva höra på ert tjurande.

Jag var bara tvungen att säga det, för jag är så himla irriterad över att folk aldrig kan vara lite glada och måste alltid komma med något negativt tillbaka och ha rätt (!)

tisdag 17 november 2009

Dansen (:

Körlektion igår & snack om alkohol och ungdomsmottagningen, haha, Niklas är bäst ;D

Har varit på dansen idag, lite tillbakablickar från gymnastiken idag minsann, vi skulle gå ner i brygga, hihi, kul, dock tappade jag balansen en gång och trillade ner på huvudet, haha (:

Ikväll när jag och Fanny sen tränade inne på vår toalett så slog jag huvudet i en bänk som stod i vägen, haha, ont gjorde det men tusan vad vi skrattade ;)
Vi har lite beslutsproblem, vi vet inte om vi vill fortsätta på dansen nästa termin elelr om vi ska välja något annat, vi får väl a se var vi hamnar!

Synd att vi inte har filmat alla våra små träningstunder på toaletter hit & dit, under broar, i hundstallet och över allt, haha, hade varit kul att kolla tillbaka på sen! (:

Imorgon är det dags för svenska nationella, del B, en uppsatsskrivning på fem timmar, kul...

Nehepp, nu blir det ett körkortstest sen sovdags!

Puss

måndag 16 november 2009

gymnastiken...! <3

Jahopp, då var denna helgen över...

Pluggat körkort som fan, jag vill nog inte tro att det snart är dags. Just nu känns det som om jag inte klarar det, och körningen vill jag inte ens tänka på.
Bara jag tänker på det så bultar mitt hjärta som fan, och det menar jag, det verkligen pumpar (!)

Igår var jag på GF Balans 30-års jubileum, sjukt kul.
Finns inte ord för hur mycket jag saknar gymnastiken, det är fan inte klokt.
Jag tror jag ska kämpa för att komma till träningarna nästa terminen, jag VILL verkligen!
Tänk er att ni har tränat i lite mer än 10 år och sen så tvingas ni lägga av för att ni inte kan ta er från och till träningarna.
Jag ska verkligen försöka se möjligheterna för att ta mig från & till Vinslöv, jag MÅSTE!

Och bara för att jag saknar det som fan så slänger jag in en bild när jag sitter i spagat,
-

i miss it...

torsdag 12 november 2009

Körkortsteori till 120 %

Nu när allt skolarbete som är färdig denna veckan är över så har jag vrålpluggat körkortsteori idag. Rättare sagt från halv fyra till nästan nio.
Det är inte nådigt vill jag säga, jag vill ha körkort nu nu nu...

Imorgon är det fredag och sen är det helg minsann och da!
Tänkte plugga som tusan på djursjukvården på lördag och jag har en känsla av att jag kommer trycka ner en stor fet chipspåse i min mage samtidigt, haha :)
Och på söndag blir det sporthallen i Vinslöv för att kolla på GF Balans jubileumsuppvisning. Ska bli riktigt kul att kolla på men farao vad jag saknar gymnastiken! Riktigt mycket...

Nehepp, nu blir det en sista sväng med Molla och ikväll ska jag nog lägga mig så tidigt som jag inte har gjort på år och dag! :)

Puss

tisdag 10 november 2009

PLUGG :O

Fy tusan vad vi har mycket att göra i skolan just nu alltså...
Och egentligen är jag inte skoltrött men jag börjar liksom "zacka" ner och liksom, äh, vafan, bara jag får ett G... Det håller inte! Jag VILL inte bara få ett ynka G, jag kan bättre än så! Var hittar man energin?!

Har redan fått reda på matteprovet som vi hade i igår, fick ett poäng ifrån VG, lite sisådär, men jag blev ändå glad för att det gick så bra :)
Och idag hade vi ju samhällsprovet, känndes faktikst ganska bra, så nu får vi hoppas på det också (Y)
Fick däremot tillbaka vår hemuppgifter "från förslag till lag", endast ett G, lite besviken faktiskt, jag tyckte min blev jättebra för en gångs skull...

Borde göra klart mitt svensk tal, men ja, nu är vi där igen! *Orkar inte, ajjabajja!*

Molla fick förresten simma i Rehab poolen idag för första gången på nästan tre eller fyra veckor. Var ganska stressat i början men mot slutet när det väl var dags för att gå upp ur badet då gick det bra, haha ;)

Nehepp, nu blir det antingen en titt i svensk-häftet ELLER sängen! Mycket svårt val!

fredag 6 november 2009

röda utslag...

Då går Molla på sin nya pencilin nu, och jag vill inte ens inse det.
RÖDA UTSLAG på magen såg jag idag, antar att det är medicinen.

Tycker inte hon kliar mera eller så men ska bli extra uppmärksam på det nu.
Kan ju vara något hon inte tåler i medicinen.
Men jag hoppas verkligen inte det är så för den hjälper verkligen hennes lungor, det är en helt otrolig skillnad på hennes andning.

Veckan har varit lite svajjig, varit sjuk från och till, haft feberfrossa, huvudvärk och såna där äckliga biverkningar som man kan få när man tar vaccination-sprutan mot svininfluensan.

Vi har äckligt mycket att göra nästa vecka i skolan! :(

Måndag; Matte B prov (som jag inte har pluggat på sen tusen år tillbaka)
Tisdag; Samhälle prov (med demokrati och sånt där tråkigt som jag inte orkat ta tag i)
Torsdag; Tal-delen för Nationella proven i Svenska B (OCH JAG VET INTE ENSA VAD JAG SKA PRATA OM!)

HJÄLP?!

Dessutom hänger körkortsteorin över mig, PLUS djursjukvården.

jag vill inte...

tisdag 3 november 2009

Mindre glada besked.

Det ena efter det andra.

Var hos veterinären idag igen, skulle göra nya tester.

Pia-Helené som hon heter hörde jättetydliga blåsljud idag så dem tyckte det var bäst att göra en lugn & magröntgen.
Dem konstaterade att blodprovet var bra i alla fall, och vi ska försöka minska en medicin til varanan dag.

MEN, hennes lungor var "täta" som hon uttryckte sig, det blir ingen ren väg för luften. Så därför kan hon inte riktigt andas som hon ska så nu blir det tabletter för detta också.

Inte kul över huvudtagit.

Ska tilläggas att min arm värker som in i helvete tack vara det där vaccinet jag fick mot svininfluensan idag!

söndag 1 november 2009

Älskade Tellus...

Var i Växjö på hundutställning idag.

Fick träffa Tellus för första gången på nästan tre månader.
Det var riktigt jobbigt, först när jag såg honom i buren högg det till i mitt hjärta, bokstavligt talat. Jag gick bara förbi först för visste inte vad jag skulle göra. När jag sen vände och gick tillbaka så gick jag fram till buren där det hängde en BIR-veteran rosett, då förstod jag på riktigt att det var Tellus som satt där inne.
Han blev helt till sig när han såg mig, han blev jätteglad.
Jag tog ut honom ur buren och nu fick jag verkligen se honom igen, hela han.
Han var jätte tillgänlig och lugnade sig ganska snabbt när vi hade hälsat, det var precis som om han kom ihåg att vi bara "har lämnat" honom. För sen ville han inte direkt ta kontakt med mig, älskade Tellus.
Under tiden jag fick vara med Tellus hade jag en klump av gråt i halsen. Det är fan obeskrivligt, tårarna är inte få.

Och jag vet inte varför jag skriver detta här egentligen, men man behöver faktiskt inte läsa om man inte vill.

Fan alltså, det går inte beskriva hur mycket jag saknar denna hund.

jag kommer aldrig glömma dig, klofkulla's magic malachite! <3

torsdag 29 oktober 2009

Utbildningskontroll...

Går lite neråt med bloggandet men jag tror ni överlever utan det faktiskt ;)

Min dator har kommit hem igen, och allt är räddat, förstår ni vilken lättnad?
Det var hårddisken som är lite svajjig så borde köpa en ny, när man får pengar. Ekonomin är ju inte allt för stabil om vi säger så...

Jahopp, idag hade jag kölektion och hej hopp vad allt går fort!
Vi hade en "låtsasuppkörning", kommer inte ihåg vad det heter, utbildningskontroll tror jag.
I alla fall, behöver jag nämna mer än att jag hade 7 stycken hastighetsöverskridningar på mindre än 40 minuter?
DETTA ÄR INTE BRA.
Helt seriöst, jag vet inte vad jag ska ta mig till, och det vet inte Niklas heller, men vi ska hitta en lösning på någon vänster. Jag måste fan kunna köra i stan också, inte bara på motorvägen ;)

Men för att skryta så kan jag säga att jag blev riktigt (mycket mer än vad jag kan säga) glad när Niklas sa till mig att jag kör bil så jävla bra så det inte är sant (japp, exakt så sa han). "Och fan om det är nu detta vi ska rätta till? För detta ska vi fixa, för du kör riktigt jälva bra."

Då blev jag glad, riktigt glad, pepp är nog det jag behöver just nu för det ända jag vill är bara att få det där rosa kortet, känns som mil iväg...
JAG SKA GE MIG FAN PÅ ATT KÖRA SAKTA FRÅN OCH MED NU!

Så det så, puss.

måndag 26 oktober 2009

Lovet:

Måndag: Börja med pärmarna på körskolan. Därefter åker jag till Bulan med Molla :)

Tisdag: Är hos Bulan :*

Onsdag: Tillbringar dagen på körskolan för att fortsätta med pärmarna. På kvällen kommer Linnea, kusinvitamin som är hemma i Skåne igen (: <3

Torsdag: Linnea fortfarande hemma. På kvällen körlektion.

Fredag: Sista dagen att hinna med alla pärmarna på lovet... På eftermiddagen kommer två stycken kunder :)

Lördag: Åker antingen till Ingrid eller hennes uppfödare. Sover sedan där.

Söndag: Är på hundutställning i Växjö och ställer kooiker.

Japp, det var mitt lov! :)

fredag 23 oktober 2009

HALKAN! :D

Fy tusan vad kul det var! :D

Imorse mådde jag riktigt dåligt endast för att jag var nervös... Men egentligen hade jag inget att vara nervös för, det är ju MENINGEN att man ska misslyckas på halkan och få prova på hur det jävla farligt det kan bli ute.
Och med handen på hjärtat så just nu vill jag fan inte köra när det är slöslask ute eller liknande väderlag för fyfan.

I alla fall, tryckte i mig en yoggi och sen gick jag till Niklas (min körlärare som råkar bo nära mig). Sen fick jag köra in till Hässleholm med honom och när vi kom dit var det dags för att blir 1 800 kronor fattigare...
Sen packade vi in oss i två fulla bilar och jag fick börja köra, haha, jag tänkte köra mot stopplikt ;D

När vi kom fram fick vi instruktioner sen åkte vi med varsin körlärare ute på halkbanan för att få se den en gång, sen gjorde Christel (den som jag hade som "instruktör") den första övningen vi skulle göra. Och det var inte kul, jag fick fan tårar i ögonen när bilen började sladda haha :)

Därefter följde ett alkoholtest så vi inte körde med sprit i kroppen ;)

Sen var det dags för oss att köra igång! Och det var kul som fan, hela tiden hörade man Christel som säger olika saker i "com-radion" i biloen vad man skulle tänka på och om dte var ngt man fick lösa själv osv...
Det var inte alls samma sak att slira själv som med ngn annan, antagligen för att man själv hade "kontroll". För det hade vi ju inte direkt, haha, vi sladdade som fan :D

Men i alla fall, sen följde fyra olika övningar och det var bara att slänga sig på bromsen ocg frikoppla. Fytusan, man märker verkligen hur farligt det kan bli ;S
ABS-bromsarna tog en aning bättre än vad det gjorde när man inte hade dem på, kul att testa på halt underlag, så skriv upp att jag ska ha en bil med ABS!

Vi var ute på banan i ungefär 1½ timme, men känndes inte allt som det! I och med att man tyckte det var så kul ;)
Många tyckte det var stor skillnad att sitta själv i bilen för första gången men i och me att jag brukar köra in vår bil i garaget här hemma så tyckte jag inte detvar så märkvärdigt men visst är det speciellt och lite exra kul :D

När vi var färdiga på halkbanan fick vi mer info om hur farligt allt kan bli och sen fick vi testa på att ha olika mängder promille i kroppen, testa att krypa ur en bil som låg upp och ner, och få krocka.
Och jag skulle väga i ungefär 2,3 ton om jag hade krockat i 50 km/h, läskig tanke.

När allt detta hade skett var det dags för hemfärd igen och jag slapp köra fetersom jag gjorde det påvägen dit. Så vet ni vad jag gjorde? SOV! :D (Kolla, jag stavade rätt, inte sovde...)
Och sen väckte dem mig när vi var i Vinslöv och så fick jag hoppa av.

RIKTIGT KUL MED HALKA MEN FYTUSAN VAD JAG VAR NERVÖS INFÖR DEN ;D

WIHO! Det närmar sig...

tisdag 20 oktober 2009

Hej fattiglapp!

Kommer jag bli fattig eller fattig?

Molla kommer nu kosta mig 1 500 kronor i månaden.
Studenträkningen har kommit och jag är 900 kronor fattigare.
På fredag har jag halkan vilket kommer att kosta 1 800 kronor.

Var F A N ska jag få tag på dessa pengar när det inte finns jobb?

Ovanpå allt så krashade min dator igår, totalt, den går inte ens att starta.
Där ligger mitt djursjukvårdsarbete, kul som fan, kommer få göra om allt.

Just nu lånar jag Bergmans dator, har precis gjort ett körkortstest som jag för övrigt ligger back som fan med...

Hade körlektion igår, måste öva på min placering vid högersvängar!

OCH GRATTIS TILL FANNY SOM TOG KÖRKORT IDAG!
GRYMT JOBBAT, GRATTIS SOM TUSAN! :D <3

lördag 17 oktober 2009

Vad tycks? :)

Kolla in folket, ny layout!

Erika Rolfsson har tagit den underbara bilden och Malin Sjöstedt har gjort själva bannern till mig, tack sötnosar! :) <3

torsdag 15 oktober 2009

Blåsljud på hjärtat...

Mindre roliga nyheter hos veterinären igår...
Hon hörde ett blåsljud på hjärtat.
Molla har ju haft problem med hjärtat när hon var liten, hon hade en hjärtmuskelinflammation och lite dubbelslag hit och dit. Men efter 1:års åldern har dem aldrig hört något konstigt.
Och igår frågade veterinären om vi hade varit hos någon hjärtspecialist och det har vi ju, och han sa att det inte var något att oroa sig för eftersom han inte hittade något så detta var allt lite konstigt tyckte alla där.
Så nu blir det lite extra koll på det också men för övrigt så var i alla fall blodproverna bra, det tackar vi för. Nu ska vi dra ner på en tablett mindre på morgonen också så vi hoppas att det funkar bra ändå, 3 på morgonen och 2 på kvällen.
Och vips så åkte räkningen på 1040 kronor... Jag undrar vad det kommer kosta nästa gång när det dags för ett nytt addisons test, vill nog inte veta.

För övrigt så har jag och Rebecca varit på ett dagis idag och pratat lite med en fröken som hette Gunilla. Vi håller ju på med att göra en barnbok som projektarbete och ville höra lite tankar ifrån deras syn som jobbar så mycket med barn. Och lite nya ideér fick vi allt och nu är det snart dags för att faktiskt börja skriva :)

Nehepp, nu ska jag mysa med mollsan och sen försöka somna...

Puss

måndag 12 oktober 2009

Vattensök för första gången :)

Öppet hus var trevligt, känndes dock konstigt att bara titta på och inte ställa upp själv. Men det var en vacker syn för ögat och bara titta på kan jag tala om :)
Trixi och henns familj kom ner på fredagskvällen, och mollisbollis tyckte det var superduper kul, hihi, det är en annan sak att möta syster Tessie... Där snackar vi mer om att döda ;D

Har varit en riktigt lugn helg annars, har tänkt en massa på hur förra helgen var.
Jag är alltid sån, när något verkligen händer, då tänker jag alltid tillbaka på olika "speciella" klockslag och saker som sagts och allting. Jag vet inte varför jag gör det, och ibland är det ganska jobbigt faktiskt.

Har varit nere vid sjön i eftermiddags och gjorde lite vattensök med Molla, gick riktigt bra och det var första gången! Tror hon förstod vad det gick ut på, såg ut så i alla fall ;)
Erika var också nere vid sjön och det passade perfekt för då blev det en massa fotande på mollan. Ska få alla bilder imorgon, och där finns nog många godbitar, det vill jag lova! <3

Imorgon är det dansen efter skolan och på onsdag är det återbesök hos veterinären...

Puss

fredag 9 oktober 2009

mysig kvällsrunda, <3

Är så himla glad för att mollis är hemma, går inte att beskriva.

Än så länge har jag inte glömt att ge henne tabletterna, det blir väl en rutin med tiden antar jag. 2190 tabletter på ett år, varken mer eller mindre, känns tungt att säga så men så är verkligheten.

Hon kissar mycket mera av tabletterna, men jag tycker inte hon dricker mera, så lite konstigt är det allt men ska prata med veterinären på onsdag när jag har återbesök. Sen tycker jag att hon andas mycket häftigare än innan men jag hoppas inte att det är något allvarligt.

Imorgon ska vi ha Öppet Hus här på skolan och det känns ganska surt att inte vara med faktiskt. Vill jättegärna, har ju varit med alla år men så kan man inte nu, riktigt tugnt.
Har precis varit ute med Molla i en timme, gick en mysig runda och satt en stund på en brygga och vattnet var helt stilla. Så skönt att bara sitta där med mollan och det var alldeles tyst, <3

Tror att Mollas syster kommer hit idag, Trixi, annars kommer dem imorgon, får väl a se, tanken var i alla fall att dem ska komma hit nu i helgen för att kolla lite på skolan. Dem kommer ända från Örebro, så ganska långt att köra.

Titta in på Öppet Hus imorgon vettja :)

Puss

måndag 5 oktober 2009

Molla hemma igen, <3

Har äntligen fått hämta Molla, hon har nu legat inne på Våxtorps djurklinik i tre dygn och idag fick jag hämta henne.
Hon skrek av lycka när hon såg mig, gissa om jag blev glad då? Då känner man verkligen att man betyder något för sin hund :)

Nu ska hon gå på 6 tabletter om dagen livet ut och så får vi trappa ner på den aktiva sidan och på det sättet så kommer hennes liv förhoppningsvis bli så bra som det går.
Och så hoppas vi på inga addison-kriser, men för eller senare lär det väl komma någon men vi ska göra vårt bästa för att undvika det i alla fall. Sen kan man ju inte styra det helt men jag kan ju i alla fall göra vad jag kan.

Sen hon kom hem idag har hon bara sovit, sovit, sovit och åter sovit. Alla mediciner och drop har nog varit ganska tufft och utmattande under helgen.

Räkningen var mindre kul att se idag, men huvudsaken är att min mollabolla mår mycket bättre nu igen! Och återbesöken kommer också att kosta och det lär bli en hel del men vad gör det när ens doggeltio får må så bra som det går?
Det jobbiga med det är bara att dem vill ha pengarna direkt, inga fakturer på det, så det blit till att ta sparslantarna.

Imorgon har vi rehab så då ska jag fråga Anna vad man kan göra åt hennes pålagring mellan 7:e ländkotan och första korskotan... Hoppas på att det går att fixa till lite i alla fall.

Går verkligen inte att beskriva hur orolig jag har varit i helgen på grund av att Molla inte har varit hemma, har varit riktigt hemskt. För att inte tala om nätterna.

Jag vet inte hur jag ska säga det men jag har försökt att tacka så mycket som det går, utan dig skulle jag inte ha klarat denna helgen så pass bra som jag har gjort, du har varit en klippa, <3

Och tack alla för era värmande kommentarer, det betyder mycket i sånna här situationer...

Nu ska jag snart lägga mig tillsammans med molla i sängen och bara mysa så mycket det går.

,klofkullas charsima, du betyder allt <3

fredag 2 oktober 2009

Addisons sjukdom.

Efter jag hade avslutat mitt förra blogginlägg så satte jag mig vid TV:n med Molla.
Plötsligt så hoppade Molla ner från soffan och skakade helt konstigt, sköt upp hela ryggen och kunde knappast stå. Detta gjorde hon två gånger om och jag blev riktigt orolig.

Idag kräktes hon två gånger på morgonpromenaden och sen tre gånger till under förmiddagen.
Jag åkte in till veterinären vid halv två och dem tog några röntgen bilder på henne samt gav henne kontrast för att se hur tarmarna fungerade.

Hon blev inlagd och kommer vara det under hela helgen antagligen. Hennes njurvärden var riktigt dåliga och även så blodproverna.

Diagnosen har fastställts till ADDISONS SJUKDOM.
Detta betyder, medecin livet ut & ändå så kan livet sättas på spel, när hon kommer in i en sån här så kallade Addison-kris, det är direkt livshotande.

Ovanpå allt detta har hon fått en pålagring på 7:e ländkotan.
Och detta betyder att det lär inte alls bli lika mycket agility, och om det blir det så ingen träning på A-hindret och hopphinderna ska ligga på small-höjd.

Det som skrämmer mig mest är att om jag inte hade kommit in idag så hade jag antagligen inte haft någon hund imorgon.

Varför händer detta min molla som jag älskar så högt?

-jag skulle dö för dig. <3

torsdag 1 oktober 2009

Prov för hela slanten.

Mollabolla haltar mycket mindre nu men det syns pyttelite fortfarande och tävlingsnerverna biter i en, jag vill tävla! Men ska icke, det är inte snällt... F a n :)

Hade prov igår ju, engelska B, gick halvt om halvt, precis som matten idag men jag hoppas att jag klarar det, får jag G är jag nöjd! (:

På idrotten idag så skulle jag såklart visa alla styrkeövningar med Peter (vår idrottslärare) för jag gjorde ju det så bra sist, not. Haha (: Gosh, inte allt för pinsamt eftersom jag är så jävla van...
Och jag har glömt att berätta vad som hände för en vecka sedan inne på UBC, haha, men jag tror faktiskt attd et får bli min och Eleonors lilla hemlighet, haha :D

Har bakat drömmar idag, mumsfillibabba.

Imorgon är det hundlektion och Marie Hansson kommer till oss, lagom kul när man inte kan vara med tack vare att hunden är halt, saaaaaaaaatan.

Puss

tisdag 29 september 2009

Föööör aktiv.

En helt vanlig sträckning i högra framenet var det...
Jag har tydligen varit FÖR aktiv med Molla så hon har överansträngt sig, lagom kul. Här försöker man vara duktig och ta med henne på det mesta och sen faller det, wihoo... Så nu blir det en massa massage och mycket vila för Molla.
Men det är bara till att ta nya tag och försöka se det positivt, tid för lite läxor och körkort nu kanske?
Jag kan dock inte se något positivt om lördag, tävling, och vi kan inte deltaga, bajs.

Imorgon har vi engelska-prov och jag kan typ? Noll? Läser engelska B på distans och man vet typ inte alls vad man ska plugga till nu när vi har prov, great!

Nu blir det sjukhuset som vanligt ;D

Puss

måndag 28 september 2009

Sjukliga hundfan. <3

Mollas mage är bra igen! WIHO :D
Men nu är det något annat fel, som vanligt, hon har börjat halta idag... Ännu en gång som Molla har timat så j'vla bra när vi ska tävla...
Hoppas att Anna (vår lärare i Rehab) kan ta reda på vad det är imorgon och så att dte löser sig kvickt som tusan (:

Vill ni veta vad jag har gjort idag? :O
SPRUNGIT RUNT SJÖN, 8 KILOMETER! GAAAAAANSKA DUKTIGT VA? :D

Nehepp, nu ska jag plugga litta engelska sen blir det väl ett avsnitt av sjukhuset som vanligt (:

Puss

söndag 27 september 2009

Helgen och kommande vecka.

Jahopp, Mollas magmysterium fortsätter fortfarande... Nu har fått sitt specialfoder av veterinären plus något som heter Pro-Kolin. Mysteriet handlar just nu om att Molla inte har bajsat på TRE dygn?!
Fast det sägs att det ska vara bra eftersom hon samlar upp allting igen och måste inte få ut allting med en gång, men jag undrar jag, tre dagar?

Helgen har varit lugn, jag klippte klorna på doggelito i fredags, i lördags umgicks jag med Anders som har varit hemma nu på en vistelse som annars bor normalt i USA, kvällen gick åt till att kränga chips och fy tusan vad gott det var!
Och idag var jag en stund hos farmor igen och sen åkte jag tillbaka till Örkelljunga med Sara :)

Veckan kommer antagligen bli hektisk som vanligt, imorgon har vi provet på körkortsteorin som sätter vårat betyg, på tisdag är det dansen, på osndag ska jag ha pluggat till ett engelskprov som vi har och på torsdag har vi prov i Matte B!
Inte för att jag förstår hur jag ska klara det men jag ska kämpa!

Har skickat en massa mail till Fanny med uppdateringar till hemsidan så nu hoppas jag att det kommer upp lite nytt och fräscht där också (:

Nu ska hunden ut och sen blir det sängen.

Puss

torsdag 24 september 2009

Molla fortfarande dålig! :(

Molla VAR på bättringsvägen, nu är det likadant som från när hon blev så här dålig. Riktigt konstigt egentligen, hon var bra nu på lunchen idag och sen nu på kvällen efter hon hade fått kokt fisk så bara sprutade det igen... Stackars Molla.
När vi kommer hem i helgen så ska hon få diamarsyl (tror det heter så), en "pasta" mot magen sen hade mamma fått specialfoder hos veterinären, jag hoppas nu på att detta funkar annars får det fan bli veternären.

Idag har jag sprungit 6 kilometer, kämpigt värre men jag är stolt över mig själv :D Så nu har jag gjort dem jobbigaste sakerna på idrotten som vi skulle ha resultat ifrån och så har jag det lätta kvar och det gillas (:

Imorgon ska jag och Mollan hem, sen har jag en kund typ en timme efter vi har ankommit till Vinslöv och därefter blir det chill.
Hela helgen kommer nästan att spenderas hemma hos farmor, Anders kommer hem från USA och under dem få dagarna han är här så ska han bo där. Vi ska också planera lite vad vi vill göra i USA nu i helgen tillsammans med Anders :D Wiho, längtar! ;D
Molla & jag ska ha myspys på lördag med chipskräng för då har vi huset för oss sjävla, min bästaste vän och jag. <3

Puss på att jag har världens bästa klasskamrater.

tisdag 22 september 2009

Riktigt fula skolfoton.

Molla är en aning bättre, inte så bra som det skulle kunna vara men hon är helt klart på bättringsvägen :)

Idag tog vi skolfoto och som dem flesta gånger så fick jag sitta ner, hatar det. Särskilt när man har en tunika på sig, hade man haft jeans hade det varit en annan sak...
Fan, jag vet att jag brukar klaga på hur jag ser ut men denna gången var jag helt allvarlig, det BLEV inte bra.
Och mitt enskilda vill jag inte ens titta på, jag kom inrusande i sista minuten till "fotorummet" och fick slå mig ner direkt framför kameran, blev äckligt fult och nya fick man inte ta.
En riktigt otrevlig fotograf, inget vidare alls faktiskt.

Har varit och dansat idag också, gick ganska bra, så himla skönt att få röra på sig lite även om det inte är många kalorier som bränns ;)

Nehepp, nu blir det snart en runda med mollisbollis, sen duschen, en stunds tv;tittande på datorn och sen kudden (:

Puss

söndag 20 september 2009

Inget tävlande i helgen, fanskap! :(

Jahopp, Molla är sjuk, och inte lite heller, hennes mage är kass.
Det sputar ur henne, inte kul alls.
En natt väckte jag hon mig vid tre-tiden och pep riktigt mycket sen när jag släppte ut henne så srang hon rakt ut och satte sig direkt ner och allting bara kom, usch...
Har testat att svälta henne, och nu igår gick hon endast på ris. Men icke att det blir bättre, stackars mollabolla.
Och i helgen skulle vi ju ha tävlat i Danmark, i Bröndby närmare bestämt, en täving ja hade sett fram emot. Ville riktigt gärna åka dit men mn få ju faktiskt tänka på hundens bästa, vare sig man vill tävla eller inte, det är inte lätt med tävlingsinstinkter ;)

Vi får verkligen hoppas hon blir bättre, annars får det bli veterinären.
Jag är inte så mycket bättre jag heller, förkylningen sitter i så det var kanske bra att jag fick ta det lugnt denna helgen trots allt.

Ikväll bär det av till Örkelljunga igen, får se hur många passagerare som ska med, Ingrid ska med i alla fall, kanske även så Sara och Kalle problemet är bara alla hundar och packning, haha :)

Btw, måste nämna att jag köpte nya löparskor igår! :D

onsdag 16 september 2009

Inga körlektioner på en månad! :D

Dags för lite bloggande igen.

Måndags; Hade körkortsteori.
Tisdags; Tränade i helsigborg, dock utan Fanny denna gång, hon kännde sig alltför krasslig.

Och idag har jag också börjat åka på den dumma förkylningen, har ganska ont i öronen och i halsen, har haft huvudvärk hela dagen också.
Trots detta har jag varit i Hässleholm idag och haft körlektion, och det var bästa gången hitills, tyckte även Niklas (: Vi tränade på 90 & 110 väg idag, och där passade jag in sa han, haha, fart ska det va! ;D
Och nu ska jag skryta lite också... Han tycker att det går så pass bra nu att jag inte behöver ha en enda körlektion till förren om en månad, så nu blir det halkan nästa fredag och sen är det vila ett tag framöver :)
Funderar på vad andra körskolor hade sagt om det vore såhär, anatgligen att man var tvungen att köra där en gång i veckan i alla fall för att hålla allting uppe (moneybuisness), gud vad tacksam jag är för att jag har valt den körskola jag har :D
Fast måste dock fortsätta att köra så mycket jag kan där hemma så jag inte tappar det jag har :)

Måste trimma Molla som fan imorgon, enda chansen för sen åker jag till Petra på fredag och sen är det utställning för hela slanten i Danmark i helgen :)

Sen ska jag bara ge ett plus i kanten till dig Eleonor eftersom du är flitig och kommenterar min blogg ;D

,fytusan vad jag älskar dig Molla! <3

söndag 13 september 2009

Domare på Sofiero :)

Då har man haft sin debut som Junior Handlingsdomare nu! :D

Riktigt kul jobb faktsikt, i slutet var det dock riktigt jobbigt, det var riktigt svårt att sätta placeringarna. Men när jag sen väl stod inne i finalringen så var jag riktigt nöjd över vad jag hade åstadkommit, känndes bra som tusan! :)

Jag gör gärna om en sån här sak igen, det var riktigt kul & lärorikt på samma gång.

Nu ska väl Mollabolla ut på en sista sväng sen blir det nog sängen, är slut som fan.

Puss

fredag 11 september 2009

full dag med fix (:

Fick gå tidgare idag från hunlektionen, skulle ha körlektion.
Den gick bättre än förr gången men känner mig inte helt inne i allting men hoppas att det kommer med tiden :)

Har också fixat en hund idag, skulle noppa öronhår och klippa mellan tassar, ble mycket nöjd, även kunden så det var härligt :D

Till kvällsmat åt vi kyckling, hasselbackspotatis, brunsås och gele, det var alldeles för gott egentligen! :D

Såg ni Idol ikväll? Tönten i gröna stringkalsonger och med bananhatt var min kusin, haha s nu förstår ni varför jag är som jag är ;D

Imorgon ska jag ta tåget redan klocka 07.00 endast för att låna ut min hund som jag för övrigt har trimmat hela veckan, snällt va? ;)

Nu ska jag ut med Matilda och Erika på kvällspromenad :D

Puss

onsdag 9 september 2009

Prövat studentmössor! :D

Jag förstår inte hur slutet av denna terminen ska bli. Jag har knappt någon tid nu till saker och ting, hur fan ska det då bli i slutet när alla prov kommer ovanpå varandra?

Måndags, körskolan för teorilektion.
Tisdags, dansen i helsingborg.
Och idag, hundlektioner, en joggingrunda, trimning av Molla.

Vet ni vad vi mer har gjort idag? PROVAT UT VÅRA STUDENTMÖSSOR! :O :D
Det var lite läskigt, känndes som om man skulle ta studenten om typ 1 vecka, men det är ju trots allt nästan ett år kvar...
Hade ganska mycket besultsångest när jag gjorde min beställning, fick inte mössan exakt som jag vill ha den, har för mycket bokstäver i mitt namn.... Men den blev fin ändå, sen köpte jag ett joggingsett till, ett champangeglas, en visselpipa, en tuta och ett par trosor på köpet.
Jag har blivit pank idag. Endast mössan kostade fan 800 kronor, och sammanlagt blev det nästan 1800, hur fan kan det bli så dyrt?
Sen ska man köpa klänning, skor, smycken och dylikt, det är en jävla tur att man bara tar studenten en gång i livet! ;D
Man kanske skulle starta ett sådant företag? Studenten är ju något alla gör, det är inget man kommer ifrån, man skulle nog kunna blir rik :D

Nog om det, kolla på IDOL imorgon! Jag tror dem ska vara en liten snutt i Malmö då. Kolla efter en galen människa som heter Erik Magnusson och som bär stringkalsonger som Borat, det är min kusinvitamin som med vilje skämmer ut sig själv i år igen ;)

Puss

söndag 6 september 2009

Leva 2009

Har haft fullt upp och har inte hunnit blogga något.

I helgen har det vara en mässa här i Örkelljunga som hette "Leva 2009". Molla och jag hade sammalagt tre uppvisningar, en i agility och två i freestyle. Dem två första gick bra men när vi kom till den sista freestyle-uppvisningen var hon helt slut så det blev ganska segt...
Det spöregnade hela dagen igår, mindre trevligt medan vi hade alla uppvisningar men när man sen kom in i stugan och var helt slut så var det riktigt mysigt (:

Veckan som har gått har jag haft fullt upp med all träning med Molla, denna som kommer är en vecka full med trimning och fråga mig inte hur det ska gå till. Molla ska lånas ut i handlingen på Sofiero på lördag så då måste hon vara riktigt snygg. Men var ska jag hitta tiden till att fixa till henne?

Nu ska jag snart hjälpa Kalleballe med aglityn och sen måste jag plugga matte, har nog tre sidor läxor till att göra och jag förstår inte mycket. Det börjar bli svårt men jag ska kämpa, jag ska ha matte B i mitt betyg så det så (:

Förhoppningsvis ska jag börja ladda upp lite filmer på hemsidan så ni kan se hur det gick i helgen, kan inget lova men håll utkik (:

Puss

torsdag 3 september 2009

Bortsprungen Molla!

Körlektionen idag gick riktigt bra, över förväntan! Sjukt nice :D
Vi hade stadsträning och jag trodde faktiskt inte det skulle gå så bra som det gjorde men det tackar jag för (:
Innan körlektion åt mamma och jag på Graffiti, megagott :D

När jag kom hem idag så fick jag en ideé om att jag skulle ut och springa men sen övertalade Malin dock mig att följa med ut i skogen och power walka istället. Jag ångrar mig.
Nito & Molla gick lösa hela vägen i skogen och när vi är ungefär på halva rundan så säger jag till Malin "tur att Nito är vit, man ser ju honom över allt i alla fall, skulle Molla rymma så hade man ju inte sett henne precis" (det började precis bli mörkt) VET NI VAD SOM HÄNDER?
Molla slår dövörat till, flyr in i skogen efter ett spår och jag får panik, likaså Malin.

Vi fick som tur tag på Nito precis innan han också tänkte dra iväg, han fick selen på sig och sen så litade vi på Nito att han skulle hitta Molla, tacka fan för det. Vi trodde att vi hade sprungit cirka 50 meter men i verkliga fallet var vi ungefär 200 meter ifrån stigen, adrealin på hög nivå.

Som tur så hittade Nito spåret antagligen för annars hade vi väl sprungit på helt fel håll och när han stannar till och tittar upp hör jag plötsligt Molla, hon virrar runt som en höna och jag får tag på henne. Antagligen hade där varit ett djur precis innan vi kom eftersom dofterna var så starka och sen hade det väl vänt där vi hittade henne eller så tappade hon bort sig och gick tillbaka. Hon var helt färdig när jag fick tag på henne, hennes tunga var flera kilometer ochh hon var dygnblöt.
Tacka gudarna för att Nito kan spåra, han är dagens hjälte!

Jag måste sluta säga saker och ting som är allvarliga utan att jag tänker på det, för sen händer det alltid. Fy skam.

Puss

onsdag 2 september 2009

En tur på Väla (:

Dansen gick halvt om halvt, precis som jag väntade mig, men det får blir en massa träning och så blir det bra med det ;D

Igår hade vi "individuella val" som det heter, man får välja några kurser som man ska läsa utöver det vanliga schemat.
Jag har valt "Rehab" detta året och det innebär att v ska få lära oss en massa om hur hundars muskler och allt behöver stimuleras och sen ska även hundarna få simma en massa i vår nya pool som vi har fått till skolan :D

Idag har jag, Sofia & Ingrid varit på Väla, jag inhandlade en minst sagt EFTERLÄNGTAD tvättkorg, haha, så nu står Antonius på mitt rum ;)

Imorgon blir det först skola, sen kommer mamma och hämtar mig, därefter antagligen Graffiti och en het potatis, sen körskolan :) Körlektionen imorgon kommer bli helt inne i stan, hoppas att det kommer gå bra som fan, hade ju inte suttit helt fel (:

Nehepp, nu ska jag nog se ett avsnitt på "Sjukhuset" och sen somna...

Puss

måndag 31 augusti 2009

Blogguppdatering...

Oj, bloggen kommer visst bland dem sista tankarna nu för tiden ;)

Skolan är nu igång igen och allt slit kommer tillbaka...

Har haft en chill helg, Kalle har varit på besök, jag har fått tid att träffa andra där hemma och haft det allmänt lungt, det behövs.

Måste fan säga att jag förstår matten otroligt bra, läser matte B just nu. Det kommer antagligen bli svårare ju längre fram vi kommer i boken men vafan, än så länge tycker jag jag är riktigt duktig om man får lov att säga så ;D
Hade körkortsteroi efter det, haha, jag känner mig som en liten plugghäst, kan typ allting som hon går igenom och jag svarar på alla frågor ;P Men det är ju bara bra att det har fastnat i mitt huvud (:
Får se hur jag ska göra med datatesterna där sen, känns onödigt att göra det både i Hässleholm & Örkelljunga... Människan som jag pratade med tyckte jag skulle byta körskola till dem i Ängelholm, men det tänker jag aboslut INTE.

Tränar som en galning med Molla nu inför "Leva-mässan" i helgen, ska visa upp ett freestyleprogram. Ibland går det bra, ibland går det dåligt, det beror helt på vilket humör damen är på ;) Nästa gång jag ska köpa hund ska jag nog satsa på ett säkrare kort som har lite mera träningslust ;D

Imorgon blir det dans igen, nice som tusan, övade lite innan med Fanny och det gick väldans bra otroligt nog ;)

Nehepp, ska nog städa undan lite på rummet...

Puss

torsdag 27 augusti 2009

Helrenoverad hemsida (:

Kolla in min hemsida, den är helrenoverad! :D

http://www.mollafjolla.info.se

tisdag 25 augusti 2009

Äckligt jobbigt.

Jag tänker inte ta allting en gång till men nu är läget som så att Tellus kommer inte att bo hemma hos oss längre. För tillfället bor han hemma hos Petra och sen vet vad jag inte vad som händer. Jag vill verkligen inte ha det så här men man måste tänka för Tellus bästa, även om det känns förjävligt. Kommer aldrig att bli samma sak att vara där hemma nu... Helvetes fanskap.

Idag har vi haft kick-off, varit ute med alla klasserna, elever och hundar, faktiskt rätt kul :)
Sen skulle jag och Fanny på dansen som började idag, vi har hoppat in i fortsättningskurs nummer 2 fast vi egentligen borde gå i ettan men har inte möjlighet att träna på måndagar. Men i alla fall, känndes riktigt bra, vi kommer nog att få ut mer av kursen denna gången är när vi gick förra och det känns bra :) Så nu hoppas vi på en lyckad termin och att vi lär oss massor (:

Imorgon blir det Våxtorps djurklinik där vi ska göra ett studiebesök med klassen och inleda den nya kursen "djursjukvård".

Nu ska jag överföra lite musik till min kära mobil...

Puss

lördag 22 augusti 2009

En något speciell kräftskiva...

Började skolan i tisdags, inga vanliga lektioner, bara förbredelser, alltså chill (:

I fredags (igår) hade vi hundlektion då vi gick igenom en massa nyttiga things plus gick ut med alla hundarna...

Igårkväll hade vi även en liten speciell kräfskiva om man så säger, haha, men det var nice, även om kräftlukten fortfarande sitter kvar på mina händer vilket är mindre trevligt ;)

Kan även tillägga att jag var ute och sprang igår, jag kan om jag vill ;D Jag är faktiskt uppe i 30 minuter 2-3 gånger i veckan, det kan man inte tro va? :D

Snart ska jag få besök, antar att det blir farmor, pappa, jonte & min fabror som är i Sverige nu två dagar som kommer, nice som tusan att få se honom igen :)

Nehepp, blir mer blogg någon annan dag.

Puss

onsdag 19 augusti 2009

Tillbaka på skolan :D

Är tillbaka i Örkelljunga igen och det känns riktigt bra! :D Massor av nya ettor som är megatrevliga och det känns nice (Y) Mollisbollis är också riktigt lycklig för att vara tillbaka! :D Det syns verkligen vilket är jättekul att se (:

Har packat upp allting idag, och det var ju inte lite saker jag hade, haha ;D Men det behöver man för att klara sig här ute i vildmarken ;)

Har varit ute med Eleonor nu ikväll tillsammans med hundarna, Lipton & Molla blev överlyckliga för att se varandra igen, kul som fan :D Vi hade en jättemysig promenad tillsammans och kom fram till vettiga saker. Jag är glad som har dig som vän hjärtat, du betyder för mig. <3

Imorgon börjar plugget igen och hej & hå vad snabbt allting har gått och nu är jag inne på mitt sista år på gymnaiset, det är inte okej. Jag vill inte sluta, det låter kosntigt va?

Btw, min hund har ätit 26 Dentasticks idag, det är inte okej heller, haha :D

Puss

måndag 17 augusti 2009

för mycket.

Körlektionen gick halvt om halvt idag, stressen står mig upp över öronen och jag kan inte koncentrera mig. Jag hoppas det går bättre nästa gång för då är det stadsträning på riktigt (:

Fixade även friskhetsintyg till Molla idag hos vetten så nu är det färdigt...

Har packat bilen fullt med saker idag för imorgon ska jag klippa mig och sen åker vi direkt till Örkelljunga.

Nu ska jag försöka nanna trots allt som snurrar i min skalle.

Puss

söndag 16 augusti 2009

Svensk & dansk champion! (:

Och så är man nu hemma från Danmark och Molla har ännu en titel i namnet ;D

För nu är Molla även dansk champion! :D

Och jag kan tala om att detta börjar kännas riktigt bra ;D

fredag 14 augusti 2009

Danmark i helgen (:

Det var halvt sjävlmord att gå upp klockan sju och springa, skriv upp det! ;)
Men fy tusan vad man kände sig bra sen :D

Har nu hunnit med en hel del dessa dagar som varit helt fyllda...
Gjorde riskettan igår, tyckte faktiskt den var riktigt bra och i slutet föll en tår, men det är sånt man får ta och tårarna rann på flera än mig ;) Nej men ärligt talat tyckte jag dem tre timmarna var mycket givande :)
Gick även på fordonslektionen igårkväll men ska nog gå om den någon gång precis innan det är dags för stora Dagen med stort D (:

Jag packade i onsdags för att åka till farmor, nu har jag packat för att åka till Petra och Danmark och när jag kommer hem så ska jag packa till Örkelljunga... ALLTID HEMMA! Jovisst.... Aldrig.

På måndag blir det körlektion och veterinären och på tisdag frisören sen bär det av till familj nummer två det vill säga Örkelljunga :)

Nu ska jag fortsätta allt jag håller på med sen åker Molla & jag tåget ner till Malmö och möts upp av Petra för i helgen blir det hundutställning som vanligt ;)
Denna gången i Danmark och förmodligen min sista tävling i Junior Handling.

Puss :)

måndag 10 augusti 2009

mjölkallergi istället?

Tror ni mig när jag säger att jag ska gå upp klockan 07.00 imorgon bitti för att jogga?! Haha, det gör knappt jag själv heller men jag det är så sant det kan bli ;O
Sen ska jag ta tåget in till Hlm för att passa Vilma, sen lir det teorilektion på TT på eftermiddagen. På onsdag ska jag och farmor med hundarna till Vittsjö och besöka farfars grav, det var riktigt längesen för min del...
Och på onsdag blir det riskettan och möjligtvis den sista obligatoriska teorilektionen. Därefter är det trimning som gäller för på fredag åker jag ner till Petra och sen är den utställning i Danmark hela helgen :)

Var inne på sjukhuset idag och testades för laktosen, blev sammanlagt 4 stick i fingret och 7 blodprover.
Dem kunde inte direkt se något tecken på att det skulle vara just det men sen när jag kom hem var det till att rusa på toaletten flertalet gånger... Antagligen kan jag ha en sorts mjölkallergi sa systern som gjorde allting, ska tilll läkaren snart igen så då blir det mera utredningar av det dära.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Sjukhuset" som är min favoritserie för tillfället ;D

lördag 8 augusti 2009

SUCH KLOFKULLA'S CHARISMA! :D

Moll fick sitt sista certifikat idag och är numera SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION! :D

Sen kom vi tvåa bästa tik, och det kan tilläggas att där var en hel del tikar med så jag är helnöjd :)

Nu satsar vi på Danmark nästa helg (:

Puss

fredag 7 augusti 2009

På SPA (:

Tjenare bloggen :)

Nu är jag utvilad till max, har kommit hem efter några dagar på SPA, mihi :*
Testade floating, det är när man typ ligger i en maskin med vatten i och plus 500 kilo salt, där man bara flyter. Det är meningen att det ska vara avslappnande som fan fast jag vetti tusan, man måste nog öva några på det där innan man riktigt känner till allt, jag kunde inte slappna av förren i slutet...
Chokladmassagen var det bästa av allt ;) Man blev neger under massagen och efteråt luktade man som en stor chokladkaka :D

Igår följde jag med Matilda in till Hässleholm på festivaldagarna för att vara drivers, trevligt som tusan (: <3

Idag har jag chillat och solat en hel del, men tro inte att jag har chillat hela dagen, nej jag har klippt HELA vår gräsmatta, det ni!
Har också ringt och beställt ett par skor som Amanda ska hämta ut på Väla till mig, hoppas nu att det bara blir rätt storlek ;S Och rätt skor, haha ;) Har längtat riktigt mycket efter dem :)

Ikväll blir det till att trimma Mollisbollis, ska ställa i Ronneby imorgon :)
Klockan halv sju åker vi, buhu.

Puss

tisdag 4 augusti 2009

Chokladmassage väntar ;)

Skrev igår att jag skulle på lektion idag men där lurade jag både er och mig själv, det är inte förren nästa vecka ;) Och då ska jag även göra riskettan :) Funderar även på fordonslektionen, får se, ska prata med Niklas om det...

Imorgon åker jag på SPA, kommer hem på torsdag igen, det är tillräckligt dyrt dem få dagarna...
SE YA FUCKERS! :D

Puss

måndag 3 augusti 2009

Halkan bokad! :D

Hemma igen från Kalmar.
Molla fick en slät etta och kom tvåa i sin klass, är helnöjd!
Tyvärr så stod vi på första platsen rätt länge men blevs en nerflyttade i sista sekund men det kan man inte göra något åt tyvärr ;)

Har haft körlektion idag och vi panikbromsade, rätt läskigt men bra att få känna på. Satt mest och garvade men ja, haha, jag fick lära mig det jag skulle :) Känndes sjukt mycket bättre idag nu när man inte behövde vara nervös inför så mycket.
Och halkan är nu bokad mitt folk, det ni! ;D
Är nu färdig med FAS B på datan också, ska gå på teorilektion nummer 4 imorgon...

Och grattis säger vi till Eleonor som fyller år idag! :D <33

onsdag 29 juli 2009

Tjoho (:

Mina kunder har gett mig toppbetyg och jag är glad :D

Idag säger vi grattis till Ingrid!
Och det har aldrig varit lättare att köpa present är denna gången, haha, det gillar vi :D
Har precis gjort mig i ordning eftersom snart bär det av till Kristianstad så vi kan fira Plingpling (:

Imorgon drar jag ner till Petra... Utställning i helgen, kommer hem på söndag :)

Puss

måndag 27 juli 2009

Blogginlägg nummer 300!

Idag heter jag Emelie, är 18 år, har pojkvän och bor i Kristianstad, haha :)
Det var i alla fall vad jag hette klockan 2 i Hässleholm idag. Jag tycker inte om blattar som flirtar med mig, och nej jag är inte rasist ;)

Har passat farmors hund Vilma idag, klirr i kassan, mums.
Trimmade Molla sen när jag kom hem så nu ska jag inte pilla på henne förren på onsdag igen.

Imorgon blir det en stund i stan med mamma som för övrigt kom hem idag innan jag ska in till körskolan på teorilektion. Efter den så har jag bara en vanlig lektion kvar och sen en praktisk fordonslektion :)

Ska även ta emot min första "kund" imorgon, har ju satt upp lappar om att jag klipper klor och fixar lite hit & dit så nu ska det sättas igång :) Ska även hjälpa en på onsdag, hoppas på ännu fler (:

Nehepp, nu ska jag göra mig i ordning för att sen gå ut med Molla och Matilda :)

Puss

söndag 26 juli 2009

veckan som gått.

Såhär på söndagskvällen är det kanske dags att uppdatera om veckan som gått? :)

Jag har nu varit på två lektioner hos tt, TrafikTeamet, och det har gått riktigt bra, kommer gå på två stycken till innan skolan börjar så jag har det överstökat, skönt.
Har trimmat Molla som tusan också denna veckan och hon har börjat bli riktigt fin, nöjd som fan (: Ska trimma henne lite till denna veckan för på torsdag ska jag till Petra sen åker vi med husvagnen på fredag och på lördag ska vi ställa ut i Kalmar :)
Sen vet ni ju också att jag har tävlat agility, i torsdags gick det övernaturligt bra och igår så diskade jag mig.

Har även varit inne en sväng i Kristianstad i veckan och köpt en ny snygg Adidas väska, mycket fin :*
I veckan har jag haft mycket sällskap av Matilda, det tackar vi för :) Erika har även varit här ikväll. Tänk vad glad jag är över att jag har er (: <33

Puss

torsdag 23 juli 2009

Felfritt och ODISKAT hopplopp! :D

Hör och häpna! Molla gjorde ett odiskat och felfritt hopplopp idag!
Jag är glad som tusan :D
Dock fick vi tidsfel, typ 20 sekunder eller något, men det gjorde inte mig ett dugg, jag är superduperglad :D Haha, andra tänker på att dem ska få pinna och höga placeringar, jag är glad om jag får odiskade lopp (än så länge), haha, lite småkul ;)
Jag är meganöjd med min skruttis, och jag kan tala om att idag kände jag mitt adrealin pumpa! När jag var på sista racksträckan så kom först långhoppet och sen däcket, och det ända jag tänkte var; ta nu däcket, ta nu däcket, för allt i världen... Haha, men Molla tog det och sista hopphindret ut och puss på dig så bäst du var :D

Man brukar säga tredje gången gillt och idag var faktiskt den tredje gången jag och Molla tävlade ;)
Det var 72 starter, och 48 körde hela banan och jag kom på 38:e plats, så jag var ju inte sist heller :D

Sen ska vi gratta Ingrid som tog en pinne med Tilla i hoppklassen också :D <3

Åh, jag är jätteglad, men det kanske ni har förstått :)
På lördag ska vi tävla igen, fast i agilityklass, då hoppas vi på en liten repris från idag, det hade suttit fint ;) Men man ska inte ta ut något i förskott, vem vet, det var kanske bara idag som hon tyckte det var kul? ;P
Vi får hoppas på det bästa i alla fall och om inte annat så får jag tänka tillbaka på idag ;)

Klofkullas Charisma <3

måndag 20 juli 2009

tjosan plosan.

Fullbokad vecka framöver;

Tisdag; Lektion på körskolan + farmor fyller år.
Onsdag; Trimma Molla + Lektion på körskolan.
Torsdag; Tävlar på Snapphanefejden med Molla i hoppklass 1.
Fredag; Trimma Molla...
Lördag; Tävlar på Snapphanefejden med Molla i agilityklass 1.
Söndag; Trimma Molla...

Som ni ser så blir det en massa trimmning med det är ett ont måste för den 1:e augusti är det Airedalespecial i Kalmar och då måste hon vara snygg sen rullar det på med ngr utställningar hit och dit.
Jag är dessutom själv med hundarna hemma nu från och med onsda till typ ngn dag nästa vecka så vill ni sällskapa är det fritt fram (:

Tyvärr blir det nog ingen helsingborgsfestival för min del, kan inte lämna hundarna ensamma så
länge, men man vet ju inte, jag kanske fixar det i sista hand, jag brukar fixa det mesta fast sista tåget går halv tolv hem känns lite lagom kul ;) Men men, vi får se vad som händer (:
Funderar på att ut och köra lite med mamma nu, får väl ta ett litet snack med henne ;P

Puss

torsdag 16 juli 2009

Harry Potter och halvblodsprinsen.

Blev Beachhandbollen med Matilda igår, trevligt trevligt.

Har sett Harry Potter och halvblodsprinsen med Jesper och Rebecca idag, var mycket bra, fick en del skratt också vilket inte är så vanligt i en HP film ;)
Så nu ska jag köpa den sista boken och läsa den, sen se på filmen när den kommer ut, sen är alla böcker och filmer avklarade, hihi :)

Imorgon blir det fortsatt övningskörning och diverse ting.

Känns som om jag har lite bloggtorska på G?

Puss

tisdag 14 juli 2009

Lyckad agilityträning :)

Har passat farmors hund Vilma hela dagen. Och helt plötsligt så var man 300 kronor rikare, det tackar jag för! :D Hihi (:

Mamma kom in till stan när farmor kom hem och sen körde vi vidare mot hundklubben och där tränade jag agility :) Jag sa av en liten impuls till Molla när vi kom in på banan "slalom" och sen körde hon det bara, hon tog ingången och sen fick hon till och med lite fart i det hela, hon gjorde sånna skutt mellan vissa pinnar som sånna riktigt snabba hundar brukar göra om ni förstår, då blev jag glad som tusan :D
Sen körde vi bara lite hinder som stod ute på planen och hon lyssnade riktigt bra på min handling och gjorde säcken och långhoppet frivilligt, glad, glad, glad :D Har inte tränat agility sen vi sluta skolan och ska tävla nästa vecka, haha. Bra framförhållning, men ska faktiskt bara träna en enda gång till och sen ska jag strunta i det tills tävling. Tror det blir bäst så, när hon inte får träna på länge så tycker hon det är kul :)
Tellus fick också träna lite, fast med koppel på för där va en del hundar...
Så en lyckad träning blev det allt! :D

Har tränat en del på de uppgifter som jag fick av min körlärare och det går nog framåt, i alla fall vad jag tycker, får se vad hansäger nästa gång jag kommer dit.

Nehepp, nu ska jag minsann försöka sova, har tagit sömnpiller precis så hoppas jag somnar i någorlunda tid för jag orkar inte ha fler nätter som jag har haft nu dem senaste dagarna. Typ somnat vid halv tre fast jag har lagt mig vid 11...

Puss

lördag 11 juli 2009

Första körlektionen! :)

Gick faktiskt grymt bra :)
Min körlärare (Niklas) sa att jag hade koll på det mesta och det märktes att jag hade kört hemma, det tackar man för.
MEN, och ett stort sånt, jag kör alldeles för snabbt, haha. Jag måste lätta på gasen för annars så kommer det att sluta illa, haha. Niklas sa till mamma att om han inte hade haft dem extrapedalerna som han hade haft så hade han aldrig suttit brevid mig, haha, så en tegelsten hade passat under gasen, haha :)
Ska öva på att få in rutinerna och den där jävla kopplingen ska jag inte ha nere så ofta som jag vill.
Jag fick fickparkera också, gick helt okej, men skulle varit närmare den andra bilen, men sånnnt tycker jag inte om... Startade lite i backe också, fick många bra knep på denna lektionen ska jag säga, hoppas det fortsätter så :)
Niklas var fett lugn trots att jag skakade som ett asplöv, jag förstår inte hur alla körskoleläarer lyckas med det, fast det är ju klart, dem är ju vana vid det.
Jag trivdes fett bra med Niklas så kommer antagligen ha honom i fortsättningen också. Kommer bii kruxigt när jag börjar skolan sen att få till det med körlektioner men vi fåt hoppas på det bästa :D
I alla fall, det var kul trots all nervositet, hoppas han kommer se att jag har övat till nästa gång...

Har varit inne på Kristianstaddagarna alldeles för mycket sen jag bloggade sist, haha.
I onsdags träffade jag och då Ingrid och hennes kompis.
I torsdags var jag med Erika, dock inte där inne.
Sen igår så va jag inne med Matilda, Elena och Ingrid igen.
Och ikväll ska jag in igen! Haha :)
Sista kvällen inatt, ska egentligen ha grillfest här hemma, men sa bara käka sen drar jag in...

Puss

onsdag 8 juli 2009

Kristianstaddagarna hela veckan.

Matilda fyllde 18 år i måndags och tog körkort igår (tisdag)! :)
GRATTIS SOM FAN TILL DIG VÄNNEN :D Stolt som fasiken är jag över dig :) <3

Som nybliven körkortsägare ville Matilda ut och köra så vi bestämde oss för destination Kristianstad, där inne åt vi tacco-tallrik och sen fick vi en riktig fet impuls och körde vidare till Åhus och åt en glass. När vi väl hade varit där åkte vi tillbaka till Kristianstad, gick ett varv i stan, träffade Linnea och sen körde vi hemmåt. Vi körde inom Önnestad på hemvägen också, haha, ett gott skratt fick vi oss allt ;)

Va hemma ganska sent, gick en sväng med Molla och kröp sen ner i sängen.

Snart ska jag in till Kristianstad igen, ska träffa Ingrid och hennes kompis, får se om det är lite mera ös idag, haha (Y)

Har fått tillbaka en ny mobil nu, och ännu har den inte laggat en ändå gång, skönt som tusan :)

IMORGON HAR DESSIRÉ FORSBRAND SIN FÖRSTA KÖRLEKTION NÅGONSIN! :D
Hoppas det går relativt bra, man vill ju ändå göra ett gott intryck ;)
08.40 är det dags.

Puss

måndag 6 juli 2009

KROATIEN 09! :)

Är hemma igen och tänkte summera min resa så kort så möjligt för er :)
Fast blir ganska långt, men går snabbt att läsa ;D

25/6 Torsdag
Åkte till Klippan vid tre. När jag anlände åkte vi med Zimba och Zäta till hundpensionatet sen kom vi hem igen och direkt efter det så bar det av till Trelleborg. Sen åkte vi med nattfärjan över till Rostock i Tyskland, var framme cirka kvart över sex på morgonen. Inte någon skön sömn direkt, det gungade som fan ;)

26/6 Fredag
Åkte bil hela dagen, långtråkigt som tusan, en hel del obekväm sömn.
Kom fram till ett mysigt hotell på kvällen i Österrike. Jag hittade en skylt där det stod Wasserfall och jag övertalade Rebecca att vi skulle dit och satan vad grymt det var! Sjukt fint, vi stod på en bro som gick över hela och vi var genomvåta när vi hade stått där i typ två minuter, det var mäktigt :D
Blev kortspel på kvällen med Johanna och Micke, skrattade så jag trodde jag skulle kissa på mig, haha :)

27/6 Lördag
Kom fram Kroatien vid tre :D
Vår lägenhet som vi skulle bo i fanns på ett svensson svensson ställe som hette Bi Village, fint som tusan :) Stränder, pooler, barer, matställen, och en massa annat :) Blev chill resten av dagen för det ösregenade, dock klarande det upp på kvällen så det blev en sväng in till Pula och sen en drink i baren när vi kom tillbaka.

28/6 Söndag
Blev mycket sol och bad både vid havet och i poolen :D
Hade ett möte mitt på dagen med resebolaget Sembo som vi hade åkte med, som då berättade om lite vad man kunde göra.
Kvällen avslutades här också med en drink i baren :)

29/6 Måndag
Denna dagen blev det shopping för hela slanten. Först var vi i Pula och sen i Rovinj. Jag inhandlade ett par glassiga solglasögon och ett armband :)

30/6 Tisdag
Mest sol och bad vid poolen idag och jag fick se världens charmigaste badvakt dansa, haha :D
Denna dag brännde jag mig som satan också... Men jag överlevde ändå som tur va ;)
På kvällen gick jag och Rebecca ner till vattent och tyog mysiga kort och sen blev det baren ännu en gång ;)

1/7 Onsdag
Fick vi en guidad tur i Pula, först på amfiteatern och sen inne i stan.
Var riktigt varmt denna dag, en liten pojke svimmade under guidningen, läskigt ;) Cirka 35 grader i skuggan, så när vi kom hem blev det direkt plurret och endast solning av ryggen eftersom den andra sidan var GANSKA röd ;)

2/7 Torsdag
Badvakter is the shit, jag lovar, haha :D Kul som fan, haha, *hemlis*
Jag visade min klumpig sida idag och slog i knät i poolen, fråga mig inte hur, men jag skrapde upp det ganska rejält och har nu ett fult blåmärke tillsammans med levrat blod, haha.
Vi hyrde en trampbåt idag och tranpade ut i havet och snorklade lite, det var kul som fan, man kunde se botten eftersom det var så fint vatten :)
På kvällen körde Micke och Jann Go Cart...

3/7 Fredag
Åkte ut med en båt till Brijuni öarna, åkte ett litet tåg på öarna, sen blev det sol och bad bland en massa klippor. Lite snorkling här också, kul och se alla fisches :D
På kvällen så sprang jag och Felica runt i barnpoolen fast det var stängt, jag ville tjuvbada helt men ingen annan ville haka på så då fick det bara bli ett "bendopp", haha.Våra tysla grannar såg nog oss, för dem blängde surt när vi kom tillbaka, haha :)

4/7 Lördag
Vi påbörjade vår resa hemmåt igen, körde ända till Beirut i Tyskland. Där övernattade vi på ett fin fint hotell, Ramda tror jag det hette :)

5/7 Söndag (Igår)
Åkte till Rostock, sen blev det Borde Shop och ett flak inhandlat och därefter gick färjan, ännu en gång tog det cirka 6 timmar över till Sverige, drygt som tusan. När vi väl kom över till Sverige och Trelleborg så var det raka vägen till Klippan.
Där har jag nu övernattat inatt och kommit hem först idag :)

Detta var en ganska kort (hm, ja, kunde inte bli kortare i alla fall) sammanfattad text av hur vår resa har varit, det har varit riktigt nice :D

KROATIEN 09 TACKAR VI FÖR! :D <33

torsdag 25 juni 2009

hejdå Sverige, hej Kroatien! :D

Om några timmar så har min resa börjat.
Jag har bara lite saker kvar att fixa sen åker jag.
Jag ska glassa satan och bli neger :)
Ha det bra här hemma, jag ska ha det bäst :D

hejdå Sverige, hej Kroatien! :D

<3

onsdag 24 juni 2009

Åker imorgon! :)

Har varit heldag i Lomma idag, ganska ansträngade, stack hemmifrån vis sex, kom hem igen vid sju, 13 timmar borta... Men det var helt okej :)

IMROGON ÅKER JAG TILL CROATIA! :D HAPPYFACE :)

Puss

tisdag 23 juni 2009

2 dagar kvar! :)

Solen steker verkligen just nu, idag låg jag ute en stund men ganska snabbt in igen, värmen är riktigt maffig. Tur att det finns vatten i Kroatien, annars hade det blivit problem ;)

Har gjort lite nödvändiga saker idag inför resan, det mesta är packat, det sísta åker väl ner imorgon eller övermorgon.

Har precis varit i Åhus tillsammans med Matila och hennes familj, blev bjuden på megagod glass, tack sweetiepie! :D <33

Nu blir det lite trimmning för min och mOllans del...

Imorgon blir det Lomma för hela slanten och läger på hundklubben.
Och vad händer i övermorgon?
KROATOEN HERE WE COME! :D WIHOOOO! :D

Puss

måndag 22 juni 2009

resfeber på gång.

Igår var jag hemma hos Ingrid, mycket trevligt, tack för allt sötnos :) <3

Idag har det blivit umgänge med Matilda, mycket nice.

Tror minsann att jag har börjat få resfeber, haha. Har inte sovit någoting nästan i natt, sjukt jobbigt, var jättepigg vid fyra i morse och ni som känner mig vet att det är fullkomligt onormalt, haha :) Gick ner och tog några mackor, gick upp i sängen och läste några tidningar och kollade lite på nyhetsmorgon sen somnade jag om igen vid halv åtta...

Tänkte jag skulle börja packa lite nu så om det är fint väder imorgon kan jag steka istället :D

TRE YNKA DAGAR KVAR TILL KROATIEN! :D <33

Puss

lördag 20 juni 2009

hygglit bakis.

Ja man mår väl som man förtjänar idag efter kvällens och nattens bravader antar jag...

Tack så mycket folket för en trevlig midsommar :) <3

fredag 19 juni 2009

Midsommarafton.

Det regnar ute... och det är midsommarafton...

Måste endast säga en sak haha; igår läste jag ut den 6:e Harry potter, halvblodsprinsen.
Det har tagit en evighet, haha, men nu är den äntligen färdig och nu längtar jag som farao till bion! :D

Nu drar jag till Ronja för att fira denna dag på alla sätt och viss :)

Puss

torsdag 18 juni 2009

Mums (:

EN VECKA KVAR TILL KROATIEN! :D <3

onsdag 17 juni 2009

buttsihuttsi.

Va hos doktorn idag. Fick remiss till labratoriumet i Kristianstad.
Så nu ska man vänta på det också...

Ringde innan till OnOff idag, kommer få en helt ny mobil, men när är en annan fråga men att få en ny är nice som tusan.
Efter det samtalet blev det apoteket för att hämta pillerna, gick bra som tusan, och blev endast 111 kronor fattigare.

Btw berättade jag nog inte att jag fick omboka min körlektion eftersom jag va tvungen att gå på mötet igår, så nu blir det den 9:e juli istället, känns som lång tid men så är nog inte fallet.

Ska strax gå ut med mOllan och så blir det en liten sväng med Matilda :)

(Midsommar?)

8 DAGAR KVAR TILL KROATIEN :D

tisdag 16 juni 2009

lomma-dag.

Som sagt, va tidig uppstigning idag, mindre trevligt.
Har varit i Lomma hela dagen, en massa på hundungdom och sen klipp och sling hos Johanna.

Imorgon blir det hässleholm för att besöka apoteket och hämta ut pillerna. Kanske även kolla efter ett par nya solglasögon :)
Ska även ringa OnOff och fråga hur det går med min mobil, har varit inne länge nu och min lånemobil funkar inte heller till 100% Jag och tekniska saker fungerar inte tillsammans.

Klockan 15.50 är det doktorn som gäller, ska göra laktosintoleranttestet imorgon. Ska bli skönt att få svar. Jag hoppas att det blir positit, haha, endast eftersom då vet jag det säkerligen. Har ju blivit mycket bättre nu när jag har ätit mat utan möjlk och laktos så det vore konstigt om testet visade negativt.

Ska nog ut med mollis nu och sen ta en liten ci**ilih000ding.

[och fyfan vad jag hatar dig ditt äckliga aber]

måndag 15 juni 2009

alltiallo.

Ringde direkt när klockan väckte mig, eller jag fick först prata lite med hundarna så min röst inte skulle låta som den brukar göra på morgnar, haha, den är ju inte allt för vacker ;D
Jga behövde inte ens komma in till mottagningen, hon skulle be en läkarte att skriva på receptet till mig imorgon och sen skulle jag hämta ut mina tabletter på apoteket :)
Så hoppas att allt funkar nu, annars lär det bli en lätt kris. Ska försöka hinna hämta ut tabletterna imorgon när jag kommer hem till Hässleholm, om dem inte har stängt då, annars får jag åka in på onsdag...

När jag hade ringt dem så somnade jag om en timme och sen fick jag gå upp och fixa allting om skulel göras innan jag åkte iväg till Klippan för att hämta min plånbok... Så nu är den i "säkra" händer igen, eller inte, haha. Måste se till att försöka hålla hårt i den nu ;)

När jag kom till Hässleholm igen så gick jag inom farmor en sväng och fick fika. Hon tog även fram en snygg väska, en så där liten som alla andra har nu förtiden, en brunis, så den ska jag använda på Kroatiens gator. Hihi, den såg finfin ut, inte så tantigt som jag trodde det skulle vara :D

Tänka storstäda mitt rum idag men jag orkade inte, riktigt lat idag också, inet speciellt ovanligt. Och den ända uppgiften mamma gav mig innan hon åkte va att jag skulle ta hand om hundarna och packa upp alla saker från Öreklljunga, haha. Tror ni jag har tagit in alla saker som står i garaget? ICKE! Haha.

Imorgon blir det tidig uppstigning för att sen åka till Lomma och storstäda klubbstugan plus ha styrelsemöte efter det.

Så nu är det nog dags för en date med John Blund.

Puss

söndag 14 juni 2009

söndagschill.

Igår gottade jag mig som fan och var riktigt onyttig, det var megagott men fy farao vad min mage känndes som en uppblåst ballong, haha :)

Linnea var en sväng hos mig på kvällen, det va nice, tack för trevligt sällskap! Kommer bli riktigt bra om du flyttar till Västerås men jag kommer sakna dig till tusen.

Har haft sällskap på två utav mina tre hundpromenader idag utav Matilda, tror att vi har samma problem, haha, men det är lika trevligt för det :) <3

Extra trevligt med sällskap nu när jag bor hemma själv, ska göra det till på tisdag, riktigt skönt kan jag tala om :)

Imorgon ska jag ringa till ungdomsmottagnigen i Hässleholm så fort dem öppnar, redan vid åtta, kommer blir segt, haha. Hoppas att jag kan få en tid denna veckan snabbt som fan för jag behöver verkligen dem där äckelpillerna tills jag åker till Kroatien, bara elva dagar kvar! :D

När jag väl fått tag på dem så ska jag se till att komma till Klippan, jag har glömt min plånbok i Jespers bil men som tur är så har Rebecca det så jag måste ta mig ända dit för att hämta den, men jag har inget choice så. Måste ju ha min plånbok (!)

Nehepp, nu ska jag läsa lite och sen nanna.

Puss

fredag 12 juni 2009

SOMMARLOV :)

I torsdags städade vi hela hundstallet på skolan, mycket mer gjorde vi inte, men det räckte, haha :) Hade lite mys med Kinga och Lina på kvällen, såg på en chillifilm, nicebaice :)

Hade "skolavslutning" igår, inte så värst mycket folk, rektorn bjöd på tårta och sen följde vi med in på UBC där självaste rektorn hängde upp och ner i ribbstolarna, haha :)

SÅ NU HAR VI SOMMARLOV! WIHO! Skönt som fan, har varit riktigt efterlängtat, men kommer sakna alla här, åh, baksidan med internatlivet, att vara en stor familj som sen övergår till liten...

Mamma kom och hämtade allt och mOlla så ska jag och några kunde dra ner till byn och kolla på när treorna gick ut, det är ju första "kullen" som går ut denna linje! Överballt :D

Fyfan vad lamt det är att ta studenten i Örkelljunga, det säger jag bara, haha. Jag vill verkligen inte ta studenten där, haha, shitness.
När jag kom hem stack jag och Matilda in till Kristianstad och kollade på Baksmällan, den var inte så bra som jag trodde tyvärr men men... Tack för en trevlig kväll sötnos :)

Puss

onsdag 10 juni 2009

Ledighet hit&dit.

Nu går det verkligen mot sitt slut, har börjat packa ihop lite saker, vill inte sluta men ändå skönt för just nu går alla varandra på nerverna känns det som.
Igår gjorde vi absolut ingenting, fick sova länge, sen en liten fjutt engelska lektion. Efter det satte jag mig och kollade på när ettorna körde lydnadsklass 1 sen var det mattelektion och då gick vi ut med hundarna istället.
Idag har vi varit helt lediga, skönt. Jag och Rebecca stack in till UBC så jag fick lämna in mitt arbete om digerdöden. Dem hade flygplanstävlingar där inne, haha :) Körde även en sväng till apoteket...

Jag, Fanny och Ingrid körde ett agilitypass innan, Molla var sjukt duktig :D Hon hade fart som fan, blev helt glad, dock behöbver jag bättra min handling och mitt minne, haha ;D

Nu ska jag ut och kissa molla lite snabbt, fylla på vattenskålen och sen ska jag ner och titta på när treorna ska gå in på balen, åh, dem kommer vara riktigt fina! :)

Bara ett år kvar för min del...

VARFÖR ÄR DU SÅ SÖT?!

Puss

måndag 8 juni 2009

Skolkis med knullruffs :D

Dessiré Fosrbrand har varit busig idag, hon har skolkat lite för mycket, haha ;)

Jag var två sekunder ifrån att stanna i sängen imorse, men ändå så gick jag upp, vilket jag inte hade behövt... När vi kom till matten hade vi inget att göra, så vi fick gå hem igen och då drog jag tvp slutsatser:
1. Nästa lektion var svenska, då skulle vi bara fika.
2. Lektionen efter det var engelska, och där lär vi aldrig oss något...

Så vet ni vad jag gjorde? Jag tog min underbara data och la mig i sängen. Fick x antal sms, satte sedan på en film, när ögonlocken började falla fram och tillbaka så ställde jag klockan på halv tolv och somande sedan gott, mihi. Så underbart skönt, och jag hade inte ens skuldkänslor för skolket heller, haha :) När jag somnade drömmde jag om Charlotte och att typ jag kvävdes, det va dock mindre skönt men fi fan va skönt det va :)
När jag sen vaknade gick jag till kockis och åt lunch, senstack vi in till idrotten där det va badminton. Jga rokade dock inte ens fixa mitt vanliga knullruffs som jag har på alla morgnar så jag kom in så på idrotten, haha, jag bryr mig inte längre, haha, mycket fint! Höhö :D Dock lite pinsamt när typ Gustav som man hade varit på fest hos för någon vecka sen kommer in, haha...

Har resten av dagen gjort min rapport till historian om digerdöden... Är klar med den nu, ska bara skicka den till Dan och sen är det bara att hoppas. Om han tyckre jag har gjort bra ifrån mig på den så blir det ett VG i historia, vill, vill, vill!
Idag sa Peter till mig på idrotten att han tyckte det va synd att jag inte hade valt Idrott och hälsa B, jag hade lätt kunnat få bra betyg i det. Och jag kommer ihåg att jag ville välja det men tillslut så struntade jag i det, och det känns lite bajs nu i efterhand faktsikt, men ja, kul med kompilmangen ändå :)

Nehepp, åh, ingen historia imorgon! Skönt som fan, första lektionen börjar 12.25, nice som fan :D

Nu ska jag krypa ner i min varma säng tillsammans med mollsan och fortsätta läsa Harry Potter... Måste läsa ut den innan den kommer på bio, har typ halva boken kvar men måste göra det, har gjort så med alla andra Potters ;)

Puss

söndag 7 juni 2009

Trevlig helg i Klippan (:

Tog bussen hem tidigt i fredags, lämnade Molla i Vinslöv och stack sen till Kristianstad för att hitta något att ha på mig på avslutningen... Trodde att affärerna skulle ha mycket mer nytt än vad dem hade så det tog sin lilla tid att hitta något fint. Men tillslut så hittade jag en turkos tunika som jag ska ha på mig på fredag när vi slutar, satt lite löst men såg ändå bra ut så det blir nog finfint :)
Igår åkte jag och Ingrid med tåget till Rebecca. Vi badade i poolen, åt god mat och myste i husvagnen med två filmer och sen sömn.
Jag har nog inte nämt i bloggen att
jag ska till Kroatien i sommar,
men det ska jag ser ni, ska åka dit med Rebeccas familj, ska bli riktigt kul :D Dem är riktigt trevliga och lätta att umgås med, ska bli fett nice :D
Borde göra min rapport i historian nu, men väntar lite till *host* orkar inte *host*...

Just det, måste ju gratulera Linnea som har klarat alla tester till att komma in på pilotgymnasiet i Västerås! Är riktigt glad för din skull hjärtat! Kul som fan att du ska få göra något som du tycker om, gladgladglad :) <3

Nehepp, kanske borde fördriva tiden lite med att packa till ikväll? Åker till skolan vid sju.

Puss

torsdag 4 juni 2009

Spexilihexili

Några dagar sen sist, jag vet, har underligt nog (not) inte haft tid med att blogga...

Nu är snart skolan slut, och det känns. Igår hade vi spex för treorna på skolan, riktigt kul, och det tyckte även dem, så vi lyckades :D
Vi hade fullt med tävlingar, stafetter, film och en spökrunda ovanpå det, allting blev helt perfekt och vi timade allting (Y)
Så det blev inte sängen förren vid halv tre inatt och gissa om folket var trötta idag? Skulle stiga upp igen redan vid halv sju... Halva klassen kom till skolan och dem som väl var där somnade på den första lektionen, haha, lyckat.
Blev klar med mitt bildprojekt i skolan idag, blev faktiskt ganska nöjd, har gjort om alla i klassen till djur på en och samma bild.
Tänkte skubba hela eftermiddagen i skolan men fick reda på att det va dödsallvarligt att vara på växt&djurlivslektionen så den planen sprack.

Min dator är btw lagad! WIHO! :D Nice som fan, ska hem imorgon och se att allting stämmer nu :D Hoppas nu att den fungerar sm den ska (:
Molla har haft fukteksem nu i typ 1½ vecka, varigt och blodigt, och har därför även haft tratt på sig, stackars lilla mollan, hihi, men nu bärjar det bli bättre, hoppas det håller i sig :)

Imorgon är det skoldag men dock inte så effektiv så kanske drar hem lite tidigare, måste köpa skolavslutningskläder... Slutar nästa fredag och på lördag är det ju nationaldag så då vet jag inte om alla affärer har öppet, men måste få hem molla på någon vänster också....
Vi får väl se helt enkelt.

Puss

måndag 1 juni 2009

Plugg as hell.

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera, förlåt, men jag har INGEN tid som helst.

Helgen har varit härlig, mycket alkohol och trevligt umgänge och ovanpå det så en massa plugg.

Sitter just nu med Annika och Natali och pluggar som farao til vårt Historia-prov imorgon, äckligt jobbigt.
Gjorde matteprovet med procent idag, gick hyfsat och svarade på allt :) Hope! :)

Dem som har Idott och hälsa B är ute och paddlar idag och imorgon, ganska avundsjuk faktiskt, hade varit mysigt som fan... Men ja, nu går jag ju inte det så nu får jag skylla mig själv ;)

Puss