torsdag 15 oktober 2009

Blåsljud på hjärtat...

Mindre roliga nyheter hos veterinären igår...
Hon hörde ett blåsljud på hjärtat.
Molla har ju haft problem med hjärtat när hon var liten, hon hade en hjärtmuskelinflammation och lite dubbelslag hit och dit. Men efter 1:års åldern har dem aldrig hört något konstigt.
Och igår frågade veterinären om vi hade varit hos någon hjärtspecialist och det har vi ju, och han sa att det inte var något att oroa sig för eftersom han inte hittade något så detta var allt lite konstigt tyckte alla där.
Så nu blir det lite extra koll på det också men för övrigt så var i alla fall blodproverna bra, det tackar vi för. Nu ska vi dra ner på en tablett mindre på morgonen också så vi hoppas att det funkar bra ändå, 3 på morgonen och 2 på kvällen.
Och vips så åkte räkningen på 1040 kronor... Jag undrar vad det kommer kosta nästa gång när det dags för ett nytt addisons test, vill nog inte veta.

För övrigt så har jag och Rebecca varit på ett dagis idag och pratat lite med en fröken som hette Gunilla. Vi håller ju på med att göra en barnbok som projektarbete och ville höra lite tankar ifrån deras syn som jobbar så mycket med barn. Och lite nya ideér fick vi allt och nu är det snart dags för att faktiskt börja skriva :)

Nehepp, nu ska jag mysa med mollsan och sen försöka somna...

Puss

Inga kommentarer: