torsdag 4 juni 2009

Spexilihexili

Några dagar sen sist, jag vet, har underligt nog (not) inte haft tid med att blogga...

Nu är snart skolan slut, och det känns. Igår hade vi spex för treorna på skolan, riktigt kul, och det tyckte även dem, så vi lyckades :D
Vi hade fullt med tävlingar, stafetter, film och en spökrunda ovanpå det, allting blev helt perfekt och vi timade allting (Y)
Så det blev inte sängen förren vid halv tre inatt och gissa om folket var trötta idag? Skulle stiga upp igen redan vid halv sju... Halva klassen kom till skolan och dem som väl var där somnade på den första lektionen, haha, lyckat.
Blev klar med mitt bildprojekt i skolan idag, blev faktiskt ganska nöjd, har gjort om alla i klassen till djur på en och samma bild.
Tänkte skubba hela eftermiddagen i skolan men fick reda på att det va dödsallvarligt att vara på växt&djurlivslektionen så den planen sprack.

Min dator är btw lagad! WIHO! :D Nice som fan, ska hem imorgon och se att allting stämmer nu :D Hoppas nu att den fungerar sm den ska (:
Molla har haft fukteksem nu i typ 1½ vecka, varigt och blodigt, och har därför även haft tratt på sig, stackars lilla mollan, hihi, men nu bärjar det bli bättre, hoppas det håller i sig :)

Imorgon är det skoldag men dock inte så effektiv så kanske drar hem lite tidigare, måste köpa skolavslutningskläder... Slutar nästa fredag och på lördag är det ju nationaldag så då vet jag inte om alla affärer har öppet, men måste få hem molla på någon vänster också....
Vi får väl se helt enkelt.

Puss

Inga kommentarer: