söndag 19 september 2010

Aight! (:

Jag hoppas ni har sett hur aktiv jag är på min nya blogg, om inte så tycker jag ni ska göra det! :)

http://forsbrand.blogg.se

söndag 1 augusti 2010

Luringpluring!

Efter 455 inlägg är det nu dags att byta blogg.

Från & med nu så får ni fortsätta läsa på forsbrand.blogg.se! :)

tisdag 27 juli 2010

Snart bloggen, snart är jag tillbaka.

måndag 19 juli 2010

Bästa helgen på länge (:

Har haft en grymt härlig helg (:

I fredags var vi ett gäng från skolan som samlades hemma hos mig och åt taccos, därefter blev det förkrök och sen bar det av in till Kristianstad. Vi hade sjukt kul, musiken var helgrym hela natten och vi dansade så vi nästan stupade, beställde en cider/öl då & då för att behålla det goda, skrattade gjorde vi hela tiden och sjöng oss hesa. Kvällen avlslutades med ett dopp i Vinslöv fontän, you name it baby!

Jag har faktsikt inte ord för hur kul jag hade det i fredags, vi gled igenom hela kvällen och hade det mer än underbart. Jag vill tillbaka så vi får se till att göra en repris någon dag! :)

Min blogg vill inte riktigt ladda upp bilder så ni får klara er utan, tycker lite synd om er för de är faktiskt riktigt sköna bilder, haha!

I lördags nyktrade vi till, på kvälleb begav jag, Matilda & Elin oss in till Ktown igen och åt gott på House Og Bagels, mums!

Denna helgen har varit helt underbar, svårslagen är förnamnet.

onsdag 14 juli 2010

S H I T N E S S !

Det blir inte mycket uppdateringar nuförtiden, jobbet går i första hand som ni kanske förstår :)

Förutom jobbet har jag dragit på mig en rejäl förkylning, inatt sov jag i fyra timmar innan det var dags för uppstigning och bege sig mot jobbet. Hostan var förskräcklig! Och så var halva mitt bord fyllt med snytpapper, mindre mysigt.

Idag köpte jag ett nässpray (satan!) men det ska endast användas vid extrem täppa. Jag kan ju i alla fall skriva det för att det ska se bra ut, haha, jag tror nämligen inte ens på det själv att jag kommer lyckas. Men så fort jag börjar känna mig bättre så ska jag be mamma låsa in det i säkert förvar!...

Just ja... Det där med högskolorna. Jag kom inte in på något av mina sjuksköterske-val. Jag blev riktigt besviken när jag såg det själv. Och som reserv är jag alltifrån 105 till över 700, så hoppen är ju inte stora. Jag kom in på ambulans- och akutsjukvårdarprogrammet i Örebro men dit vill jag inte. De flesta ambulanser anställer bara folk som har gått en sjuksköterskeutbildning så jag tycker inte det känns så säkert.
Så nu har jag två val; Antingen söka till skolor i Norrland (där jag har chans att komma in) eller vänta tills nästa termin och söka in och hoppas på att man blir antagen.

Jag vet inte alls vad jag ska göra och det är grymt jobbigt. Inget av alternativen känns lockande.
Antingen blir det en massa lån och så ska man ha pengar till mat, hyra och annat plock eller så ska man vara arbetslös och bara driva rundor hemma vilket kommmer resultera i en frukatsnvärt rastlös Dessiré som tycker livet är skit (typ).

Det var inte såhär jag hade tänkt mig...

tisdag 6 juli 2010

Inget luktsinne...

Det där med mitt beronde av nässpray alltså...
Det går bättre & bättre, är inte lika täppt så ofta nu, får ju snyta mig då och då, men som sagt, nästäppan är inte alls lika farlig (:
Men tack vare att jag har varit en idiot (i detta fallet har jag faktsikt varit det), så känner jag knappt någon lukt om jag inte står riktigt riktigt nära (och ibland hjälper inte ens det) eller så måste det lukta riktigt starkt.
Om man kan spraya sönder sina luktglober så har jag gjort det, det är jag bombsäker på.

Jag är trött som en nattuggla är på dagen (kan man säga så?), sprang när jag kom hem från jobbet idag och gick en runda med Molla sen somnade jag på soffan i en halvtimme, überskönt. Jag har jobb hela veckan, även helgen, dock har jag en ledig dag på torsdag (om de inte ringer och kallar in mig, inte helt ovanligt...) och den ska jag spendera tillsammans med Matilda i Åhus där vi ska sola & bada till tusen, det ska NJUTA av kan jag tala om! :*

Om en kvart ska jag hoppa i säng, imorgon blir det jobbet och därefter kommer en cairnterrier hit för att bli trimmad, fullt upp? Jajamensan!

fredag 2 juli 2010

Jobb!

Fy vad jag har bloggtorska!

Jag jobbar för fullt, de ringer och vill ha in folk hela tiden utöver schemat också. Igår ryckte jag in på 3:ans avdelning mellan ett - nio. När jag kom hem gav jag mig ut och sprang tillsammans med Emma, den late som cyklade brevid. Det var skönt som tusan att ha sällskap (och pushning!), det känndes mycket lättare och det var härligt (:

Kom i säng vid tolv ungefär, steg upp imorse vid halv sex, då ställde fantastiska Emma och gjorde plättar till mig (som jag tror att hon ångrade lite med tanke på den tidiga uppstigningen), det var gudomligt gott tillsammans med jordgubbssylt & socker, bästa frukosten på länge (:
Därefter begav jag mig till jobbet, slutade vid ett idag tack och lov.

Nu är jag helt slut, det blir sängen tidigt idag (mycket snack, lite verkstad)

I veckan har jag blivit erbjuden att gifta mig med en man och bjuden på likör av en annan, och så har jag vändstekta ägg innanför tröjan! Haha


Bilden är inte den veckraste, men såhär ser jag ut på arbetet och vet ni hur sköna kläderna är? :O

Som ni säkert förstår så stormtrivs jag med jobbet, härliga människor att jobba med och kul att få hjälpa de gamla på bästa sätt (: Och så måste jag lägga till att jag tycker det är kul när man får ta nyckeln till medicinskåpet, ta ut medcinerna, skriva på listorna och stänga om skåpet igen, haha! :)

Med handen på hjärtat så är det kanske inte alltid så bra som det låter, det är ganska ofräscht många gånger. Kräk, ettan & tvåan, duschningar och diverise ting. Som tur är så överväger det positiva det negativa ;)

Jag är äckligt beroende av nässpray. Jag var täppt som fan i näsan igår och så hade jag tre spray hemma, men ALLA var tomma! Så jag fick snällt lägga mig i sängen igen och fy fasen vad jobbigt det var. Jag har snart tagit nässpray i två månader varje dag, jag vet, det är INTE bra, men nu har jag inget val, nu MÅSTE jag vara utan.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt té och äta upp min goda knäckebrödsmacka med Åseda Gräddost på! (Love)

Just ja! Idag hämtade jag hem min balklänning som har varit på kemtvätt, minus 400 kronor...

Nattinatti :*

tisdag 29 juni 2010

S o m m a r !

Nu är sommaren verkligen här! :)
Det har jag bevis på, jag liknar mer en kräfta än en hederlig svensk...
Brännan gör ont som attan kattan, men blir desto snyggare när den lägger sig och ävergår till brun, mamma kallade mig förresten neger igår, jag tar det som positivt ;)

Förutom att jag har solat för mycket för mitt eget bästa så jobbar jag, denna veckan har jag inte så mycket, men däremot så jobbar jag hela nästa vecka (inklusive helgen)förutom torsdag, men pengarna sitter fin fint sen! (:
Man känner sig ganska viktig på något sätt när man delar ut mediciner till höger och vänster, tar upp pennan ur fickan och signerar på medicineringslistorna, känns bra faktiskt (:

Just nu snurrar det 98012803 tankar i mitt huvud, varför ska det vara så komplicerat? Jag vet bara vad jag vill, och ditt kan jag inte styra över.

lördag 26 juni 2010

Fullt ös medvetslös!

Fullt ös medvetslös!
Det är verkligen rätt ord för den senaste veckan...

Vi kom hem från Jönköping i måndags natt med blandade resultat, men en hel del bra. Vanna blev champion & Lykka vart BIR-valp alla tre dagarna, visserligen ensam tävlande men domarna tyckte hon var lovande :)

I tisdags hade jag besök här hemma och sällskapet var toppen. Vi solade, gick en mysrunda med Molla, kollade på en skrattretande film och hade det mysigt som attan :*

Jag fick tyvärr inte sova länge på onsdag morgon, klockan 9.00 var det avfärd från Vinslöv vidare mot Danmark.
I torsdags var det dags för World Dog Show och Amina som jag ställde blev 4:a bland 11 stycken öppen klass tikar, inte illa! :)
När utställningen var över för vår del och jag hade inhandlat 168 dentasticks begav vi oss hemmåt, efter 5 timmars bilkörning var jag duktigt trött så jag joinade kuddarnas party ganska direkt efter att jag hade kommit hem.

Morgon efter (igår) ringde klockan 05.45 och klockan sju var de dags för att infinna sig på Sjögläntan för första arbetspasset denna sommaren. Det var helt okej och inga större misstag gjordes. Jag gav inga vårdtagare tabletter men det har jag i alla fall utbildning för när det gäller :)

När jag slutade jobbet cyklade jag hem och somnade en timme på soffan. Det var skönt som tusan och att stiga upp sen igen var hemskt. Jag begav mig till Kristianstad där vi firade midsommar hemma hos mina kusiner. Det var en trevlig kväll med skratt & mys.

Lite bilder sen midsommarafton;


Ingrid & en efterlängtad kusin vid namn Linnea!


Lika barn leker bäst. Emma & Ingrid :)

...självfallet så laggade det satan när jag skulle ladda upp bilder så jag fortsätter en annan dag då ni förhoppningsvis kan få se ngn bild från Världsutställningen också :)

Nu sitter jag här, vaknade halv tre idag och har därefter sprungit en runda, träffat Erika, trimmat Molla, satt upp studsmattan med bror och varit på en promenad.

En händelserik vecka, inte sant?

fredag 18 juni 2010

Jönköping nästa!

Idag bär det av mot Triple International Dogshow i Jönköping! :)

Det kommer vara tre härliga dagar fyllda med überfina hundar, dock gör det ont i hjärtat att Molla inte får vara med.

Nu ska det sista packas ner i väskan sen åker vi,

ciao!

onsdag 16 juni 2010

SOMMARLOV! :)

Nu ska ni få ett litet inlägg...

Sommaren har kommit! (I alla fall för idag) Det har varit sol hela dagen och det har varit vindstillla, perfekt väder för att sola, mums :*

Jag har gjort en masss på mina lediga dagar,
-Lämnat in min balklänning på kemtvätt (champangeflodar)
-Varit på banken med alla småmynt
-Skickat tillbaka min älskade Arrak outdoor jacka somm var alldeleds för stor
-Tömt rummet i Örkelljunga
-Lämnat in mitt armband som jag fick när jag döptes så kedjan kan förlängas
-Gått på en deligationsutbildning så jag får medicinera

..och en massa annat.

Ikväll har vi grillat här hemma och just nu sitter jag och lyssnar på låten som Tommy Nilsson gjorde till Pripps Blå reklamen, mys till tusen . Nu saknas bara sällskapet, men det dröjer inte länge till :*


En bild på min balkänning som Felicia Gartz har tagit, är den inte underbar? :*

söndag 13 juni 2010

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN?!

Jag har nu gått i skolan i tolv år.
Jag har tagit stdenten och jag fattar det knappt.

Ni förstår inte vilken härlig känsla att gå där med plakatet i handen och få tuta & skrika så mycket man bara kunde. Att få sjunga "för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!" var något av det bästa jag har någonsin har gjort.

Champangefrukosten, middagen, utspringet, studentfirandet och partajaandet i Lund var helt perfekt.

Nu när jag sitter här och tittar tillbaka på allt vi har gjort under tre år tillsammans, vi i NP07 så gråter jag en skvätt, fy vad jag kommer att sakna allt.
När jag sprang ut och fick en blommor & nallar av Isak och Eleonor så grät jag också. Att människor kan betyda så mycket för en kan man inte tro.

Jag har fått underbara studentpresnter, smycken, nödvändiga vasar & gratängformer, en efterlängtad Arrak outdoor jacka och mycket mer :)

Nu kommer det en liten bildboom (klicka på bilderna så får ni se den i större format):


På champangefrukosten (:


I matsalen, jag & Natali.


Mitt i blåset! ;D


Jag gömmer mig men ni ser plakatet ;)


Eleonor & jag, den personen som jag kommer sakna mest av alla, fy! :*


NP07, jag saknar er redan!

torsdag 10 juni 2010

Balen & STUDENTEN IMORGON! :D

Ven var underbart :*

Balen igår, det var rikigt kul (:
Vi dansade, åt gott, skrattade och alla var supefina i sina klänningar, magiskt.
Efterfesten varade fram till fem på natten och sen var det sängen bums, underbart :*

Jag & min kavaljér Kalle;



Jag kan inte förstå det själv, men IMORGON TAR JAG STUDENTEN! :D

söndag 6 juni 2010

EN VECKA KVAR?! :O

Bloggen ska inte läggas ner, men det går sämre och sämre, det är jag medveten om ;)

Sista helgen innan studenten har jag stannat i Örkelljunga, och det har jag också gjort i tre helger innan dess, har inte varit hemma på över en månad, riktigt skönt! Förstår inte hur det ska gå när jag flyttar hem... Här behöver man bara ta hand om sig själv och göra det man känner för när man orkar, där hemma tjatar mamma sönder och Jontes saker ligger överallt.

Imorgon inleder vi sista veckan innan studenten. Imorgon är också den dagen då vi har lektioner för sista gången på gymnasiet. På tisdag ska vi till Ven, på onsdag är det dags för bal, på torsdag är det storstädning av hundstallet och på fredag är det dags för UTSPRING! :O

Jag vill inte sluta, det känns fruktansvärt. Vi får väl se till att ha 100 återträffar om året, haha ;)

För övrigt har helgen bestått utav festande och solande, mysfaktor :*
Nu ska jag sitta still och inte röra på mig för då lär Fanny slå mig (vi lockar håret som träning inför baluppsättning)

Puss!

torsdag 3 juni 2010

SPEXILI!

Efter att vi hade avslutat vårat allra sista prov igår under vår gymnasietid så var det dags för spex för oss treor. Vi har jädrans kul, lyssna här;
-Tipsrunda med hundarna
-Brottning i grönsåpa
-Hoppat/krypit/sprungit över en agilitybana med en ond vattenslag
-Fått gräddbullar intryck i munnen
-Letat med min stackars hand i en hink fylld med utgågna mejeriprodukter som varit utgågna i 2 veckor
-Dansat som galningar på loftet

Vår klass är något utöver det valiga, det vill jag lova.


Np Hund 07


Det vinnande laget! ;D


Folk brukar säga "beskriv mig med ett ord", ordet för Eleonor är obeskrivlig :*

måndag 31 maj 2010

Bakken! :D

Nu närmar det sig på riktigt minsannochda. Två saker kvar i skolan;
-Prov i hundens fostran
&
-Brandvarningen ska vara klar

Och min dag har blivit en riktigt höjdare kan jag tala om; jag fick ett starkt G på nationella i matten?! Riktigt galet, kan icke förstå det, det satt fint som tusan! :)

Idag har vi även fått lära oss hur man dansar vals, bugg och foxtrott, haha, jag är ju inte bäst som man säger så. Men med lite träning här i stugorna så kommer det att sitta finfint (eller inte...)

Bakken i helgen med klassen var mysigt som fan, vi åkte en massa karuseller, åt onyttigt mat, hade fint väder och allt var perfekt. Jag ska även tillägga att jag var inne i mitt första "spökhus" någonsin. Jag grät nästan så mycket att jag skulle kunna va en flod i min vagn där jag satt tillsammans med Kalle & Fanny.

Här är en bildbomb från Bakken;


Mina pannkakor var bäst, första gången jag lagade det och de var helt perfekta som picknic! :)


Haha, fart och fläkt ;D


Kalle & Amanda (:


Den bästaste! ;)


Denna gick så småningom upp och ner, det var fett kul men Kalle var allt rädd ;D


När vi kom ut ur spökhuset, jag grät i floder i Fannys armhålor, haha! ;)


Vi åkte häst och vagn på väg till stationen efter Bakken, mysfaktor :*


Sista bilden på oss alla, tack för en underbar dag älskade klasskamrater :*

fredag 28 maj 2010

2 veckor kvar! :(

Kvar att göra:

-Statistisk undersökning
-Muntlig redovisning på projekt & företagande
-Hundens fostran
-Brandvarning

Det närmar sig, 2 veckor kvar, riktigt mycket ångest. Fy, detta stället kommer jag att sakna.
Imorgon bär det av mot Bakken med klassen & på söndag ska jag få träffa Anders igen (honom har jag saknat RIKTIGT mycket)! :)

tisdag 25 maj 2010

såhär på slutet.

Imorgon är det dags för det nationella provet i Matte B, riktigt ruttet.
Mellan 08.30 - 12.30 sitter jag och pinas.

Onsdag kväll, nästa vecka, då är jag ta mig tusan klar med ALLT skolarbete för gymnasiet, dra på trissen!

Tills dess;
-Skriftlig och muntlig redovisning av ett eget företag på Projekt och Företagande
-Prov i samhällsekonomi
-Inlämningsuppgift om metrologi (äckligt svår)
-Inlämningsuppgift i matte B; Statistisk Undersökning
-Filmredovisning
-Prov i Hundens fostran
-Brandvarningen ska vara klar

Glömde jag något? Säkert.

söndag 23 maj 2010

Askalas helg :)

Ojojoj, har inte bloggat sen i onsdags...

Det har varit fullt ös i helgen.
I fredags var det grilkkväll för alla studenter här ute på hund och igår/inatt var det rock i dalen, haha :)

Jag har haft det bättre än bäst.

De där accorden var något av de vackraste jag någonsin har hört, jag skulle nog kunna göra vad som helst för att få höra de igen, det var underbart. Du, jag & bryggan.

Fantasier, är det så det kallas?

onsdag 19 maj 2010

På topp :)

Vädret just nu är helt awesome, solen är framme och idag har det bara skillt 0.6 grader från ute & inne. 21 grader ute och 21.6 grader inne om jag har rätt för mig. Galet skönt! :)

Idag har jag redovisat mitt lilla bonusbarn, Chip i agiltyn, vi fick varsin hund i klassen som vi skulle träna och han har varit helbra att träna. Så nu är jag färdig med det också, härligt att ta itu med saker efter hand. Att se de förvsinna en efter en...
Gjorde ett prov på ekologi & kretslopps lektionen idag om jordmåner och sånt där konstigt, Bengan trodde jag skulle klara det så jag hoppas på det också.

Efter skolan sprang jag en tur i skogen, var skönt, kändes bra fast jag har blivit lite sämre på att springa tror jag, fast i och för sig, kanske inte? Haha :)

I alla fall, har fått hjälp med brandvarningen av Fanny och Ingrid, så nu går det äntligen lite frammåt igen, känns bra, även om det inte är lång tid kvar innan det ska redovisas...

Bloggen är inte min första prioreterning just nu om ni vill veta, vi har ton av läxor jag måste ta itu med först. De är riktigt räligt men ett ont måste. Det är mindre än fyra veckor kvar till studenten och det närmar sig med stormsteg, förfärligt.

Nu ska jag krypa till sängs, nattinatti! :)

söndag 16 maj 2010

Örkelljungadagarna

Jag spenderade min lördag tillsammans med Eleonor i Ängelholm, det var übermysigt :)

Alla våra älskade doggelitos :*



Jag ska inte säga mycket om natten.
Jag hade kul som tusan, ett tag blev det för mycket.

Jag vill dock tacka mina vänner, ni är helt klart bäst.
Jag skulle vilja göra om det, fast utan vissa akter.

En bild på väg in til Örkkeljunga;


FÖRLÅT :*

onsdag 12 maj 2010

SOMMARJOBB! :D

Det var äckligt pinsamt att hämta bettskenan kan jag få tala om. Tandläkaren sa till mig att hon aldrig mer ville se mig och jag sa detsamma, haha.

Jobbet idag gick hyffast bra, fick mitt schema över sommaren också, gott jobb (Y)
Jag har fått en vecka då jag ska iväg på en rad utställningar så den måste jag tacka nej till, fast jag hoppas att jag kan få ngt annat istället. Jag ska jobba halvtid i ungefär sex veckor, och tre helger inräknat så då blir det en del pengar! :D

Jag räknade på ett ungefär, då fick jag fram 167 timmar, fast hoppas som sagt att det kan bli några till om jag får byta ut vecka 25 :D

Det är mest måndag, tisdag, onsdag jag jobbar samt då tre helger, jag tror detta kommer bli perfekt (:

Och jag måste säga att gamlingarna är rätt söta; "Hade jag varit 70 år yngre hade ju jag tagit dig direkt" & "du måste ju ha en hel kö utanför ditt hus av pojkar eftersom du är så ser så bra ut och är så snäll" ;D

Imorgon kommer mormor & morfar hit, då blir det lövbiff, pommes och persiljesmör! ;D

Men först en joggingrunda med Matilda, mums (:

tisdag 11 maj 2010

Grillning med P.O :)

Larv gick helt okej. Släta ettor på två utav hundarna och cert och BIM på den 10-åriga gamla damen! :O :)
Vi hade riktigt tur med vädret, när vi körde upp ösregnade men när det var tävlingsdag så var det molningt och mot slutet kom även solen.
Rosenröd om kinderna körde vi hemmåt, halv tio var vi hemma igen.
Mitt "underbara" jag glömde mobilen i Irenés bil, fick tag på henne när hon var utanför Önnestad där hon fick vämta tills jag kom med mammas bil.

Jag vet inte vad jag ska göra åt mina bortglömda och borttappade jag, äckligt omöjligt.

Idag har vi haft en underbar eftermiddag hos P.O, kommer sakna honom som tusan. Vi grillade en massa och åt så mycket att vi höll på att spricka. Jag blev terriroserad av alla med kolbitar i huvudet, men det är bara för de tycker om mig ;) De man jävlas med tycker man om ;D Ni ska allt få se en bild på hur mycket de älskar mig en dag, haha (:
Vi gav honom en whiskeyflaska som en liten present och han blev överlycklig, han är helgo :)
MVG i arbetsliv naturbruk också, det ni, det är mitt första MVG och jag är riktigt glad (:

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon blir en lång dag. Jag ska gå in till Örkelljunga med Molla, ta bussen hem till Hässlehåla, hämta minbettskena, vidare till Vinslöv och därefter ska jag jobba 12.30 - 21.15.
Min första dag på Sjögläntan, hoppas verkligen att det går bra :)

fredag 7 maj 2010

Mot Larv imorgon!

Det var inte den muntliga delen idag, nepp, det var läs- och hörförståelsen. Det gick käpp rakt åt helvete...

Ikväll har jag ätit fläskfilé, ris, grönsaker och ädelostsås hos farmor, underbart gott. Smaken på såsen är nästintill oslagbar :*

Imorgon ska jag & Matilda ut och springa halv tio på morgonen, det var år sedan jag sprang känns det som. Tror det var sist på idrotten. Så nu får vi se hur mycket man tappar även om man tränar en massa annat, hoppas inte allt för mycket (:

Halv tre imorgon åker jag & Irené mot Larv, kommer tillbaka på söndag kväll. Jag ångrar stort att jag inte tog med min vinterjacka hem kan jag tala om, men det får bli lager av tjocktröjjor istället ;)

Har jag ork (typ aldrig) så ska jag fortsätta på mitt judendomsarbete ikväll, fy.

torsdag 6 maj 2010

Vett & etikett!

Ett starkt G kammade jag hem minsann på den skriftliga delen i engelska B! :O
Det trodde jag aldrig, blev riktigt förvånad och glad när jag fick reda på det idag! (:
Imorgon är det dags för den muntliga delen, snart är det över & det ska bli helt undebart.

Idag har vi haft vett och ettiket med Roy, haha! Vår rektor var riktigt flummig och ni skulle höra hans skratt alltså, haha (:
Malin skrattade så hon grät och jag frågade tillslut om han var full. Jag har aldrig sett Roy på det viset men nu vet vi hur vi ska (borde) uppföra oss på balen, haha (:

Jag måste börja gå in mina balskor (& studentskor) som inte har en fast sula, måste få fast den på något sätt, riktigt irriterande. Och så får jag och Kalle öva på vals, haha (:

Imorgon ska vi hem till farmor och fira pappa, på lördag åker jag och Irené till Larv och på söndag är det utställning, första utomhusutställninge för i år, mumsigt :)

Nu ska jag fortsätta skriva lite på min hemtenta om judendomen, någon som känner för att tjäna lite extra pengar så är det bara att säga till...

tisdag 4 maj 2010

På väg mot rätt riktning! :)

Är jag glad eller är jag glad?

Mötet med Anna-Lena gick pefekt idag! :)

Nästa vecka ska jag jobba två dagar för att se hur det går, om jag trivs med arbetet och arbetskamraterna och om de trivs med mig. Jag har fått se avdelningen jag ska jobba på och går det bra nästa vecka så tillbringar jag förhoppningsvis hela min sommar på Sjögläntan, toppen ha? ;D

På avdelningen var där en irländsk röd setter, söt som tusan. Den följde med till arbetet varje dag tillsammans med sin matte. Skulle inte den vara där någon vecka i sommar hade det varit helt perfekt för min del, då skulle kanske Molla få följa med om allting funkar och det går bra för chefen. Hur bra skulle inte det vara va? :)

Jag skulle verkligen kunna jobba hela sommaren, det skulle inte vara några som helst problem för mig.

Erika Rolfssons underbara verk;


Idag är jag lycklig! :)

måndag 3 maj 2010

mOlla i sina bästa banor...

Min älskade jacka är funnen och tillbaka i mina händer, fylld med rökdoft.
Tack gode Gud, usch, det var en sorlig historia (:

Igår hade vi grillning på internatet, det var mysigt som tusan. Dock blev det bara korv med bröd för min del. De andra satt där med sina fina köttbitar och pommes, desserten bestod av varm banan med choklad i. Hur gott låter inte det? Kommer kanske upp en bild om ni har tur på vår lilla mysstund tillsammans :*

Ikväll sitter jag hemma i Vinslöv igen, imorgon är det dags för arbetsintervju. Klockan 08.00 ska jag befinna mig på chefens kontor.

Molla fick träna pyttelite agility med mig idag och ni anar inte hur kul hon hade! :)
Usch, blir så ledsen över att se hur glad hon bli när hon äntligen får göra något som hon har saknat så mycket. Hon lysnade på varenda signal jag gjorde åt henne. Hon sprang så fort hon kunde och slalomet satt som om vilken Border Collie som helst skulle ha gjort det.
Nu dröjer det ett tag till innan jag kan träna det igen, det är fan inte rättvist.

Kan tillägga att jag och Fanny har inlett vårt nya liv som systrana Kallur idag, hon är Susanna och jag är Jenny! ;)
Detta innebär mindre mat och inte släppa "träningsnarkomanbiten". Mamma har försökt att bjuda mig på sockerbullar idag men icke, jag sa nej, dock tog jag ett glas saft istället, ajjabajja!

Nej, nu kurrar min mage så det är bäst att jag går till sängs (vilket jag hatar att göra med en hungrig mage!)

Håll tummen för mig imorgon! :)

lördag 1 maj 2010

DROPPEN?!

Valborg igår.
Var kul, fram tills idag.

Min älskade vinterjacka är helt borta, puts väck.
Jag har absoult ingen aning om var den kan vara.

Min jacka låg i Rebeccas bil hela kvällen. När vi blev hemskjutsade så tänkte jag "äh, jag tar den imorgon". Det skulle jag inte tänkt. FAN!
Efter att vi hade blivit hemskjutsade så skjutsade Rebecca hem Eleonor. Då såg hon två vinterjackor i bilen och tog sin egen. En kvar, alltså min. Sen körde Rebecca vidare till Eket och därifrån hade hon sen med sig en tjej som skulle hem. När hon gick ur bilen hade hon bara haft sin väska med sig.

Och idag ligger min jacka hos någon jävla idiot och jag vet inte var. Jag är riktigt ledsen, det var em underbar vinterjacka som jag hade betalat 2 000 kronor för.

Idag har i alla fall jag, Eleonor och Ingrid gått på stranden (Sibirien) i Ängelholm med alla hundar, DET var mysigt.
Tyvärr kunde inte Plingis gå mer än halv rundan, så Bulan och jag fortsatte själva. Vi släptte Lipton och Molla tillsammans, fast Malek och Quios var i närheten, men det gick jättebra (: Molla brydde sig inte alls om de andra. Jag längtar tills dagarna då jag ska få passa Lipton, Molla kommer njuta :*


Jag struntar i hur jag ser ut, jag vill bara säga att vänner som Eleonor växer inte på träd, det vill jag lova :*

Fy rackarns vad jag kommer sakna denna bruden när jag slutar. Men idag har vi på heder och samvete lovat varandra att vi absolut inte får tappa konatkten, det känns bra. Jag ser det framför mig, Bulan och jag i en bil med massor av hundar påväg mot en skog eller en strand där vi kan gå i flera timmar och bara prata & ligga dubbelvikta av skratt <3

Får se vad kvällen bjuder på, jag är inte sugen på någonting.

torsdag 29 april 2010

BETTSKENSJÄVEL! (Hundj'vel)

Det är nog fan inte meningen att jag ska äga någon bettskena.
Molla var ensam på rummet i några timmar och vad fasken tror ni hon gör? Hon äter en del av min nya bettskena. Jag skulle kunna svära dem fulaste orden jag kan. Jag kan ju inte precis limma ihop den?! Jag vägrar att gå till min tandläkare och säga som det är.
H E L S K O T T A !

Engelska Nationella gick över förväntan (?). Fast jag har inga förhoppningar alls, känns som om det skulle kunna gå både bra & dåligt, det återstå att se.

Ikväll har jag och Fanny haft vårt sista boxningspass och därmed är vårt terminskort slut också. Riktigt synd, vi missade hela fem veckor på att vi har haft APU och diverse lov, tänk om vi inte haft det, DÅ NI! Då hade vi allt varit vältränade ;)
Även om de faktsikt börjar arta sig nu också lite smått (:

Jag tror vi gav 950 kronor för det kortet och skulle man tjäna på det så var man tvungen att gå mer än 12 gånger. Vi har gått på 22 pass, så det är ju inte helt galet i alla fall. Men jag tänker fortfarnde på de där fem veckorna som vi inte kunde vara där, trist som fan.

För att hålla oss själva igång nu så ska vi träna på Sim och Motion. Så hädanefter blir det; gym, simning, boxning och joggingrundor. Vi har gjort ett smart schema och allt för att vi ska ha koll och inte svika oss själva, bra va? (Y)

Nu blir det 112 - På liv och död, dejten med John Blund blir som vanligt försenad till halv ett inatt.

onsdag 28 april 2010

Ynka sovtimmar och himmelskt god mat! :)

Hah! Precis när jag skulle gå och lägga mig igår så kommer Fnnay ut i köket och berättar att hon inte kan sova. Dum som jag va så föreslog jag en film och mig som sällskap. Vi satte igång "If Only" och ujuj vad bra den var! :)
En riktigt fin film som man kan se när man vill rensa tårkanalerna :'

Filmen var klar halv två inatt och efter det så blev det sängen på dirren, det vill jag allt lova.

Dagen har bestått av brandvarbingsträning som mest har gått åt skogen. Molla är nere i en riktigt dal och vill INTE ta sig upp igen! Äckligt surt. Och på söndag är det precis en månad innan vi ska redovisa det, magknip.
Molla fick även simma en sväng i poolen, gick riktigt bra, något kan hon i alla fall (hon är så illa tvungen, haha...)

Ikväll har jag spenderat en timme på en spinningcykel. Det var vårt sista spinngpass och jäklar vad vi tog i minsann. Helt galet, svetten rann mer än vanligt och man kände varenda muskel i kroppen.
När vi kom hem så var det matdags; pommes, lövbiff och persiljesmör! :D Jag var i himmelriket, det var det godaste jag har ätit på länge, åh så gott det var! Får nästan rysningar när jag tänker på det, sant :*

Nej, nu blir det sängen. Måste vara utvilad tills imorgon, då är det dags för Nationella Proven i Engelska B, håll tummarna för mig.
Måste även tillägga att jag har känt mig ganska frisk idag (förutom täppt näsa), så otroligt skönt! :)
Tänk vad man uppskattar friskhet när man är sjuk...

Puss!

tisdag 27 april 2010

Låt mig lyckas!

Måste berätta en otroligt rolig sak, til min fördel för en gångs skull.
Igår ringde Anna-Lena på Sjögläntan till mig.
Hon: "Har du sommarjobb?"
Jag: "Nej tyvärr inte, men om jag skulle få det skulle jag vara mer än glad"

På tisdag ska jag på arbetsintervju klockan åtta. Ingenting är säkert, absolut ingenting. Jag skulle nog vara gladast i världen om jag fick det jobbet.
Jag har en gång innan jobbat på Klockargården i tre veckor, det är ett äldreboende som nu har lagts ner men som Anna-Lena också var chef på innan.
Skulle jag befinna mig på ett äldreboende hela mitt sommarlov skulle inte jag bry mig ett skit. Jag är i nöd och behöver pengar.
Den dagen ska jag försöka vara så bra som jag bara kan.

Idag har vi haft lektion hemma hos världens bästa P.O (:

Vi har kört världssnabbt med hans traktor, så snabbt som man kunde köra och så snabbt som man egentligen inte får köra. Vi kommer ha en del blåmärken efter det och enligt Ingrid; träningsvärk, haha! :)

Det är nog en av världens snällaste män, det vill jag lova.

Nu ska jag ta ett fotbad och sen blir det sängen för min del.
Nattinatti :*

söndag 25 april 2010

Har numera hål i öronen! ;D

Som OM jag skulle lyckas somna igår när jag va helpigg. Tjoko.
Sista gången jag kollade på klockan var hon 04.30.

Idag har jag haft en egen fotosession med självaste Erika Rolfsson, hon tog kort på både mig och Molla, ensamma och med varandra. Jag är ju ingen skönhet precis så alla blev ju inte perfekta men det blev en hel del bra (:
I'm gonna be her own model ;D

Efter det var det min tur att locka Fannys hår, det tog också 2½ timme. Men fint blev det. Vi har vår egen lilla salong här minsann ;D

Jag har minst sagt varit galen idag, riktigt galen. Fanny har tagit hål i mina öron, ja det är sant. Jag har numera hål i öronen och lite blod runt omkring, haha. Vi tog is och bedövade och sen gled nålen in i örat. Jag skrek som en stucken gris men nu är det minsann över. Jag hoppas att det inte blir inflammerat nu bara...
Mamma sa "varför utsätter du dig för sånt där för?"
Har man inte pengar så har man inte.

Lite bilder från vårt äventyr idag;


Markering av hål.


Isbitar som bedövning...


Och så var det den där räliga biten...


Anar ni hur svårt det var att sitta still samatidgt som man kände den där smärtan?


Sen satt den där minsann! ;D


Den sista bilden. Det roliga var att Fanny erkännde efteråt att hon tyckte dte var riktigt obehagligt att göra det. Men tack och lov sa hon det inte förren det var klart, och jag märkte absoult ingenting. Hon hade till och med inte sett sin egen markering när hon skulle göra sista hålet för hon hade sett alldeles suddigt. Toppen, haha (Y)

Nu har vi ännu ett minne att ta med oss här ifrån när vi flyttar ;)
PÅ tal om det, det är bara 7 veckor kvar. Vill INTE!

Två underbara kvällar :*

Även fast klockan är tre på natten så struntar jag i det och skriver ett nytt inlägg. Har känslan av att jag ändå inte kommer att kunna somna...

Igårkväll höll Fanny på med mitt hår i 2½ timme. Hon lockade och lockade, man fick nästan sittsår, haha ;) Men ni ANAR inte hur snyggt det blev! :O
Jag trodde nästan inte det själv när jag fick se mig i spegeln. Jag var riktigt söt om jag får säga det själv, men vilket jobb för att bli så snygg, haha! :)
Så nu blir det lockat på balen från topparna upp till hårfästet. I'm gonna love it! (:
Efter allt lockande sminkade hon även mig, och åh, jag säger bara mums. Vi var färdiga runt midnatt och därefter blev det film.
Skulle egentligen vilja ladda upp en bild hur fint det blev men tror nästan att jag ska spara det till den dagen det är dags. Excting ha? Annars får ni väl be snällt om jag skulle kunna tänka mig att skicka över en bild till er ;)

Idag har det varit ganska chill. Jag har gått fågelholksrundan med Molla på 1½ timme, väldigt mysigt. En stund satte jag mig ner på en sten och bara lyssnade på allting, det var underbart stillsamt. Molla gick lös hela rundan och man såg på henne hur hon bara njöt, det känns så bra att hon börjar komma tillbaka nu mitt älskade smultron :*

Ikväll har vi haft det övermysigt här på internatet. Vi började med en cider/öl eller två runt en brasa. Där satt vi och myste och pratade gamla minnen. När elden började lägga sig gick vi in och fortsatte med sanningsfrågor, haha, skratt till maximum.
Jag har haft en perfekt kväll/natt och det tackar vi Fanny, Patrik, Natali och Isak för :)

Nu ska jag försöka somna (önska mig lycka till)

Nattinatti (:

fredag 23 april 2010

Väla (:

Har ont i den rackarns halsen fortfarande, nicht mysigt. Ipren och Mucagogin är mitt levebröd, haha :) Hoppas det försvinner fortare än kvickt.

Idag var vi lediga så idag har jag, Fanny, Natali och Kalle spenderat X antal timmar på Väla. Egentligen har jag inga pengar att använda mig utav men jag har varit tvungen att köpa ett par studentskor så nu är de inhandlade. Vädligt enkla och till ett billigt pris, 249 :-

Där var riktigt mycket fina vårkläder och jag såg massvis med fina tunikor och klänningar, men icke, INGET för min ekonomi! Jag är nu uppe i 3 000 kronor att betala mamma. Känns lite sisådär. Och mer lär det blir. Mollas försäkring är ta mig tusan inte billig. Och så måste jag betala hennes ultra-ljud (yey).

Förutom Väla har det blivit brandvarningsträning. Igår gick det mindre bra men idag gick det bättre. Känner att hon har börjat tappa stinget. Men samtidigt kan vi ju inte gå vidare förren momenrer sitter som det ska...

Nu börjar jag få väldigt ont i min rumpa, sitter på en pinnstol medan Fannt lockar hela mitt hår, hon har snart hållt på i två timmar. Varför? Vi övar inför balen vettni! :)

Just fan, nu höllt jag på att glömma! Jag blev PRECIS godkänd på mitt matteprov. Om jag är glad? Så glad man kan bli! :D

Nightie nightie! :*

onsdag 21 april 2010

Skönaste läraren någonsin? :)

Jag skrev om vårkänslor i mitt förra inlägg.
Och vad fan gjorde det igår? Det snöade?! Stora fluffiga vita flingor. Jag trodde inte mina ögon, tack och lov la det sig inte på marken, tur det. Snö är verkligen inte min grej.

Igår hade vi lektion hos världens bästa P.O
Det är vår lärare i arbetsliv naturbruk. Låter inte specielett roande va? Det är det heller inte men när man har en så underbar lärare som P.O så kan man vända ut och in på allting och ha kul ändå. Hans teori är "kan man slå upp saker i böcker, ja, varför ska man då inplantera allt i huvudet?" Vi skrivier varandras prov och sen får vi ha böckerna på proven, genialt va? :)

Och igår åkte vi hem till honom, det började ösregna så vi satt där inne och drack kaffe och té & åt bullar, kex och godis, hihi :) Han hade köpt hem megamycket, så gulligt av honom att fixa allt det där till oss. Egentligen skulle vi haft lektion i fyra timmar och fått köra fyrhjuling, men den dog och ville inte starta så där satt vi inne och myste istället :* Och jag drack té minsann, måste lära mig det där nu! Går på Fannys vuxenskola här om dagarna, haha! :D

Under natten har jag haft feberfrossa, jag vaknade och hade en genomblöt tröja på mig, inte speciellt mysigt. Vädligt äckligt. Tänkte i alla fall gå till skolan, men när jag väl kom dit idag blev jag hemskickad igen och det var nog tur för jag känner mig forfarande inte riktigt kry.

Imorgon måste jag dock till skolan, vi ska redovisa vårat drama på svenska lektionen. Och imorgon ska vi få reda på våra matteprov... Känns kanon. Eller inte. Tacka Gud om jag får G.

Nu blir det en liten dejt med John Blund,
nattinatti! :)

måndag 19 april 2010

Äckligt matteprov & solstrålar.

Helgen har varit riktigt chill. Med tanke på min effektiva vecka (kanske den effektivaste i hela mitt liv?) så var det mer än välbehövlig. Jag var mer eller mindre död, än sen? Sova kan man göra i graven ;)

Jag och Anna spenderade närmare fem timmar tillsammans med småbarn i lördags. Vi agerade tränare till smågymnaster. Tummen upp för det (Y) Dock mindre kul att jag missa ett föredrag som jag gärna hade velat gå på. Lars Fält - Hundens språk och flockliv.

Har haft ett äckligt matteprov idag. Jag hoppas VERKLIGEN att jag klarar detta. Det måste jag göra om jag tänker efter. Jag har egentligen inget val. Ska jag klara matte B så måste ett G sättas. Jag kommer sitta på sköra nervtrådar tills jag får veta om jag har klarat det eller inte. Tyvärr tror jag att det har gått mindre bra, men det återstå att se som sagt.

Våren är verkligen här på riktigt nu och jag älskar det! Man är glad över allting tack vare vädret (: (I och för sig brukar jag väl alltid vara glad egentligen, men det blir ännu bättre med solsken!)

Molla får pryda min blogg idag bland alla vårblommor! :)


Bilden är från i fredags då vi var i Helsingborg i klassen, är den inte underbar? :*

fredag 16 april 2010

En myspysdag i Helsigborg! :)

Jag är HELT SLUT.

Idag har vår klass och alla tvåor med hundar spenderat hela dagen i Helsingborg :)
Det har varit helmysigt, trevliga människor, humöret uppe hos alla, solen sken, skogen var grön, havet var blått och allt var underbart! :*
Det har varit en toppendag och vi har nog gått cirka en mil med hundarna. På bussen hem var alla hundar helt döda, även vi tvåbenta (:
Och efter all motion jag fick igår så är jag helt död (nästan i alla fall) nu när jag sitter här i soffan och träningsvärken kommer krypandes...


Laddar upp ett par bilder från denna underbara dag;


Lexan råkade fånga en bild på mig när jag proppade in min goda prickekorvmacka, haha!Tur jag har tränat, då har man rätten att äta ;D


Mys med Mollisbollis efter fikan :)


Lexan och Bulan :)


Pling & Fanny med våra doggelitos (:


& NU ska jag krypa ner i min säng, jag dugligt trött.
Puss :*

torsdag 15 april 2010

29 MIN & 44 SEK?! MVG! :D

Tjolahopp!

Idag var det dags att springa 6 kilometersrundan på idrotten, puh! :)
Vet ni vad?! Jag sprang den på 29 minuter och 44 sekunder! Helt jävla otroligt (:

Jag kämpade så hårt att det inte finns några ord, jag hade gett mig fan på att jag skulle fixa det och när jag väl kom i mål var jag nästan nära att gråta, helt seriöst. När jag och Fanny sprang samma runda i tisdags så sprang jag den på 34 minuter, förstår ni? Jag förbättrade min tid med 5 MINUTER?!
Det är helt galet.

Och det bästa var att jag tog MVG gränsen (30 minuter) Jag var riktigt nära på att ge upp i slutet men det gjorde jag inte och tacka gudarna vad jag är glad för det, jag hade aldrig förlåtit mig själv om jag hade kommit så nära 30-gränsen istället för att vara under den.

ÅH VAD JAG ÄR LYCKLG!

Inte nog med detta, jag och Fanny har varit på ett boxpass på Hälsan nu ikväll på en timme... Tufft som satan.

Som ni förstår är jag nästan mer död än levande & jag förtjänar en god nattsömn. Så nu ska jag krypa ner i min säng (eller jag ligger i och för sig redan i den) och sova sött (:

Jäklar vad jag är bra! :D

tisdag 13 april 2010

Ansökan till högskolan avklarat...

Igår; Spinning 45 minuter
Idag; Sprungit 6 kilometer
Imorgon; Spinning 1 timme
Övermorgon; Springa 6 kilometer + boxpass på en timme

Efter vi (Fanny & jag) hade sprungit vår runda var vi något trötta och fick skjuts hem av vår snälla rektor Roy, underbar relation med en rektor va? Haha :)

Åt klyftpotatis, Stinas kyckling, gelé och gräddsås till kvällsmat, riktigt mumsfillibabba kan jag tala om! :)
Efter det blev det matteplugg, fick reda på igår att vi har matteprov om en vecka, känns toppen. Har inte räknat på över tre veckor och kan ingenting, hej IG?!

Idag har jag också sökt in till högskolor... Känns konstigt att ha blivit såhär stor.
Mitt slutgiltiga val blev såhär:

1. Sjuksköterskeprogrammet i Kristianstad
2. Sjuksköterskeprogrammet i Lund
3. Sjuksköterskeprogrammet i Malmö
4. Sjuksköterskeprogrammet i Karlskrona
5. Sjuksköterskeprogrammet i Halmstad
6. Sjuksköterskeprogrammet i Örebro
7. Akut- och Ambulanssjukvårdarprogrammet i Örebro
8. Djurskötarprogrammet i Skara

På de tre första alternativen kan jag fortfarande bo hemma och samtidigt träna gymnastik. Jag slipper en massa räkningar och behöver inte betala hyra om jag slipper flytta.
Nummer fyra och fem är ganska nära hemma men jag måste flytta ändå.
Sjätte valet har jag inget val, där måste jag flytta.
Det sjunde programmet hade varit sjukt kul att läsa, men om det inte finns framtidsmöjligheter så känns det inte lönt att läsa till det. Tog det som en liten säkerthetsgrej fast det inte känns helt okej om ni förstår?
Mitt sista val gjorde jag endast för att, har verkligen inget skäl till att läsa där. Tänkte mest att det det såg bra ut.

Jag hoppas verkligen att jag kommer in på något av mina fem första val. Gör jag det, pluggar ja till sjuksköterska och sen läser jag vidare till amulanssjukvårdare :)

Det känns bra men kan inte förstå att det har gått såhär snabbt, det känns som igår när jag valde till gymnasiet! :O

Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon för att ha ekologilektion, jippi!

söndag 11 april 2010

Motion, Donken och Guitar Hero (:

Igår tog jag och Bulan oss runt sjön med alla hundarna tillsammans, megamysigt :)
Hundarna gick mycket bättre ihop nu också, några pussar hit och dit minsann!


Lipton, Quios, Eleonor och Malek, söta som få! :*

Rundan tog två timmar och efter det gick jag upp till Ängsstugan och spenderade resten av min dag där. Det blev Guitar hero för hela slanten. TILLSLUT fick jag äntligen spela en hel låt, haha! Jag var så dålig att jag aldrig fick spela klart en hel låt, men det var faktiskt min allra första gång som jag har spelat också ;)

Idag har vi varit på Donken och tagit en glass i solen, första dagen detta året som vi kunde göra det, kändes precis som gamla tider :* Vill knappt tänka på att vi ska sluta och allt som man kommer sakna, f a n .


Zippo, Molla och Lady Sally Gaga utanför MC Donalds :)

Kanske inte så lätt att se men ser ni förresten vilken snyggis min hund är? Har lagt ner lite mer än 1½ timme på att trimma henne idag (:
Ikäll har jag, Fanny, Isak, Natali och Malin haft picknik utanför Ängstugan med varm choklad och en massa prat, mums på det! :)

lördag 10 april 2010

Sprungit 8 km & haft effektiv hundträning! :)

Idag (eller igår om man kollar klockslaget) har jag däremot varit den effektivaste hundmänniskan någonsin! :)

I förmiddags så tränade vi massvis med brandvarning. Det gick både brä och dåligt. Hon börjar tappa suget känns det som. Och efter ett litet samtal i skolhuset så kom jag fram till att jag måste verkligen NÖTA in att det är röken hon ska skälla på och inte på mig. Så nu blir det ännu mera träning och försöka få röken och skallet starkt betinngat.
Inte nog med att jag tränade en massa utan sedan tog Annika Molla för att träna en stund också. Men det hade tydligen gått bra fast hon redan hade varit högaktiv :)

Molla har verkligen fått galet mycket energi, känns grymt bra vid träning, men mindre kul när hon ibland kan stå och skälla en längre stund inne i stugan...

Sen blev det snitzel och stekt poatis till lunch, mumsigt värre :)

Efter lunchen så fick vi lov att simma med hundarna, ganska längesen sist så jag frågade C om det var möjligt vilket det var. Mollsan simmade 2 x 3 minuter. Och nu ligger hon här brevid mig i sängen, alldeles len och sover som en stock. Ska tillägga att hennes öron är lena som silken och hon luktar gott som tusan efter badet (:

Inte nog med massor av hundträning, nej för vet ni vad jag, Kalle och Fanny gjorde direkt efter skolan?!

VI SPRANG RUNT SJÖN, HELA 8 FÖRSKRÄCKLIGA KILOMETRAR!
Galet bra va?

Fick duktigt ont i min rygg när jag var inne på slutet. Jag borde försöka göra någonting åt det dära för jag får en aning ont på spinningen också tyvärr :/

Efter rudan gick vi ut med hundarna (haha, yes, that is true) och sen körde vi pyttelite styrka efter det.

Imorgon kan jag räkna med träningsvärk av hög kvaliteé och då är det tänkt att jag denna gång ska promenera runt sjön, haha! :)

Jag älskar mitt aktiva liv! (:
Men nu är det bannemej dags för sängen, nattinatti :*

torsdag 8 april 2010

Projektutställningen avklarad och 12 böcker sålda! :)

Har varit dålig med Mollas motion idag, har blivit extremt lite. Men det tar vi igen på hundlektionen imorgon! :)
Idag fick Molla stå på vibrationsplattan ett litet tag. Hon såg lite skärrad ut men det blir nog bättre med tiden. Vi ska försöka göra det en gång i veckan nu och så hoppas vi att hennes rygg mår bättre utav det. Egentligen behöver jag göra en ultra-ljudsbehandling på henne igen, var jättelängesen sist och nu blir hon sådär stekhet på ryggen igen. Det är inte alls bra, jag måste försöka skrapa ihop pengar till det.

Måste försöka träna lite brandvarning imorgon, har sackat efter med det igen, fy!

Min motion har där emot varit bra idag, har varit på ett boxningspass med Fanny och det är rackarns jobbigt. Fast förra gången var det faktiskt ännu jobbigare, då var det nästan döden. Men de gillas, vi kommmer bli snyggast på stan (och på beachen 2010)! ;D

Idag har vi haft vår projektutställning där alla treor visar upp sina resultat och produkter. Tyckte det var ganska kul faktiskt och vi fick sålt hela 12 böcker! :O
Jag och Rebecca har ju gjort en barnbok som heter "Fanny och Skrållan på Bondgården". Det hanldar om våra kära klasskamrater som kommer ifrån Stockholm och så tyckte vi det var en kul ideé att sätta de mitt ute på en bondgård, haha. Vi ska försöka sälja några till och sen ska vi beställa allihopa :)

Inatt var det lite enklare att sova med bettskenan, men kudden är ju duktigt blöt när man vaknar, himlans mysigt (eller typ inte).
Vi får se om tredje natten gillt blir kalasbra, det ska jag undersöka nu, nattinatti! :)

onsdag 7 april 2010

Navellukt!

Det var INTE mysigt att sova med bettskenan kan jag meddela. För det första var det otoligt svårt att somna. Jag låg nog i 1½ timme och bara tänkte på mina tänder. Och för det andra så vakande jag X antal gånger under natten. Då tryckte det och spännde som fan. Usch, det var inte skönt. Så då fick jag ta ut den några minuter och sen sätta in den igen och på nytt försöka somna.
Jag hoppas innerligt att det blir bättre inatt, man vänjer sig sa min tandläkare, haha! ;)

Idag hade vi hundlektion och alla tvår & treor gick runt sjön, en åtta kilometers runda. Och det var strålande sol och jag hade fullt med korv med till Molla så det blev en ganska härlig promenad faktiskt :)
När vi går så många elever och hundar tillsammans brukar Molla total dampa vilket resulterar i att jag blir arg som ett bi, men med godis lurar jag henne allt, hihi (:

Har hunnit med ett spinningpass på en timme ikväll också. Svetten den rann och äckligt luktar man! Nu börjar jag tappa suget för att spinna, och har ingen insperation alls. Riktigt tråkigt, nu kollar man på klockan och hoppas det ska ta slut när som, illa.
Jag får se det positivt, förhoppningsvis blir jag både smalare och får bättre kondition :)


Man cyklar och cycklar men kommer igenstanns...

DAGENS UNDERSÖKNING: Navlar.

Jag har gjort min egen undersökning och efter man har duschat;
Och TORKAR naveln så luktar den INTE illa därefter.
TORKAR MAN INTE naveln efter så luktar den JÄTTEILLA!

Så folket; BÖRJA TORKA ERA NAVLAR!
(Baserat på en sann undersökning made by Dessiré Forsbrand)

tisdag 6 april 2010

Ny bettskena (igen)

Idag har jag fått min nya bettskena...

Den förra försvann ju på tåget upp till Stockholm, då hade jag haft den i nästan ett dygn och sen var det totally gone. Sådant som inte bara kan hända men gör det ändå.

Så nu gör vi ett nytt försök och försvinner denna så lär jag aldrig mer gå till tandläkaren, det svär jag på (nästan i alla fall, aldrig mer den tandläkaren jag har nu i alla fall, haha)!



Och med denna sak i munnen kommer jag att vakna på en blöt kudde imorgon bitti, höhÖ! ;D

Kan också tillägga att jag och Ingrid har varit duktiga och gått ända in till Örkelljunga och tillbaka idag och så fyllde vi på vårt matförråd samtidigt (det vill säga Coop var vårt mål). Tyckte det var ganska flitigt av oss och benen var minst sagt trötta när vi anlände klockan halv åtta igen till stugorna.

Nu blir det 112 - På liv och död :)

måndag 5 april 2010

Rondat flickis på egen hand! :)

Dagens bästa; gymnastikträningen :)
Dock var den inte lika underbar som den brukar... Efter trampolinen hade jag något så fruktansvärt ont i min rygg och det var riktigt obehagligt. Men jag körde på och det gick någorlunda ändå.
Har en del att jobba på, men med så få träningar är det inte lätt men jag försöker så gott jag kan i alla fall :)

Men idag körde jag en egen rondat flickis utan pass! Och flera gånger om dessutom. Det krävs mod att göra det, särskilt när man inte har gympat på över 6 år! :O



Visst, där är mycket att träna på när det gäller detta momentet. Jag måste springa hela tumblinggolvet, jag får inte byta ben mitt i allt när jag väl tänker köra och så måste jag "skjuta" överkroppen mera bakåt :)

Kan bara säga en sak; Livet stavas GYMNASTIK.

lördag 3 april 2010

Påsk?

Ja, det är i alla fall vad de kallar denna högtid.
Och så brukar man säga "Glad påsk!".
Fast med handen på hjärtat känner jag varken på mig att det är påsk eller att det är någon rolig påsk...

För mig känns påsk som en väldigt "onödig" högtid, nu förstör jag säkert för er som tycker den är väldigt viktigt men jag kan verkligen inte känna det.
Kanske är det för att jag inte har någon att fira med? Kanske är det för att vi inte har ett bord fullt med påskmat? Kanske är det för att det har varit precis som en vardag idag?
-Jag har ingen aning.

Fast jag skulle verkligen vilja fira påsk, så man liksom får den där påskkänslan.

Alla familjer åker hem till varandra och firar tillsammans, har roligt, man får träffa släkten, man skrattar & har roligt. Och här hemma sitter jag alldeles ensam på självaste påskafton med min hund och mitt påskägg (som jag t.o.m BAD mamma att gömma till mig för att försöka få lite påskkänsla). Det känns verkligen illa.
Det är väldigt ofta som jag önskar att jag befann mig i en annan familj. Där allt var så där lagom och bra liksom.

Det är inte sagt att man behöver fira påsk med familjen. De som inte gör det gör det med vänner istället. De festar tillsammans. Har kul. Dricker mumsmums och hoppar rundor. Har kul. Skrattar. Men på något sådant befinner jag mig heller inte. Det är inte så att någon har frågat mig om jag vill. I och för sig har inte jag heller frågat om jag får vara med. Fast blir man inte bjuden är man inte speciellt välkommen heller (oftast).
Äsch, det är väl fel på mig?

Aja, jag önskar i alla fall er där ute en glad påsk och hoppas ni har och får en fortsatt trevlig helg :)
Slänger in en liten söt kyckling (ser bättre ut så, inte sant?);


Ovanpå allt så har jag ätit alldeles för mycket idag.
SKÄRPNING DESSIRÉ!

onsdag 31 mars 2010

Min framtid?

Igår kollade jag på 112 - På liv och död.
Bättre program finns inte. Där får man följa ambulanssjukvårdare, poliser och brandmän i deras dagliga arbete. Det är riktigt spännande och man blir helt taggad av att se det.

Nu har jag nästan avslöjat mig för alla så då kan jag lika bra göra det här också. Jag funderar på att bli ambulanssjukvårdare när jag slutar skolan. Det lockar mig som tusan och jag tror det hade varit ett riktigt bra arbete som skulle passa mig :)
Det händer någonting, man får adrealinkickar och man får hjälpa människor.

Nu återstår bara ett problem. Vad jag ska söka till. Nu tar de nästan bara in sjuksköterskor med vidarutbildning när de anställer folk hos ambulansen. Och jag vet inte riktigt om jag orkar plugga till sjuksköterska.
Där finns en utbildning i Örebro som heter Akut- och Ambulanssjukvårdar programmet. Den lockar mig riktigt mycket, men om det inte finns någon framtid så känns det inte speciellt kul i vilket fall som helst.

Men imorgon ska jag besöka ambulanspersonalen i Hässleholm och få prata med de om hur de tycker sitt yrke är och vad de känner.
Jag tror det är bra att jag får prata med någon som är riktigt inne i sitt arbete och få höra deras åsikter :)
Så förhoppningsvis är jag lite klokare efter imorgon eller så är jag ännu mer förvirrad...


Mitt framtida yrke?

Det är bara ett beslut som behöver tas, och det beslutet är jobbigt...

tisdag 30 mars 2010

Lite "lagom" sjuk.

Blev jobb 1½ timme idag, bättre än inget, haha (:

Tränade lite brandvarning med Molla när jag kom hem (som för övrigt inte gick sådär bra som jag ville) och sen tog vi en långrunda på en timme :)
Den där långrundan tog musten ur mig helt. När jag kom hem däckade jag på soffan i en timme och vaknade med huvudvärk.

Imorgon ska jag på spinning i Örkelljunga så då måste jag vara piggare än vad jag är nu om det ska funka. Ska väl dock vara glad över att jag är sjuk på lovet så jag inte missar en massa i skolan...

Jag är så sugen på att köpa balskor men har verkligen inga pengar. Jag funderar på att ta ett par skor som jag har här hemma som jag endast har använt en gång. De är dock inte så höga som baksor "borde" vara. Dessutom har jag ju ändå inga pengar och man ser inte skorna under klänningen. Ska försöka bestämma mig imorgon hur jag ska ha det. För antagligen på fredag ska min klänning bli uppsydd av den allra bästa mostern som finns i världen! <3

måndag 29 mars 2010

Världens bästa avslut på en tufft dag ;D

Tack gode Gud för att jag tog med mig mitt nässpray hem från internatet. Denna gången ska jag dock försöka se till att inte bli så beroende som jag brukar, haha :)

Har fått vikariera på mammas dagis idag, Bullerbyn (Smulgårdens avdelning). Och med en förkylning och skrikande barn blev det ganska tufft mot slutet. Gick därifrån med HÖG huvudväk.
Ska jobba två timmar imorgon också, inte så mycket men det lilla kan göra mycket. Vilket det gör för min ekonomis del just nu. De pengar jag tjänar går rakt till mamma... Inte så värst kul men lika bra att fortsätta att betala av skulden. Har faktikst bara 1 000 kronor kvar att betala :)
Och det är ingenting om man jäfmför när jag var uppe i över 6 000..

Efter jobbet stack jag till träningen i Kristianstad. Jag behöver jobba på min springstil, eller ja, stil och stil, det ska gå fan så mycket snabbare och knäna ska UPP.
Så nu måste jag återgå till den springstilen som alla tyckte va fruktansvärd förut, haha.
Så på torsdag ska jag förhoppningsvis kunna visa Filip vad jag går för (dvs. inte så mycket mer...)! ;D Men jag ska bannemej träna! :)
Om vi har honom då igen, vilket jag faktiskt hoppas, det var kul och givande. Det är aldrig fel med lite förändringar :)
-MIHI! :D

Jag gör bort mig ännu mera på träningarna och idag var inget undantag! ;)
Haha, Anna, släng dig i väggen! Ännu en gång "råkade" en pinsam situation uppstå på träningen, men jag gillar det (eller inte just då, men skrattar sen). Det roliga är att just Anna är med varje gång (:

- Var tog frivolten vägen?
Snabb vädning, total förvirrad, naj!

(Resten av gruppen inklusive du) HAHAHAHA! :D

söndag 28 mars 2010

Soffliggardag med film & frallor :)

Min dag har tillbringats i soffan.
Är lite sjuker och mår inte särskilt bra så därför har det blivit en soffliggardag.
Ångrar nu när jag har blivit lite halvkass att jag aldrig tog med mig min mössa hem från internatet... Brukar få ont i öronen när jag är förkyld så det hade ju inte skadat att ha den hemma just nu -.- Stod i sista sekund och funderade om jag skulle ha med den hem eller inte, aja, jag lär ju inte dö! :)

Har sett på "Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko". Hihi, jag gillar fortfarande Eva & Adam filmerna, man får en härlig känsla liksom :)
Kan också nämna att jag åt nybakta ostfrallor och drack nyponsoppa till filmen, helt underbart (: Nybakata frallor är något av det godaste som finns, riktigt mumsigt!

Tog den lilla kraft jag hade idag och gjorde ett brandvarningspass med Molla också (:
Idag gick det faktiskt förvånasvärt bra, hon tog eget iniativ, försökte krafsa fram köttbullen som låg brevid eldningskrukan under trådbacken och när inte det gick började hon istället skälla :) Helt toppen, ett steg i rätt riktning.
Hoppas det fortsätter så, är lite orolig hur det ska gå när hon ska få börja jobba alldeles själv när jag inte är i närheten. Men det problemet kommer senare och då tar vi det då.

Vare sig jag är sjuk eller inte sjuk imorgon så ska jag få träna gymnastik, it will be lovely! :)

I Sjöbo hos mormor och morfar :)

Och jag behövde INTE ta hem min engelskbok med mig hem! Lycka, haha :)
Blev klar med läxan igår (fredags) och slapp därmed engelskplugg över lovet.

Min första dag på påsklovet har tillbringats hos mormor och morfar i Sjöbo. Vi firade mormor och åt en massmängd av mat. Rackarns vad man måste äta när man är hos "gamla" människor. De ska alltid proppa i en mat.
I vilket fall som helst hade vi en trevlig stund tillsammans och jag fick chans att köra bil både fram och tillbaka :)
Saknar mormor och morfars STORA hus, det var något speciellt med att vara där hemma och mormors underbara hemmagjorda köttbullar! Men de är fortfarande lika pigga och glada trots sin ålder (och de ser inte ens ut till att vara över 70 år :O) och man blir så himla glad när man ser dem (:

För övrigt mår jag lite mindre bra. Min hals och min näsa är inte som de ska, men jag hoppas att det rättar till sig.

Nu har jag i alla fall ett påsklov framför mig, och för ovanlighetens skull har jag inte så mycket inplanerat, tjoho! :)

torsdag 25 mars 2010

Våffeldagen (:

Jag bor nästan på Hälsan i Örkelljunga nu, haha :)

Igår var jag på ett riktigt tufft spinningpass och idag var jag på ett core-boll pass där man använder sig utav en pilatesboll och gör en massa styrkeövningar.

När jag kom hem från träningen åt jag våfflor i Sjöstugan, det var underbart gott! :)
Våfflorna var helt perfekta, de var liksom lagom gräddade, genommumsiga, inte brända, perfekt färg och smaken liksom, ja det bara satt som en top-noch i munnen ;)

Och så hade vi Önos Jordgubbssylt på, åh, när dessa två sötsaker landar i min mun är jag som nykär, haha :) Våfflorna idag var bättre än vad man kan föreställa sig, jag lovar! (:
Bara för det slänger jag in en härlig bild så ni inte alls blir sugna (eller hur?);



Och nu har jag suttit i över två timmar med min förbaskade engelsk läxa, och den är FORTFARANDE inte klar... Ska försöka göra resten imorgon i skolan om vi inte gör något vettigt annars får boken följa med hem på lovet, och det gillas inte!

tisdag 23 mars 2010

LG POP GD510

Idag har mitt älskade hjärta fått åka hem.
Tog bussen hem med henne innan och nu är hon på Gröna gatan i Vinslöv.

Vi har en släng kennelhosta här på skolan och nästan alla hundar har hostat mer eller mindre. Molla har dock klarat sig än så länge, men nu är det så pass många hundar som har hostat så jag övervägde och tänkte att det var bäst att lämna hem henne.
Så pass många sjukdommar som hon har haft behöver hon inte få kennelhosta också...

När jag ändå var hemma så gick jag inom posten innan jag tog tåget in till Hässleholm igen och hämtade ut mitt paket. Jag beställde en ny mobil i lördags och den kom redan idag, tycket det gick fruktansvärt snabbt, tummen upp för det! :)
Så nu ligger min mobil, en LG POP GD510, och laddar och det ska den också göra hela natten.

(Det fanns en likadan modell fast med solceller, riktigt ballt, men sånnt har inte jag råd med, haha)

Jag ska försöka ta väl hand om min nya älskling, haha. Det jobbiga är att det är touch, så jag lär väl få sinne på det en eller två (läs; och många fler) gånger, men någon gång ska jag nog bli kompis med denna mobilen också! ;D

Hoppas nu bara den inte åker in på lika många lagningar som innan, det har blivit för många...

Nu blir det plugg på redovisningen som vi ska ha imorgon, lite lagom tid för det *host host* ;D

måndag 22 mars 2010

En dag ska dröm bli verklighet (:

Helgen har varit riktigt chill, nästan för chill.
Jag tog inte hem en endast läxbok vilket jag borde ha gjort, men vet ni vad? -Jag ångrar det inte en sekund :)

Igår var jag på Malmös Internationella hundställning och jag har blivit kär, och inte i vilken hund som helst, denna godbiten har slått slint i mina ögon;



(Bilden är från Kennel Easys hemsida, en uppfödare med guldklimpar)

Mna ögon smälter, jag har en dröm och en längtan... <3

fredag 19 mars 2010

ATT DU INTE ENS SKÄMS?!

Helt seriöst?!
Nu har det fan gått för långt. Hur kan man bete sig så som du?
Och att du inte skäms, jag fattar ingenting.
Det är riktigt fult gjort. Och endast för att tjäna pengar (?), ännu värre.

Du är nog den falskaste person som har fötts i denna värld.
Förstår inte hur alla fortfarande går på ditt fjäsk-leende.

Jag blir så förbannad, riktigt jävla förbannad.

Jag längtar tills alla dina "vänner" inser ditt verkliga jag. Det är inte mer än rätt, då inser man vilken tid man har slösat.

Jag kan inte ens uttrycka mig för hur arg jag är, jag är rosenrasande.

Skulle vilja ge dig ett rakt slag i nyllet, ett riktigt, riktigt hårt slag.

(Och det kan jag, Fanny intygade idag att jag slog förbaskat hårt igår, haha)

torsdag 18 mars 2010

Ett träningspass med box (:

Är hemkommen efter ett ruskigt jobbigt boxpass! :)
Det var ett galet träningspass som både jag och Fanny kämpade oss igenom, hallelulija! ;D

Hade "mästarnas mästare" på idotten idag och jag kom trea, är grymt nöjd kan jag tala om :)

I will fight to the end.

onsdag 17 mars 2010

Full fart! :)

Här går det undan kan jag tala om, tiden bara rusar iväg.

Har suttit på en vargföreläsning i förmiddags som NP2 hade gjort, är galet stolt över er :)

Efter skolan fick Molla en simtur i bassängen, nödvändigt och kul (för mig, inte ett dugg för Molla, haha). Precis som förra gången så låg hon och skakade efteråt i min säng i några timmar, men bara i själva benet som det brukar ibland. Men tycker det är konstigt, undrar om det är någon nerv som är lite låst och inte kan släppa efter simningen? Äh, det är förhoppningsvis ingen fara i alla fall :)

Va på ett spinningpass ikväll på en timme, inte lika jobbigt som förra onsdagen vilket betyder att nästa vecka ska jag pressa hårdare ;D

Har haft religionsplugg med Natali ikväll, och vi var riktigt pedagogiska för tusan, haha! ;)

Och imorgon har jag en engelsk redovning som jag inte vet vad jag ska tala om för fem öre...

Puss

måndag 15 mars 2010

Spinningsvett ;D

Har spenderat 45 minuter på en spinningcykel ikväll.
Och idag kännde jag svetten rinna på riktigt.
Jag kännde liksom de där dropparna rinna nerför min panna, helt galet.

Det var nog första gången jag har känt det så, haha. Man kännde sig bra på något sätt, man fick ett bevis på att man kämpade.

Idag har vi haft sovmorgon och imorgon har vi världens längsta sovmorgon. Vi börjar inte förren klockan fyra. Vi har lektion mellan fyra och sex, härligt! ;D
Även fast vi börjar sent imorgon så tror jag att jag ska gå upp relativt "tidigt" och ta itu med allt plugg som vi har.

Nehepp, nu ska jag nanna kudden.

Puss

lördag 13 mars 2010

Åstugans kennel! ;O

Nu saknas bara flatlöss för att vi ska kunna ha vår egen uppfödning, Åstugans kennel, haha! :)
Nu har två personer i vår stuga fått löss i sitt eget hår också, riktigt äckligt. Mamma fick kolla mig innan men tack och lov hade jag inga sådana, fy farao vad äckligt det är alltså, örk!

Crufts går just nu, Englands största hundutställning, och den kan man se på datorn live. Det är inte bra när man har så mycket att plugga som jag har, man liksom fastnar framför det.
Har prov på måndag och det är ganska betydelsfullt för betyget skulle jag tro. Det är typ det ända vi har gjort med Karin (förutom en redovisning) och efter provet ska hon bli mammaledig.
Men jag har pluggat lite idag trots Crufts, haha. Men imorgon får hela dagen gå åt till det.

Molla är ritkigt skendräktig just nu, har MASSOR med mjölk. Hon har stora korvar vid juvrena. Håller alla tummar jag har bara för att hon inte ska få någon livmodersinflammation, skulle hon få det vet jag inte vad jag tar mig till. Nej, det får helt enkelt inte hända. Punkt slut.

Nu blir det lite melodifestival- och Cruftstittande, och plugg ovanpå det, önska mig lycka till! ;)

torsdag 11 mars 2010

Äckellöss...

Tjenamittbena.

Förresten va det studiedag igår och jag fick inte gjort ett skit. Haha, jag gillar mitt lata sätt (fast bara ibland, egentligen inte nu när jag har så mycket att göra).

Molla är tillbaks i sitt riktiga jag idag, känns skönt :)

Har haft prov idag, samhäll, hoppas att det gick vägen, känndes helt okej i alla fall.
Och vet ni?! JAG FICK MVG PÅ BIP-testet, gelt galet ;D Jag blev fett glad (:
Då ser man verkligen att träningen har gett resultat, riktigt nice (Y)
Va på ett core-boll pass idag på Hälsan så mina muskler är ganska slitna nu, hihi.

Kvällen har gått åt till att städa hela Åstugan. Vi har fått äckliga vägglöss i min stuga och imrogon kommer Anticimex och ska sanera hela stugan. SÅ ikväll har vi fått bära ut precis allting här är och plockat ut allt fårn rummen. Och ALLA textiler ska tvättas, jobbigt är bara förnamnet.

Choppchoop, nu ska jag skicka in min praktirapport och sen sova! (:

onsdag 10 mars 2010

Knasbolla :*

Molla har betett sig riktigt konstigt idag. Förstår inte hur det har gått till.

Hon ÄLSKAR mat över allt annat, jag lovar, hon är helgalen i mat. Imorse och även nu ikväll ville hon knappt ens röra maten. Jag trodde inte mina ögon, hon brukar dyka in i matskålen och äta upp allt på två sekunder. Nu nosade hon på maten och det tog flera minuter innan hon började och jag fick säga "Varsågod" hur många gånger som helst, och det är annars det bästa ordet som finns i hennes värld.
Undrar varför det har blivit såhär idag, helknas.

Och så har hon spytt två gånger också, känns ännu bättre.

För övrigt har jag och Fanny varit på ett heljobbigt spinningpass ikväll, svetten den rann, det lovar jag! :)
Imorgon har vi BIP-testet, håll tummarna för mig...

Och så har vi samhällsprov, fan.

måndag 8 mars 2010

95 dagar kvar till studenten! :)

Är tillbaka i Örkelljunga igen. Både positivt och negativt.
Saknar gymnastiken galet mycket redan. Det är något helt underbart med det där. Det går liksom inte att sätta ord på det. Man kan inte beskriva för någon som aldrig har varit inne i denna underbara värld där man kan slå volter både fram och tillbaka, upp och ner, från höger till vänster <3

Under tiden jag har varit hemma har jag faktsikt varit ute och spungit tre dagar i veckan plus att jag haft gymnastiken två dagar i veckan, flitigt va? :) Jag hoppas det visar sig på det jävla BIP-testet vi ska göra på idrotten på torsdag... Ser icke fram emot det.
En annan bra sak med att jag har varit flitig är faktiskt att jag har gått ner två kilo, det är väldans bra tycker jag (:
Gick ner tre kilo när jag va i Sthlm men sen gick jag upp ett när jag kom hem. Och nu går jag inte och småäter en massa som jag gjorde innan, a big deal ;D
Ikväll var jag och Fanny på spinning, bli ett till sådant pass fast värre på onsdag, puh, svettigt (:

Idag skulle jag börjat plugga till samhällsprovet vi har på torsdag men attsingen så glömmer jag ju alla svaren i skolan, inte helt ovanligt om man säger så. Så ja, då har jag bara två dagar på mig att plugga men jag får väl försöka fixa det, vare sig det vill eller inte (:
Hade mattelektion idag igen, fy rackarn, det är verkligen inte mitt ämne, usch.

Har egentligen sovmorgon imorgon, ända tills två, men jag ska vara så pass duktig och ställa klockan på nio faktiskt. Så kommer jag upp, hinner plugga lite och göra goda baconbiffar till lunch ;D

Nehepp, nu ska jag försöka sova faktiskt (om Lexan kan skruva ner musiken)

Mums!