lördag 10 april 2010

Sprungit 8 km & haft effektiv hundträning! :)

Idag (eller igår om man kollar klockslaget) har jag däremot varit den effektivaste hundmänniskan någonsin! :)

I förmiddags så tränade vi massvis med brandvarning. Det gick både brä och dåligt. Hon börjar tappa suget känns det som. Och efter ett litet samtal i skolhuset så kom jag fram till att jag måste verkligen NÖTA in att det är röken hon ska skälla på och inte på mig. Så nu blir det ännu mera träning och försöka få röken och skallet starkt betinngat.
Inte nog med att jag tränade en massa utan sedan tog Annika Molla för att träna en stund också. Men det hade tydligen gått bra fast hon redan hade varit högaktiv :)

Molla har verkligen fått galet mycket energi, känns grymt bra vid träning, men mindre kul när hon ibland kan stå och skälla en längre stund inne i stugan...

Sen blev det snitzel och stekt poatis till lunch, mumsigt värre :)

Efter lunchen så fick vi lov att simma med hundarna, ganska längesen sist så jag frågade C om det var möjligt vilket det var. Mollsan simmade 2 x 3 minuter. Och nu ligger hon här brevid mig i sängen, alldeles len och sover som en stock. Ska tillägga att hennes öron är lena som silken och hon luktar gott som tusan efter badet (:

Inte nog med massor av hundträning, nej för vet ni vad jag, Kalle och Fanny gjorde direkt efter skolan?!

VI SPRANG RUNT SJÖN, HELA 8 FÖRSKRÄCKLIGA KILOMETRAR!
Galet bra va?

Fick duktigt ont i min rygg när jag var inne på slutet. Jag borde försöka göra någonting åt det dära för jag får en aning ont på spinningen också tyvärr :/

Efter rudan gick vi ut med hundarna (haha, yes, that is true) och sen körde vi pyttelite styrka efter det.

Imorgon kan jag räkna med träningsvärk av hög kvaliteé och då är det tänkt att jag denna gång ska promenera runt sjön, haha! :)

Jag älskar mitt aktiva liv! (:
Men nu är det bannemej dags för sängen, nattinatti :*

1 kommentar:

Eleonor sa...

Du är galen Dessire! vet du det? haha ;D