torsdag 29 april 2010

BETTSKENSJÄVEL! (Hundj'vel)

Det är nog fan inte meningen att jag ska äga någon bettskena.
Molla var ensam på rummet i några timmar och vad fasken tror ni hon gör? Hon äter en del av min nya bettskena. Jag skulle kunna svära dem fulaste orden jag kan. Jag kan ju inte precis limma ihop den?! Jag vägrar att gå till min tandläkare och säga som det är.
H E L S K O T T A !

Engelska Nationella gick över förväntan (?). Fast jag har inga förhoppningar alls, känns som om det skulle kunna gå både bra & dåligt, det återstå att se.

Ikväll har jag och Fanny haft vårt sista boxningspass och därmed är vårt terminskort slut också. Riktigt synd, vi missade hela fem veckor på att vi har haft APU och diverse lov, tänk om vi inte haft det, DÅ NI! Då hade vi allt varit vältränade ;)
Även om de faktsikt börjar arta sig nu också lite smått (:

Jag tror vi gav 950 kronor för det kortet och skulle man tjäna på det så var man tvungen att gå mer än 12 gånger. Vi har gått på 22 pass, så det är ju inte helt galet i alla fall. Men jag tänker fortfarnde på de där fem veckorna som vi inte kunde vara där, trist som fan.

För att hålla oss själva igång nu så ska vi träna på Sim och Motion. Så hädanefter blir det; gym, simning, boxning och joggingrundor. Vi har gjort ett smart schema och allt för att vi ska ha koll och inte svika oss själva, bra va? (Y)

Nu blir det 112 - På liv och död, dejten med John Blund blir som vanligt försenad till halv ett inatt.

onsdag 28 april 2010

Ynka sovtimmar och himmelskt god mat! :)

Hah! Precis när jag skulle gå och lägga mig igår så kommer Fnnay ut i köket och berättar att hon inte kan sova. Dum som jag va så föreslog jag en film och mig som sällskap. Vi satte igång "If Only" och ujuj vad bra den var! :)
En riktigt fin film som man kan se när man vill rensa tårkanalerna :'

Filmen var klar halv två inatt och efter det så blev det sängen på dirren, det vill jag allt lova.

Dagen har bestått av brandvarbingsträning som mest har gått åt skogen. Molla är nere i en riktigt dal och vill INTE ta sig upp igen! Äckligt surt. Och på söndag är det precis en månad innan vi ska redovisa det, magknip.
Molla fick även simma en sväng i poolen, gick riktigt bra, något kan hon i alla fall (hon är så illa tvungen, haha...)

Ikväll har jag spenderat en timme på en spinningcykel. Det var vårt sista spinngpass och jäklar vad vi tog i minsann. Helt galet, svetten rann mer än vanligt och man kände varenda muskel i kroppen.
När vi kom hem så var det matdags; pommes, lövbiff och persiljesmör! :D Jag var i himmelriket, det var det godaste jag har ätit på länge, åh så gott det var! Får nästan rysningar när jag tänker på det, sant :*

Nej, nu blir det sängen. Måste vara utvilad tills imorgon, då är det dags för Nationella Proven i Engelska B, håll tummarna för mig.
Måste även tillägga att jag har känt mig ganska frisk idag (förutom täppt näsa), så otroligt skönt! :)
Tänk vad man uppskattar friskhet när man är sjuk...

Puss!

tisdag 27 april 2010

Låt mig lyckas!

Måste berätta en otroligt rolig sak, til min fördel för en gångs skull.
Igår ringde Anna-Lena på Sjögläntan till mig.
Hon: "Har du sommarjobb?"
Jag: "Nej tyvärr inte, men om jag skulle få det skulle jag vara mer än glad"

På tisdag ska jag på arbetsintervju klockan åtta. Ingenting är säkert, absolut ingenting. Jag skulle nog vara gladast i världen om jag fick det jobbet.
Jag har en gång innan jobbat på Klockargården i tre veckor, det är ett äldreboende som nu har lagts ner men som Anna-Lena också var chef på innan.
Skulle jag befinna mig på ett äldreboende hela mitt sommarlov skulle inte jag bry mig ett skit. Jag är i nöd och behöver pengar.
Den dagen ska jag försöka vara så bra som jag bara kan.

Idag har vi haft lektion hemma hos världens bästa P.O (:

Vi har kört världssnabbt med hans traktor, så snabbt som man kunde köra och så snabbt som man egentligen inte får köra. Vi kommer ha en del blåmärken efter det och enligt Ingrid; träningsvärk, haha! :)

Det är nog en av världens snällaste män, det vill jag lova.

Nu ska jag ta ett fotbad och sen blir det sängen för min del.
Nattinatti :*

söndag 25 april 2010

Har numera hål i öronen! ;D

Som OM jag skulle lyckas somna igår när jag va helpigg. Tjoko.
Sista gången jag kollade på klockan var hon 04.30.

Idag har jag haft en egen fotosession med självaste Erika Rolfsson, hon tog kort på både mig och Molla, ensamma och med varandra. Jag är ju ingen skönhet precis så alla blev ju inte perfekta men det blev en hel del bra (:
I'm gonna be her own model ;D

Efter det var det min tur att locka Fannys hår, det tog också 2½ timme. Men fint blev det. Vi har vår egen lilla salong här minsann ;D

Jag har minst sagt varit galen idag, riktigt galen. Fanny har tagit hål i mina öron, ja det är sant. Jag har numera hål i öronen och lite blod runt omkring, haha. Vi tog is och bedövade och sen gled nålen in i örat. Jag skrek som en stucken gris men nu är det minsann över. Jag hoppas att det inte blir inflammerat nu bara...
Mamma sa "varför utsätter du dig för sånt där för?"
Har man inte pengar så har man inte.

Lite bilder från vårt äventyr idag;


Markering av hål.


Isbitar som bedövning...


Och så var det den där räliga biten...


Anar ni hur svårt det var att sitta still samatidgt som man kände den där smärtan?


Sen satt den där minsann! ;D


Den sista bilden. Det roliga var att Fanny erkännde efteråt att hon tyckte dte var riktigt obehagligt att göra det. Men tack och lov sa hon det inte förren det var klart, och jag märkte absoult ingenting. Hon hade till och med inte sett sin egen markering när hon skulle göra sista hålet för hon hade sett alldeles suddigt. Toppen, haha (Y)

Nu har vi ännu ett minne att ta med oss här ifrån när vi flyttar ;)
PÅ tal om det, det är bara 7 veckor kvar. Vill INTE!

Två underbara kvällar :*

Även fast klockan är tre på natten så struntar jag i det och skriver ett nytt inlägg. Har känslan av att jag ändå inte kommer att kunna somna...

Igårkväll höll Fanny på med mitt hår i 2½ timme. Hon lockade och lockade, man fick nästan sittsår, haha ;) Men ni ANAR inte hur snyggt det blev! :O
Jag trodde nästan inte det själv när jag fick se mig i spegeln. Jag var riktigt söt om jag får säga det själv, men vilket jobb för att bli så snygg, haha! :)
Så nu blir det lockat på balen från topparna upp till hårfästet. I'm gonna love it! (:
Efter allt lockande sminkade hon även mig, och åh, jag säger bara mums. Vi var färdiga runt midnatt och därefter blev det film.
Skulle egentligen vilja ladda upp en bild hur fint det blev men tror nästan att jag ska spara det till den dagen det är dags. Excting ha? Annars får ni väl be snällt om jag skulle kunna tänka mig att skicka över en bild till er ;)

Idag har det varit ganska chill. Jag har gått fågelholksrundan med Molla på 1½ timme, väldigt mysigt. En stund satte jag mig ner på en sten och bara lyssnade på allting, det var underbart stillsamt. Molla gick lös hela rundan och man såg på henne hur hon bara njöt, det känns så bra att hon börjar komma tillbaka nu mitt älskade smultron :*

Ikväll har vi haft det övermysigt här på internatet. Vi började med en cider/öl eller två runt en brasa. Där satt vi och myste och pratade gamla minnen. När elden började lägga sig gick vi in och fortsatte med sanningsfrågor, haha, skratt till maximum.
Jag har haft en perfekt kväll/natt och det tackar vi Fanny, Patrik, Natali och Isak för :)

Nu ska jag försöka somna (önska mig lycka till)

Nattinatti (:

fredag 23 april 2010

Väla (:

Har ont i den rackarns halsen fortfarande, nicht mysigt. Ipren och Mucagogin är mitt levebröd, haha :) Hoppas det försvinner fortare än kvickt.

Idag var vi lediga så idag har jag, Fanny, Natali och Kalle spenderat X antal timmar på Väla. Egentligen har jag inga pengar att använda mig utav men jag har varit tvungen att köpa ett par studentskor så nu är de inhandlade. Vädligt enkla och till ett billigt pris, 249 :-

Där var riktigt mycket fina vårkläder och jag såg massvis med fina tunikor och klänningar, men icke, INGET för min ekonomi! Jag är nu uppe i 3 000 kronor att betala mamma. Känns lite sisådär. Och mer lär det blir. Mollas försäkring är ta mig tusan inte billig. Och så måste jag betala hennes ultra-ljud (yey).

Förutom Väla har det blivit brandvarningsträning. Igår gick det mindre bra men idag gick det bättre. Känner att hon har börjat tappa stinget. Men samtidigt kan vi ju inte gå vidare förren momenrer sitter som det ska...

Nu börjar jag få väldigt ont i min rumpa, sitter på en pinnstol medan Fannt lockar hela mitt hår, hon har snart hållt på i två timmar. Varför? Vi övar inför balen vettni! :)

Just fan, nu höllt jag på att glömma! Jag blev PRECIS godkänd på mitt matteprov. Om jag är glad? Så glad man kan bli! :D

Nightie nightie! :*

onsdag 21 april 2010

Skönaste läraren någonsin? :)

Jag skrev om vårkänslor i mitt förra inlägg.
Och vad fan gjorde det igår? Det snöade?! Stora fluffiga vita flingor. Jag trodde inte mina ögon, tack och lov la det sig inte på marken, tur det. Snö är verkligen inte min grej.

Igår hade vi lektion hos världens bästa P.O
Det är vår lärare i arbetsliv naturbruk. Låter inte specielett roande va? Det är det heller inte men när man har en så underbar lärare som P.O så kan man vända ut och in på allting och ha kul ändå. Hans teori är "kan man slå upp saker i böcker, ja, varför ska man då inplantera allt i huvudet?" Vi skrivier varandras prov och sen får vi ha böckerna på proven, genialt va? :)

Och igår åkte vi hem till honom, det började ösregna så vi satt där inne och drack kaffe och té & åt bullar, kex och godis, hihi :) Han hade köpt hem megamycket, så gulligt av honom att fixa allt det där till oss. Egentligen skulle vi haft lektion i fyra timmar och fått köra fyrhjuling, men den dog och ville inte starta så där satt vi inne och myste istället :* Och jag drack té minsann, måste lära mig det där nu! Går på Fannys vuxenskola här om dagarna, haha! :D

Under natten har jag haft feberfrossa, jag vaknade och hade en genomblöt tröja på mig, inte speciellt mysigt. Vädligt äckligt. Tänkte i alla fall gå till skolan, men när jag väl kom dit idag blev jag hemskickad igen och det var nog tur för jag känner mig forfarande inte riktigt kry.

Imorgon måste jag dock till skolan, vi ska redovisa vårat drama på svenska lektionen. Och imorgon ska vi få reda på våra matteprov... Känns kanon. Eller inte. Tacka Gud om jag får G.

Nu blir det en liten dejt med John Blund,
nattinatti! :)

måndag 19 april 2010

Äckligt matteprov & solstrålar.

Helgen har varit riktigt chill. Med tanke på min effektiva vecka (kanske den effektivaste i hela mitt liv?) så var det mer än välbehövlig. Jag var mer eller mindre död, än sen? Sova kan man göra i graven ;)

Jag och Anna spenderade närmare fem timmar tillsammans med småbarn i lördags. Vi agerade tränare till smågymnaster. Tummen upp för det (Y) Dock mindre kul att jag missa ett föredrag som jag gärna hade velat gå på. Lars Fält - Hundens språk och flockliv.

Har haft ett äckligt matteprov idag. Jag hoppas VERKLIGEN att jag klarar detta. Det måste jag göra om jag tänker efter. Jag har egentligen inget val. Ska jag klara matte B så måste ett G sättas. Jag kommer sitta på sköra nervtrådar tills jag får veta om jag har klarat det eller inte. Tyvärr tror jag att det har gått mindre bra, men det återstå att se som sagt.

Våren är verkligen här på riktigt nu och jag älskar det! Man är glad över allting tack vare vädret (: (I och för sig brukar jag väl alltid vara glad egentligen, men det blir ännu bättre med solsken!)

Molla får pryda min blogg idag bland alla vårblommor! :)


Bilden är från i fredags då vi var i Helsingborg i klassen, är den inte underbar? :*

fredag 16 april 2010

En myspysdag i Helsigborg! :)

Jag är HELT SLUT.

Idag har vår klass och alla tvåor med hundar spenderat hela dagen i Helsingborg :)
Det har varit helmysigt, trevliga människor, humöret uppe hos alla, solen sken, skogen var grön, havet var blått och allt var underbart! :*
Det har varit en toppendag och vi har nog gått cirka en mil med hundarna. På bussen hem var alla hundar helt döda, även vi tvåbenta (:
Och efter all motion jag fick igår så är jag helt död (nästan i alla fall) nu när jag sitter här i soffan och träningsvärken kommer krypandes...


Laddar upp ett par bilder från denna underbara dag;


Lexan råkade fånga en bild på mig när jag proppade in min goda prickekorvmacka, haha!Tur jag har tränat, då har man rätten att äta ;D


Mys med Mollisbollis efter fikan :)


Lexan och Bulan :)


Pling & Fanny med våra doggelitos (:


& NU ska jag krypa ner i min säng, jag dugligt trött.
Puss :*

torsdag 15 april 2010

29 MIN & 44 SEK?! MVG! :D

Tjolahopp!

Idag var det dags att springa 6 kilometersrundan på idrotten, puh! :)
Vet ni vad?! Jag sprang den på 29 minuter och 44 sekunder! Helt jävla otroligt (:

Jag kämpade så hårt att det inte finns några ord, jag hade gett mig fan på att jag skulle fixa det och när jag väl kom i mål var jag nästan nära att gråta, helt seriöst. När jag och Fanny sprang samma runda i tisdags så sprang jag den på 34 minuter, förstår ni? Jag förbättrade min tid med 5 MINUTER?!
Det är helt galet.

Och det bästa var att jag tog MVG gränsen (30 minuter) Jag var riktigt nära på att ge upp i slutet men det gjorde jag inte och tacka gudarna vad jag är glad för det, jag hade aldrig förlåtit mig själv om jag hade kommit så nära 30-gränsen istället för att vara under den.

ÅH VAD JAG ÄR LYCKLG!

Inte nog med detta, jag och Fanny har varit på ett boxpass på Hälsan nu ikväll på en timme... Tufft som satan.

Som ni förstår är jag nästan mer död än levande & jag förtjänar en god nattsömn. Så nu ska jag krypa ner i min säng (eller jag ligger i och för sig redan i den) och sova sött (:

Jäklar vad jag är bra! :D

tisdag 13 april 2010

Ansökan till högskolan avklarat...

Igår; Spinning 45 minuter
Idag; Sprungit 6 kilometer
Imorgon; Spinning 1 timme
Övermorgon; Springa 6 kilometer + boxpass på en timme

Efter vi (Fanny & jag) hade sprungit vår runda var vi något trötta och fick skjuts hem av vår snälla rektor Roy, underbar relation med en rektor va? Haha :)

Åt klyftpotatis, Stinas kyckling, gelé och gräddsås till kvällsmat, riktigt mumsfillibabba kan jag tala om! :)
Efter det blev det matteplugg, fick reda på igår att vi har matteprov om en vecka, känns toppen. Har inte räknat på över tre veckor och kan ingenting, hej IG?!

Idag har jag också sökt in till högskolor... Känns konstigt att ha blivit såhär stor.
Mitt slutgiltiga val blev såhär:

1. Sjuksköterskeprogrammet i Kristianstad
2. Sjuksköterskeprogrammet i Lund
3. Sjuksköterskeprogrammet i Malmö
4. Sjuksköterskeprogrammet i Karlskrona
5. Sjuksköterskeprogrammet i Halmstad
6. Sjuksköterskeprogrammet i Örebro
7. Akut- och Ambulanssjukvårdarprogrammet i Örebro
8. Djurskötarprogrammet i Skara

På de tre första alternativen kan jag fortfarande bo hemma och samtidigt träna gymnastik. Jag slipper en massa räkningar och behöver inte betala hyra om jag slipper flytta.
Nummer fyra och fem är ganska nära hemma men jag måste flytta ändå.
Sjätte valet har jag inget val, där måste jag flytta.
Det sjunde programmet hade varit sjukt kul att läsa, men om det inte finns framtidsmöjligheter så känns det inte lönt att läsa till det. Tog det som en liten säkerthetsgrej fast det inte känns helt okej om ni förstår?
Mitt sista val gjorde jag endast för att, har verkligen inget skäl till att läsa där. Tänkte mest att det det såg bra ut.

Jag hoppas verkligen att jag kommer in på något av mina fem första val. Gör jag det, pluggar ja till sjuksköterska och sen läser jag vidare till amulanssjukvårdare :)

Det känns bra men kan inte förstå att det har gått såhär snabbt, det känns som igår när jag valde till gymnasiet! :O

Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon för att ha ekologilektion, jippi!

söndag 11 april 2010

Motion, Donken och Guitar Hero (:

Igår tog jag och Bulan oss runt sjön med alla hundarna tillsammans, megamysigt :)
Hundarna gick mycket bättre ihop nu också, några pussar hit och dit minsann!


Lipton, Quios, Eleonor och Malek, söta som få! :*

Rundan tog två timmar och efter det gick jag upp till Ängsstugan och spenderade resten av min dag där. Det blev Guitar hero för hela slanten. TILLSLUT fick jag äntligen spela en hel låt, haha! Jag var så dålig att jag aldrig fick spela klart en hel låt, men det var faktiskt min allra första gång som jag har spelat också ;)

Idag har vi varit på Donken och tagit en glass i solen, första dagen detta året som vi kunde göra det, kändes precis som gamla tider :* Vill knappt tänka på att vi ska sluta och allt som man kommer sakna, f a n .


Zippo, Molla och Lady Sally Gaga utanför MC Donalds :)

Kanske inte så lätt att se men ser ni förresten vilken snyggis min hund är? Har lagt ner lite mer än 1½ timme på att trimma henne idag (:
Ikäll har jag, Fanny, Isak, Natali och Malin haft picknik utanför Ängstugan med varm choklad och en massa prat, mums på det! :)

lördag 10 april 2010

Sprungit 8 km & haft effektiv hundträning! :)

Idag (eller igår om man kollar klockslaget) har jag däremot varit den effektivaste hundmänniskan någonsin! :)

I förmiddags så tränade vi massvis med brandvarning. Det gick både brä och dåligt. Hon börjar tappa suget känns det som. Och efter ett litet samtal i skolhuset så kom jag fram till att jag måste verkligen NÖTA in att det är röken hon ska skälla på och inte på mig. Så nu blir det ännu mera träning och försöka få röken och skallet starkt betinngat.
Inte nog med att jag tränade en massa utan sedan tog Annika Molla för att träna en stund också. Men det hade tydligen gått bra fast hon redan hade varit högaktiv :)

Molla har verkligen fått galet mycket energi, känns grymt bra vid träning, men mindre kul när hon ibland kan stå och skälla en längre stund inne i stugan...

Sen blev det snitzel och stekt poatis till lunch, mumsigt värre :)

Efter lunchen så fick vi lov att simma med hundarna, ganska längesen sist så jag frågade C om det var möjligt vilket det var. Mollsan simmade 2 x 3 minuter. Och nu ligger hon här brevid mig i sängen, alldeles len och sover som en stock. Ska tillägga att hennes öron är lena som silken och hon luktar gott som tusan efter badet (:

Inte nog med massor av hundträning, nej för vet ni vad jag, Kalle och Fanny gjorde direkt efter skolan?!

VI SPRANG RUNT SJÖN, HELA 8 FÖRSKRÄCKLIGA KILOMETRAR!
Galet bra va?

Fick duktigt ont i min rygg när jag var inne på slutet. Jag borde försöka göra någonting åt det dära för jag får en aning ont på spinningen också tyvärr :/

Efter rudan gick vi ut med hundarna (haha, yes, that is true) och sen körde vi pyttelite styrka efter det.

Imorgon kan jag räkna med träningsvärk av hög kvaliteé och då är det tänkt att jag denna gång ska promenera runt sjön, haha! :)

Jag älskar mitt aktiva liv! (:
Men nu är det bannemej dags för sängen, nattinatti :*

torsdag 8 april 2010

Projektutställningen avklarad och 12 böcker sålda! :)

Har varit dålig med Mollas motion idag, har blivit extremt lite. Men det tar vi igen på hundlektionen imorgon! :)
Idag fick Molla stå på vibrationsplattan ett litet tag. Hon såg lite skärrad ut men det blir nog bättre med tiden. Vi ska försöka göra det en gång i veckan nu och så hoppas vi att hennes rygg mår bättre utav det. Egentligen behöver jag göra en ultra-ljudsbehandling på henne igen, var jättelängesen sist och nu blir hon sådär stekhet på ryggen igen. Det är inte alls bra, jag måste försöka skrapa ihop pengar till det.

Måste försöka träna lite brandvarning imorgon, har sackat efter med det igen, fy!

Min motion har där emot varit bra idag, har varit på ett boxningspass med Fanny och det är rackarns jobbigt. Fast förra gången var det faktiskt ännu jobbigare, då var det nästan döden. Men de gillas, vi kommmer bli snyggast på stan (och på beachen 2010)! ;D

Idag har vi haft vår projektutställning där alla treor visar upp sina resultat och produkter. Tyckte det var ganska kul faktiskt och vi fick sålt hela 12 böcker! :O
Jag och Rebecca har ju gjort en barnbok som heter "Fanny och Skrållan på Bondgården". Det hanldar om våra kära klasskamrater som kommer ifrån Stockholm och så tyckte vi det var en kul ideé att sätta de mitt ute på en bondgård, haha. Vi ska försöka sälja några till och sen ska vi beställa allihopa :)

Inatt var det lite enklare att sova med bettskenan, men kudden är ju duktigt blöt när man vaknar, himlans mysigt (eller typ inte).
Vi får se om tredje natten gillt blir kalasbra, det ska jag undersöka nu, nattinatti! :)

onsdag 7 april 2010

Navellukt!

Det var INTE mysigt att sova med bettskenan kan jag meddela. För det första var det otoligt svårt att somna. Jag låg nog i 1½ timme och bara tänkte på mina tänder. Och för det andra så vakande jag X antal gånger under natten. Då tryckte det och spännde som fan. Usch, det var inte skönt. Så då fick jag ta ut den några minuter och sen sätta in den igen och på nytt försöka somna.
Jag hoppas innerligt att det blir bättre inatt, man vänjer sig sa min tandläkare, haha! ;)

Idag hade vi hundlektion och alla tvår & treor gick runt sjön, en åtta kilometers runda. Och det var strålande sol och jag hade fullt med korv med till Molla så det blev en ganska härlig promenad faktiskt :)
När vi går så många elever och hundar tillsammans brukar Molla total dampa vilket resulterar i att jag blir arg som ett bi, men med godis lurar jag henne allt, hihi (:

Har hunnit med ett spinningpass på en timme ikväll också. Svetten den rann och äckligt luktar man! Nu börjar jag tappa suget för att spinna, och har ingen insperation alls. Riktigt tråkigt, nu kollar man på klockan och hoppas det ska ta slut när som, illa.
Jag får se det positivt, förhoppningsvis blir jag både smalare och får bättre kondition :)


Man cyklar och cycklar men kommer igenstanns...

DAGENS UNDERSÖKNING: Navlar.

Jag har gjort min egen undersökning och efter man har duschat;
Och TORKAR naveln så luktar den INTE illa därefter.
TORKAR MAN INTE naveln efter så luktar den JÄTTEILLA!

Så folket; BÖRJA TORKA ERA NAVLAR!
(Baserat på en sann undersökning made by Dessiré Forsbrand)

tisdag 6 april 2010

Ny bettskena (igen)

Idag har jag fått min nya bettskena...

Den förra försvann ju på tåget upp till Stockholm, då hade jag haft den i nästan ett dygn och sen var det totally gone. Sådant som inte bara kan hända men gör det ändå.

Så nu gör vi ett nytt försök och försvinner denna så lär jag aldrig mer gå till tandläkaren, det svär jag på (nästan i alla fall, aldrig mer den tandläkaren jag har nu i alla fall, haha)!



Och med denna sak i munnen kommer jag att vakna på en blöt kudde imorgon bitti, höhÖ! ;D

Kan också tillägga att jag och Ingrid har varit duktiga och gått ända in till Örkelljunga och tillbaka idag och så fyllde vi på vårt matförråd samtidigt (det vill säga Coop var vårt mål). Tyckte det var ganska flitigt av oss och benen var minst sagt trötta när vi anlände klockan halv åtta igen till stugorna.

Nu blir det 112 - På liv och död :)

måndag 5 april 2010

Rondat flickis på egen hand! :)

Dagens bästa; gymnastikträningen :)
Dock var den inte lika underbar som den brukar... Efter trampolinen hade jag något så fruktansvärt ont i min rygg och det var riktigt obehagligt. Men jag körde på och det gick någorlunda ändå.
Har en del att jobba på, men med så få träningar är det inte lätt men jag försöker så gott jag kan i alla fall :)

Men idag körde jag en egen rondat flickis utan pass! Och flera gånger om dessutom. Det krävs mod att göra det, särskilt när man inte har gympat på över 6 år! :O



Visst, där är mycket att träna på när det gäller detta momentet. Jag måste springa hela tumblinggolvet, jag får inte byta ben mitt i allt när jag väl tänker köra och så måste jag "skjuta" överkroppen mera bakåt :)

Kan bara säga en sak; Livet stavas GYMNASTIK.

lördag 3 april 2010

Påsk?

Ja, det är i alla fall vad de kallar denna högtid.
Och så brukar man säga "Glad påsk!".
Fast med handen på hjärtat känner jag varken på mig att det är påsk eller att det är någon rolig påsk...

För mig känns påsk som en väldigt "onödig" högtid, nu förstör jag säkert för er som tycker den är väldigt viktigt men jag kan verkligen inte känna det.
Kanske är det för att jag inte har någon att fira med? Kanske är det för att vi inte har ett bord fullt med påskmat? Kanske är det för att det har varit precis som en vardag idag?
-Jag har ingen aning.

Fast jag skulle verkligen vilja fira påsk, så man liksom får den där påskkänslan.

Alla familjer åker hem till varandra och firar tillsammans, har roligt, man får träffa släkten, man skrattar & har roligt. Och här hemma sitter jag alldeles ensam på självaste påskafton med min hund och mitt påskägg (som jag t.o.m BAD mamma att gömma till mig för att försöka få lite påskkänsla). Det känns verkligen illa.
Det är väldigt ofta som jag önskar att jag befann mig i en annan familj. Där allt var så där lagom och bra liksom.

Det är inte sagt att man behöver fira påsk med familjen. De som inte gör det gör det med vänner istället. De festar tillsammans. Har kul. Dricker mumsmums och hoppar rundor. Har kul. Skrattar. Men på något sådant befinner jag mig heller inte. Det är inte så att någon har frågat mig om jag vill. I och för sig har inte jag heller frågat om jag får vara med. Fast blir man inte bjuden är man inte speciellt välkommen heller (oftast).
Äsch, det är väl fel på mig?

Aja, jag önskar i alla fall er där ute en glad påsk och hoppas ni har och får en fortsatt trevlig helg :)
Slänger in en liten söt kyckling (ser bättre ut så, inte sant?);


Ovanpå allt så har jag ätit alldeles för mycket idag.
SKÄRPNING DESSIRÉ!