söndag 5 april 2009

Hemma igen.

Har kommit hem från Sofia nu.

Igår va en riktigt stessig dag, bläcket i min skrivare tog slut, jag fick ringa Matilda, tog ut några papper hos henne, därefter cyklade jag ner till Japphes och kopierade närmare 150 papper till, köpte frimärken och kuvert.
När jag hade gjort allt det där så ringer Sofia och säger att jag ska ta tåget om 2 timmar, då fick jag panik.
Men jag tog tåget och sen när jag kom ner till Eslöv så fick vi fixa klart allt med utskciken, blä som fan, men idag har jag postat allt så nu får vi hoppas att posten gör sitt! :)

När jag kom hem idag satte jag mig ner vid datorn i uterummet, och jag har precis gjort färdigt mitt allra första rasarbet, DET ÄR HELT KLART, så jävla skönt. Nu vet jag hur jag ska göra klart dem andra i alla fall, hoppas det blir lika bra som detta, för jag är faktsikt nöjd :)
Har dock 5 raser som jag inte ens har börjat på, och 4 andra kvar att fixa färdigt :S Men jag ska försöka fixa det mesta påpåsklovet nu, men jag vet inte hur jag ska hinna med det, men jag ska jobba flitigt, det kan ni skriva upp.
Och min data är för övrigt rensad på damm, så nu låter den inte alls, SKÖNT! :D

Nehepp, dags för att ta itu med ett annat rasarbete nu då, GO DESSIRÉ! :)

Puss

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yay, go Desse!! Jag sitter i exakt samma sits som du, har också fem raser som jag inte börjat på! Vet inte hur jag ska orka, emn får väl gå på reservorken. tihti

Anonym sa...

//Ingrid