torsdag 30 april 2009

PENGAR TACK?

Jag vill ha pengar, hjälp mig?

Sitter här och är riktigt sugen på att fira valborg, bror min är i Åhus och festar, lycka för honom...
Ska till Petra imorgon och trimma, undrar vad man får för utskällning då?
Efter det bär det av till mormor och morfar där släkten väntar, var längesen jag såg släkten min, tur är väl det, haha.

Nepp nu ska jag gå till sängs.

-Dessiré,
-Ja?
-Du är underbar, vet du det?
-Tack, nej det visste jag inte, men tack så mycket, det är du med hjärtat.

Det gör en glad, <3

Puss

onsdag 29 april 2009

haoj :*

Vädret är helt wünderbart :D

tisdag 28 april 2009

Häääärligt väder :D

Dansen gick bajs igår, haha, och på söndag är det uppvisning, lyckat ju, haha.
Efter dansen gick jag och Fanny och åt på restaurang, vi åt riktigt god sallad med kyckling och bacon, gott! :D
Idag har det varit fint väder somfan, jag är bränd till och med :O Haha, men det är nice, det går över till brunt snart ;)

Imorgon är det redovisning av raserna, orolig, men hoppas det går bra...

Ska gå och plugga det sista nu sen så ska jag souwa.

Puss

måndag 27 april 2009

Färdigutbildad domare i Junior Handling :D (Lång blogg, men matnyttig, läs!)

Sitter hemma och har tagit mig ledig från skolan idag.

I fredags så hade vi ju nationella prov i engelska A, för jag löste dte så bra att Malin skjutsade hem mig och Sofia efter provet så jag hann göra det också. Vi skulle skriva om datorer typ, det var inget lätt ämne alls, man kunde ju inte direkt skriva direket "från hjärtat". Så det känndes som om jag bara klöddade ihop en massa, sen glömde jag skriva om framtiden. Men jag hoppas på att få ett så bra resultat så möjligt ändå! :)

När vi hade blivit hemskjutsade så packade jag upp min väska som jag hade med mig hem sen och så fick jag packa en ny väska till helgens aktiviteter, haha... Hann till och med slänga i mig några mackor och duscha. Jag är van vid att allt ska gå foooooooooort ;)
Tog sen bussen in till Hässleholm.
Och därfrån x2000 till Norrköping.

Dem har inte förstått alls vad jag har sagt i helgen, haha, antingen frågar dem mig "va?" eller så ser dem ut som frågetecken, haha, vad ska jag göra åt mitt tal? ;P

Så nu är man färidigutbildade domare i Junior Handling och är redo för att dömma :D

Igår kännde jag mig helt konstig när vi satt på förläsningen, jag var hlelt yr, snurrig och kunde inte koncentrera mig på någoting eller fästa blicken :S Undrar vad fan det var, kul var det inte i alla fall. Dessutom undre den timmen gick jag och kissade 3 gånger, något är fel på mig. Jag kissade cirka 10 gånger igår :S

Förresten så är det nog som jag tror, jag är laktosintolerant... Har skippat alla mjölkproduketr i helgen och varit mycket noggrann med vad jag har ätit och har inte haft ont i magen alls. Ringde till vårdcentralen och dem sa att jag skulle strunta i att äta (och dricka) mjölkprodukter fram till sommaren sen skulle jag få komma till läkaren... Så dett ablir ju jättekul... not.

Idag ska jag få träffa Anders :D Han kommer hem till Sverige i två dagar nu :)
Dock hinner jag nog bara se honom i en halvtimme eller en timme om jag har tur för halv fem måste jag åka med bussen till Örkelljunga, där hämtar Rebecca Molla och min packning, och sen har jag tio minuter på mig att byta till bussen som går tilll Helsingborg för att sedan där träna med Fanny. Efter det ska vi gå och äta pizza, MUMS! :D Det är nämligen sista gången streetdance för denna terminen (och i helgen uppvisning) så vi ska avsluta med pizza har vio bestämmt :D

Så en något stressig dag, men det är jag tyvärr van vid.

Nu blir det duschen sen packa :)

Puss

fredag 24 april 2009

Til nOrrköping

Nu bär det av till Norrköping, ska på dommarutbilning under helgens gång :)

Vet ej hur det blir med bloggandet, ni får stå ut :)

Puss

torsdag 23 april 2009

Värme :)

Underbar dag :)

Inget speciellt jobbigt i skolan och endast skratt och glada miner, det gillar vi :)

Skulle åkt hem idag men fixar det så att Malin skjutsar mig och Sofia hem imorgon efter nationella provet så jag hinner både packa och sen ta bussen för senare åka med x2000 till Norrköping :)

(Det värmer, vår vänskap betyder allt och lite till för mig, <3
jag önskar att det är fillefjonken och stig for lajf)

Puss

onsdag 22 april 2009

Onsdag kväll.

Somande inte förren vid två inatt, grymt blä.
Trött as hell när jag vakande today...
Hundlektionen idag gick inte alls bra typ, hundfan ville inte alls träna, det gick väl okej, men inte mycket mer än det.
Sitter just nu med arbetet som ska redovisas på Växt&Djurliv lektionen imorgon. Jag har allt jag ska säga men kan inte det utantill och saknar dessutom bilder, så jag hoppas att jag inet behöver redovisa imorgon utan nästa gång.Visst, det hade varit skönt att ha det gjort men jag vill ju också göra bra ifrån mig...

Imorgon är det skola som vanligt men sen bär det av hemmåt.
Jag hinner inte göra det nationella på fredag innan jag ska åka till Norrköping så därför åker jag hem imorgon.

Nehepp, nu blir det mer plugg sen hoppas jag att jag somnar i relativt bra tid.Visst fan, måste duscha också... Gah, jag kommer fan aldrig i tid till sängen numera...

Puss

tisdag 21 april 2009

Plugg, javisst.

Tar en paus i pluggandet och bloggar för er skull ;)
Hade ingen historia imorse som sagt, skönt som fan, dock gick jag upp klockan 9 ändå, men det fick funka, klagar inte i onödan :)
Dagen har varit chill rakt igenom när det gäller skolan, tyvärr har vi en massa som ska pluggas utanför den...
Hra nu gjort färdigt det jag ska säga på Växt&Djurliv, men det är inte riktigt det vår lärare är ute efter så jag vet inte hur jag ska göra för jag hittar inte mer info. Men det får bli som det blir, så imrogon ska allting läras in för vi får inte ha något papper alls, helt omöjligt typ.
Ska fortsätta att sätta ihop de sista rasarbetena, jag mitt smarto har ju missuppfattat signalbarheten fast jag har tänkt på det egentligen :@

Om jag har träningvärk? Ni skulle bara veta, hahaha. Ser ut som en pingvin som har fått något uppstoppat i rumpan, hahaha.

Puss

måndag 20 april 2009

Höfterna i kras.

Är helt slut i kroppen, och med det menar jag helt slut.

Skulle springa 6 kilometer på idrotten idag, och jag kan säga med handen på hjärtat att det var sanslöst jobbigt men jag sprang HELA biten, jag beundrar mig själv lite där faktsiskt :) Kom i mål på en tid av 35 minuter, och det får duga med ett VG.
Mina höfter höll på att gå i kras den sista biten, det var inte kul, det gjort grymmt ont. Och det gör det fortfarande.
Skulle egentligen cykla in till Öa för att ta bussen till Hbg, men icke, det fick vara. Varken jag eller Fanny fixade det.
Dansen var också jobbig, haha.

Nu sitter jag och har pain in my höfts, det gör riktigt jävla, fasiken, det va typ så här jobbigt jag hade det de två första terminerna i ettan, konstant. Tacka Gud för att det är inte är så nu hela tiden i alla fall, men fy fan för idag.

Menmen, imorgon har vi sovmorgon, för vi ska inte ha någon histiora. Riktigt nice säger jag, men ska ändå gå upp vid nio och sedan plugga hela för midaggen... Duktigt? Somfan.

Nu ska jag krypa till kojs, huvudet bankar, nej visst fan, måste duscha först, dö.

Puss

söndag 19 april 2009

Underbar helg :) <3

Hann som sagt inte blogga igår...
Hade en riktigt mysig dag igår, rakt igenom.
Trimmade Molla två och en halv timme igår, och hon blev riktigt fint :) Och idag tog jag en och halvtimme till, så nu är hon ganska fin faktiskt :)
Åt tacco med Malin igår, MUMS SOM FAN! :D Gott :*

Sen blev det lite trevligt sällskap på kvällen och annat mys, film till typ tre inatt.
Btw så kelar Lexan och Jullan med Molla för tillfället, dem säger fina saker till henne och är riktigt gulliga tillsammans, aw. sötnosar <3

Idag har jag typ ägt på våra sällskapspel, haha :)
Borde plugga, men vafan, åh! Vill inte men måste. Men när? Jag har aldrig tid, aaaaah! Bajsbajs. Skulle träna med mOllis också, men det har jag inte hunnit det heller.
Önskar att jag hade mer tid. Denna helgen har varit helt underbar, grillning, mysiga stunder, trevligt folk och mycket annat :*
Ibland är allt bra.

Just fan, måste kolla sommarjobbet och allting, aj, aj, måste få tag på Anki.

Nu pratar dem två m0llaloversna med henne om hennes dutteknapparna, haha ;D

Nu ska jag hjälpa Malin med pitans klor sen anatgligen nanna.

Puss

lördag 18 april 2009

Blogg x2

Lovade ju att blogga två gånger idag tack vare misstag och nu är det gjort ;)

Bloggar mer imorgon för ser på film och är upptagen för tillfället :)

Puss

GLÖMDE BLOGGHELVETE!

Helvete!
Jag glömde blogga igår, eller typ om jag hade gjort det för några minuter sen så hade det fortfarande varit "idag" (och jag tänkte som fan på det) och jag kunde gjort det för cirka 50 minuter sen när jag blev påminnd om att klockan snart va tolv, fan, haha, jag har värsta skuldkänslorna för att jag inte har gjort det.
Jag har lyckats blogga varje dag detta året och först nu så GLÖMDE jag det, det hade varit en annan sak om jag hade struntat i det. Jag tänkte på det precis innan vi började grilla och allting...

Allting gick jättebra på hundlektionen idag, Molla var jätteglad och på riktigt kul träningshumör, sen fick jag en massa tips av Charlotte, riktigt nice :) Kändes riktigt bra rakt igenom.
Efter skolan städade jag och duschade sen gick vi ner till sjön med hundarna.
När vi va klara med det så startade vi grillarna och folket kom till vår stuga sedan blev det umgänge, riktigt mys :*
Fanny vill att jag och Natali ska vara lesbiska, hahahaha, "vi hade passat så bra ihopa", haha, jag dör :D Släktmidagarna skulle bli värre än värst kom vi fram till ;D
Sen blev det tampongstafett och André vann egentligen men vi kom fram till att han diskade sig efter att ha snott en EXTRA SUPERTAMPONG, haha ;)

Nu sitter vi här och pratar, hm, ja, sex typ? Haha, har lust att se en film med just daaaj.

Fasen för att jag glömde blogga! FAN.

Ska ta igen det med att skriva en gång till idag.

Puss

torsdag 16 april 2009

Nice day :)

Dagen har mest tillbringats inne på UBC.
Haha, nu är våra bildprojekt ute i korridorerna, haha, Titanic är typ snyggast (not) Nej, men helt okej faktiskt, det snyns att det ärhemmagjort i alla fall :D
Datansubben ringde idag, dem ville ha 2 000 kronor för att laga min laptop, shit pommes, då kan jag hellre köpa en ny för 5 lakan. Men pengarna saknas, farao. Får se vad tiden säger...
Cyklade in till Öa med 3 kompanjoner idag och 2 hundar, trevlig trevligt, och vet ni vad som inhandlades? FLINTASTEK! :D Wihu! Det är så gudars gott, hihi :D Så imorgon blir det grill med dem som är kvar på intrenatet, mys :*

Puss

onsdag 15 april 2009

Nästintill sömlös natt.

Sov två timmar inatt, allt som allt, känndes inte bra.

Haft hundlektion idag och Molla har varit eine bitche, haha :)

Nej, nu blir det duschen sen sängen.

Puss

(btw, var är ditt gamla jag? jag saknar det...)

tisdag 14 april 2009

Typ ingen aning.

Jahopp.
Tillbaka på skolan igen. Fixade nytt kontokort idag, hade inte hunnit annars, åker ju till Norrköping nästa helg och ska stanna här i helgen, så jaomen.
Allt jag har ätit denna dag är; 1 piggelin, 5 små tomter och några ynka makaroner. Bantning pågår, not, haha.

Nej nu ska nog Molla ut en sista gång sen ska vi nanna kudden.

Du är bäst mOllis <3

Puss

måndag 13 april 2009

Kontokortet tappat :O

Denna dagen har gett mig otur rakt igenom.
Mitt kontokort är borttappad, så då är 5 000 kronor ute i världen hos någon som jag inte vet. Har spärrat kortet i vilket fall som helst, men helvete.
Fasiken vad allting är som det är, halva världen är i kras just nu.
Tankarna dyker upp ständigt, men det är inget alternativ egentligen, det hade varit synd om mollis <3

Puss

söndag 12 april 2009

En dag hos farmor och plugg...

Ännu mera saker som jag inte vill höra, när ska det sluta? Gosh.

Det blev inga popcorn till min stora besvikelse, dem var slut, min töntiga bror hade lagt in tomma paket i skafferiet... Förvånad? Inte speciellt.
Har städat mitt rum idag, dammsugat också, det behövdes kan jag tala om. Med hundar i huset så blir det grus och skti överallt, haha :)
Tog en dusch efter det sen bar det av till farmor, och där har jag varit hela dagen, har ätit mig mätt och magen ser ut som en elefants, haha. Emellan alla måltider så har jag suttit på farmors balkong, solen lyste och det var mys :*
När jag kom hem satte jag mig med rasarbetet, och nu är jag på min sista ras, jag har aldrig i hela mitt liv varit så flitig på ett lov som jag har varit på detta, haha :)
Nepp, nu ska jag fortsätta med mitt arbete och göra så mycket jag orkar sen gör jag resten imorgon innan jag åker till skolan.

Puss

lördag 11 april 2009

Andra tävlingsdagen.

Att sova lite längre idag var vääääälbehövligt!
Hur det gick på agilityn idag? Haha.
Diskade oss igen för Molla vägrade typ alla tunnlar utom en :O Förstår inte varför, fast på sistonde har hon börjat vela fram och tillbaka innan tunnlarna, inte bra.
Men nu vet jag vad jag ska öva på med henne i alla fall, haha; TUNNLAR, LÅNGHOPPET OCH FARTEN! När detta går någorlunda bra så ska vi ut på tävlingsbanan igen, för jag ger inte upp ;)

Måste bara säga grattis Ingrid till ett sånnt fint lopp! :) Hon och Tilla tävlade också för första gången idag och fick endast fem fel och lite tidsfel, snyggt jobbat! :)
Och Boyström, detta va bara en träning, kom ihåg det, det kommer gå bättre (titta på mig, jag ger aldrig upp...) Hihi :)

Imorgon är det påskmat hemma hos farmor, orkar inte men måste...

Nu ska jag poppa popcorn och sätta mig framför TV:n, det förtjänar jag ;)

Puss

fredag 10 april 2009

Första agilitytävlingen avklarad :)

Ja, jag var nästan död när jag gick upp idag -.-
Går ju farao inte att sova när man bor i rummet in till sin bror, fucking datanörd 24/7, ah!

Har nu debuterat på agilityplanen! :) Gick mycket bra, eller ja, för att vara Molla, haha :)
Hon var lite seg som vanligt men under en liten tid var det väldans fart, det gillar vi :)
Tyvärr diskade vi oss, redan på första hoppet så tänkte Molla smita förbi så där fick vi första vägran, sen va där en sväng som Molla inte hade koll på för hon inte tog ut svängen så då stannade hon mitt framför hopphindert och fick en vägran. När hon sen hoppade över det så hade hon så lite fart så hon tännkte gå över långhoppet, haha, alltså en vägran till. Och tre vägringar är ju lika med en disk. Men men, man måste börja någonstanns :D
Haha, nu när jag tittar på filmen efter åt så typ travar Molla genom hela banan nästan typ, vaddå utställningshund nummer ett? Haha :D
Men hon var riktigt duktig, och mitt mål var ju att hon skulle hålla sig på banan och inte kissa där, haha, so we made it! :)

När vi va färdiga där borta körde vi till Ystad och saltsjöbadet, sen gick vi en runda nere vid vattnet, mys! :*
Efter det körde vi hem till mammas kompisar som bor inne i Ystad, där fick vi mat och vila, haha :P Sen körde vi hem...
Idag har jag kört min längsta sträcka någonsin, jag har kört hela biten idag, vilket resulterade i 25 mil! Jobbigt :O Men kul ;)

Imorgon åker vi inet förrens efter lunch, hör och häpna, jag ska få sova! :D (Lite i alla fall)
Hoppas Molla har MCYKET mera fart imorgon, hihi :D (Plus att långhoppet är på en raksträcka, haha)

Puss

torsdag 9 april 2009

SLUTKÖRD & UPPSTIGNING 04.30 IMORGON! :O

Jag är fan den trognaste bloggaren som finns. Just nu borde jag egentligen ligga i sängen och sova!
Har precis kommit hem och är helt slutkörd, jag va uppe klockan 06.00 imorse för att sen bege mig till Lomma Hu, skulle ha prova på dag idag och det kom endast EN medlem, snacka om att man blir lite lack när det bara kommer en och man har åkt så långt för det -.-
Tur att jag inte tog med mig Molla som det var tänkt, hon hade typ varit död vid detta laget, haha.
Efter klubben så blev det hem till Johanna en sväng, därefter Lund, sen bar det av till Malmö för att spela Laserdome och äta kinamat med styrelsen, trevligt :)
När jag skulle åka hem med tåget efter det så träffade jag Claes, min gamla mattelärare, riktigt nice, har saknat honom, haha :) Fick i alla fall en tervlig pratstund med honom, kuwligt :)
Så nu är jag alltså hemma igen och vet ni när min klocka ringer imorgon?! :O
O4.30, JAG KOMMER TYP ATT DÖ?
Och om jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon bitti (vilket jag måste) så bär det sen av till Mollas första agilitytävling någonsin :) Wihu, hoppas det går bra, hihi :)
Nej, nu ska jag sova som en stock har jag bestämmt mig för.

Puss

onsdag 8 april 2009

"Vänner"

Det där med vänner.
Vänskap är nog både det värsta och bästa som finns, allt på en och samma gång.
Tjänster och gentjänster glömmer folk alltför lätt.
Jag är äckligt trött på folk som sviker en, en efter en. Hur länge ska det hålla på?
När får man egentligen reda på vilka som är RIKTIGTA vänner?

Har varit i Hässleholm idag, fick läma in datorn igen trots allt, denna gången SKA hela fläktsystemet bytas ut, kommer bli dyrt som fan...
Köpte tre par strumpor för dem som vill anteckna, haha. Tittade på en riktigt snygg jacka också, men pengarna saknas. GE MIG?
Att få sommarjobb nu känns omöjligt. Efter att ha fått så många nej så känns det inte ens lönt att fortsätta söka. BAJS, vill ha pengar, behöver ha pengar, MÅSTE HA PENGAR.

Nu har jag endast kvar 2 raser sen är jag färdig med alla 11, men jag tror jag ska fixa det på söndag/måndag, har tappat lusten nu efter allt slit.

Nu ska jag gå ut med doggarna.

Puss

tisdag 7 april 2009

Första körlektionen bokad och förjävligt pass! :D

Tänkte blogga nu innan jag ska ut med mOlla :)
Jag fortsätter jobba som en jude på mitt rasarbete ska ni veta, nu är jag klar med 7 stycken raser och har 4 icke påbörjade. Men det ska göras, jag ska försöka göra två till idag, ÅTMINSTONDE SKA EN TILL BLI FÄRDIG. Så nu vet alla det, så om jag inte gör det, så får ni ge mig stryk! ;)
Idag har jag varit inne i Hässleholm och fixat nytt pass, det blev förjävligt, bokstavligt talat, man skulle vara så neutral så möjligt och fick inte le eller något alls, USCH! Jag ser ut som en zombie, lönt att göra vid sig? Nej, fan rent ut sagt, men men, nu kan jag inte göra något åt det ;O Bajsigt värre.
Efter det så fick jag en ren impuls och sa till mamma och vi kunde gå inom Trafik Teamet och prata lite med dem (den körskolan jag ska köra på i fortsättningen) så det gjorde vi. Och nu är min första körlektion inbokad, haha :D
DEN 16:E JUNI SKA ALLA HÅLLA SIG INNE! ;D Haha, ska bli kul och se vad dem säger, eller jag hoppas det, det kanske blir mindre kul ;) Så då ska jag köra, så ska dem säga vad jag behöver öva på hela sommaren, och då vet jag det plus att jag sen ska plugga teori hela sommaren och när vi börjar skolan igen så ska jag börja köra riktigt hos körskolan :) Det känndes riktigt seriöst när jag skrev in mig idag (och det sa jag också, fast med ett shit före, haha), hihi, ska bli nice som fan :D

När jag kom hem så fick jag reda på att bara för att en enda fanskapshund (nej inte så jag menar, men ni fattar) har fått noskvalster så ska ALLA behandla mot det, och dessutom så har vi två hundar hemma, så jag, 2 ooo kronor rakt ut i sjön. Och Molla har inte nyst en enda gång och ändå ska detta göras, lagom kul, nej.
Har dessutom fått ett nej till när det gäller jobb i sommar, snart struntar jag i det, är det någon som vet minsta lilla jobb så säg till mig! ;)

Nej nu ska jag ut med Molla,

(du är typ soooet och jag a little bit sugen)

Puss

måndag 6 april 2009

Agilityträning & raskunskap :)

Männsikor förstår inte alltid varandra det vet jag också. Det är fan rubbat. En sak är säkert, riktigt lågt. Fy fan.

Har pluggat raskunskap idag också, nu är jag helt done med fem stycken, applåder till mig! :) Men insåg till min stora besvikelse att jag hade tydligen 11 stycken raser, jag trodde jag bara hade 10... Bajs.
Idag va jag och mamma ute på klubben. Molla var jätteduktig, hon satte både däcket och säcken, så nu ska jag inte träna något som har med agility fram tills tävlingen. Det kommer nog bli bäst så :) Ska ju debutera med Molla på fredag i agilityvärlden, hihi :) <3
Tellus var också glad för han fick träna, lille ponken, önskar att jag hade mer tid för honom...
Förhoppningsvis ska jag fixa ett nytt pass imorgon, because... ;D

Vänner är inte alltid dem man tror att dem är.

Puss

söndag 5 april 2009

Hemma igen.

Har kommit hem från Sofia nu.

Igår va en riktigt stessig dag, bläcket i min skrivare tog slut, jag fick ringa Matilda, tog ut några papper hos henne, därefter cyklade jag ner till Japphes och kopierade närmare 150 papper till, köpte frimärken och kuvert.
När jag hade gjort allt det där så ringer Sofia och säger att jag ska ta tåget om 2 timmar, då fick jag panik.
Men jag tog tåget och sen när jag kom ner till Eslöv så fick vi fixa klart allt med utskciken, blä som fan, men idag har jag postat allt så nu får vi hoppas att posten gör sitt! :)

När jag kom hem idag satte jag mig ner vid datorn i uterummet, och jag har precis gjort färdigt mitt allra första rasarbet, DET ÄR HELT KLART, så jävla skönt. Nu vet jag hur jag ska göra klart dem andra i alla fall, hoppas det blir lika bra som detta, för jag är faktsikt nöjd :)
Har dock 5 raser som jag inte ens har börjat på, och 4 andra kvar att fixa färdigt :S Men jag ska försöka fixa det mesta påpåsklovet nu, men jag vet inte hur jag ska hinna med det, men jag ska jobba flitigt, det kan ni skriva upp.
Och min data är för övrigt rensad på damm, så nu låter den inte alls, SKÖNT! :D

Nehepp, dags för att ta itu med ett annat rasarbete nu då, GO DESSIRÉ! :)

Puss

lördag 4 april 2009

Till Eslöv ;)

Riktigt stressig dag ;S

Åker snart till Sofia och andydude, kommer antagligen hem imorgon :)

Puss

fredag 3 april 2009

Ett långt inlägg om Kolmården! :D

Är hemma igen, sitter just nu och tänker på hur glad jag är över att jag går i den klassen jag går. Det går nog inte att beskriva, visst, man gillar vissa mer än andra men så är det ju alltid, det går inte att komma ifrån. Mne jag hade nog inte kunnat komma i en bättre klass än det här, oslagbart :)

När vi hade packat in oss i bussen och börjat köra så somnade nästan alla direkt, rätt behagligt, haha, så även jag, i alla fall en stund ;) Musik i öronen när man åker buss är typ jag vet inte vad, so fucking wonderful! :)
Vi stannade i Mjölby på Mc Donalds tror jag, och där stannade vi även med niorna när vi åkte till Stockholm, småkul, haha ;P I alla fall, Rebeccas pappa pröjsade och vi fick mat :D Riktigt längsen jag åt på Donken ;O
Efter maten var typ alla hyperaktiva, hahahah, (dör) vi satte på en CD-skiva med kärlekssånger som Rebecca hade köpt vid stoppet och sen hade vi allsång och dans, haha, ja, dans ;D Var svinkul, haha, vi dansade i bussgången med STOR inlevelse och sjöng för fulla muggar <33
Kom fram vid lunch til Kolmården, fick därefter guidning om de nordiska rovdjuren...
Det var väl bra men hade varit roligare att få se ännu flera djur...
Btw så är tigern typ mitt nya favoritdjur, mihi :*
När det var klart så fick vi gå till hotellet (där vi för övrigt inte bodde som vi trodde att vi skulle få...) och äta, typ ngn pasta med kyckling sak, det smakade inte speciellt mcyket men mätt blev man.
Sedan stod bergsklättrning på schemat, haha, snacka om att jag har brännt kalorier under denna resan alltså ;P Dessutom har jag endast ätit lite vindruvor och en slät bulle på resans gång med bussen, det ni! ;D Duktigt som fan :)
På kvällen så gick vi ner till baren och hade allmänt trevligt, vissa stannde kvar på nattklubben och dansade, men jag hade grymt ont i huvudet så det avstod jag från, plus att jag var för liten ;)
Gris- och koljud får avsluta denna dagen, hahaha.

Imorse var det segt att gå upp, men dem lyckades med det i alla fall ;)
Träning innan frukosten, haha, nej, men en fet backe innan vi kom dit, haha. Frukosten var till för apor, men det gick ner.
Sen fick vi en föreläsning om delfiner. Synd att vi inte fick klappa delfiner eller något med den stilen, men annars var det bra :)
Vägen hem bestod av sömn, musik, mera allsång, och ett stopp i Gränna.
När vi va i Gränna så gick jag och Natali ner till vattnet, eller vi hade utsikt över det, riktigt fint!
Bussresan bestod också av spottloskor & EN *is, (som hämd) hahaha :D

Nu sitter jag och skriver ut dokoument till Lomma HU:s medlemmar, sammalagt ska cirka 300 papper skrivas ut, och det måste göras ikväll ellr imorgon, och skrivaren har börjat krångla, jippie, not...

Tack alla för dessa dagarna! Helt great :D <3

Puss

torsdag 2 april 2009

Till Kolmården :)

Sitter här med tandborsten i munnen och bloggar nu innan vi ska åka med bussen till Norrköping, trogen bloggar är vad jag är :D
Men jag har inte tid så det fick endast bli den meningen, haha :)

Puss

onsdag 1 april 2009

Sunshine :D

Solen förgyllde min dag idag :)

Imorgon blir det Kolmården med klassen och treorna tills fredag :)

Puss