tisdag 31 mars 2009

Kriget tonight

-Godis krig
-Coca-Cola krig
-Skattjakt på Petros rum
-Äggisar for life
-Inlåsta hundar
-Rakade muffar
-Vattenkrig
-Lacoste krokodilen har badat
-Dopp i kalsongen

Medverkande ikväll: André, Sofia, Petro och Dessiré
(Battle paret vs. dem mot världen)

måndag 30 mars 2009

Smackahwhackaspackas

Jag får tuppjuck.
(Petro också för den delen)

söndag 29 mars 2009

on my mind

det där med kärlek?

lördag 28 mars 2009

Chill lördag :)

Morgonrundan idag slutade på en timme och 20 minuter, jag & Molla var på en riktig upptäcksfärd, haha :) Ily baby <33
Skulle ha pluggat idag, men icke sa nicke, det blev minmalt.
Har lagt ett klövspår till Molla idag som jag alldeles strax ska gå ut och ta, hoppas det går bra.
And tonight it's gonna be party, och jag ska försöka se tilll att ha kul och bara glömma allt för stunden, bra inställning va? :)

Puss

fredag 27 mars 2009

Marley and me :)

Har varit på bio i Helsingborg med Rebecca och sett Marley and me, den var riktigt bra, först satt alla och garvade och i slutet satt alla och grät, finfint :)
Har nog aldrig gråtit på en biosalong, men någon gång ska ju vara den första ;)
Tack Rebecca <3

torsdag 26 mars 2009

,det dära

It feels like I'm knockin' on heaven's door
och inte på det bästa sättet.

onsdag 25 mars 2009

It's all about

I fantasin är allting bra, men verkligheten är en annan.

tisdag 24 mars 2009

Förklara?

Fillefjonken och Stig, så är det bara :) Tack <3

måndag 23 mars 2009

(?)

Ursäkta vad sa du? Socialen?

söndag 22 mars 2009

-

Jag är helt tom på ord.
Ingen kommer någonsin förstå.

Skjut mig?

lördag 21 mars 2009

Malmö INT

Dagens största skräll: MOLLA ÅKTE UT PÅ EN TVÅA! :O
Första gången det händer henne, och vill ni veta anledningen? Hon var för tjock! Domaren var skruvad, totalt. Min hund är i perfekt form, inget snack om saken, jag blev grymt irriterad, det kan ni skriva upp!
Men annan kul sak; Mollas syster blev BIM och fick svensk vinnartitel :)

Sen vara Molla med i avlesgruppen och uppfödargruppen också.
Jag skulle ställa Teddie eftersom ingen annan kunde (han är liiiite för jobbig för vissa ;) så Madeliene fick ta Molla. Vi fick ett HP och fick gå in i stora ringen, och där blev vi BIS! Så hela dagen var ju inet katastrofal i alla fall...
BIS AVELSGRUPP är inte dåligt det inte ;)

Tack Sara för skjutsen! :D <3

Nu ska jag plugga historia, jippe, not.

Puss

fredag 20 mars 2009

Malmö INT imorgon :)

Har varit full rulle hela dagen :)

Dagen började med en helgalen Tellus som ville åt Molla, så det blev icke någon sovmorgon för mig inte, inte särskilt kul med tanke på när jag ska gå upp imorgon :S
Åt frukost, duschade, fixade mig och tog sedan Molla med mig och åkte in till Hässleholm. Där stadstränade vi jättemycket, och tränade lydnasklass 2 när vi fick tillfälle, gick faktsikt hyfsat bra alltihopa! :) Dessutom så träffade jagt Linnea där inne och Molla blev grymt lycklig, haha :)
Grattis Linnea btw för att du har kommit in på skolan i Västerås! Kul för dig :D <3

När mamma va hade jobbat klart körde hon ner till stan och mötte mig. Jag satte in Molla i bilen och därefter så gick jag och mutter och köpte nya Replay byxor, finfina! :D Wihu :D
Efter der så körde jag bilen hem, stack inom ICA och handlade infrö vad jag ska ha med mig imorgon. Sen var det meningen att jag skulle plugga, men jag somande mitt i allt, gah, så det har inte blivit alls så mycket pluggande som jag ville, knappt något alls! GAH :@
När jag upptäckte att jag var alltför trött (haha) så tog jag Molla och cyklade en härlig runda och efter det blev det chicken nuggets med pommes och sötsur sås, MUMS! :D

Har precis badat Mollas benhår och trimmat dets sista.

Nu ska jag minnsan packa klart allt inför imorgon och sen blir det väl till att gå kvällspromme med Molla sen nanna kudden...

Klockan ringer 04.40, mindre kul.

Puss

torsdag 19 mars 2009

Allergi (?) och löp!

Folkse.

Är hemma redan idag, en torsdag, anledning är att vi har studiedag imorgon, men det visste ni redan ;)
Var hos skolsköterskan idag, hon trodde att det var en allergisk reaktion jag hade fått, och jag kan nog instämma på det, men jag har inte ätit något speciellt vad jag kan komma på. Jag har inte gjort ngt annorlunda heller tror jag, badade iofs i onsdags, men jag brukar ju bada och tåla klor annars ;S Men i alla fall, om det hände en gång till så skulle jag gå till doktorn sa hon.
Mamma tror att jag kanske har nässelfeber på grund av all stress, så jag vet inte.
Vi får väl se vad som händer, det kliar riktigt mcyekt idag också, irriterande.

Har varit helt underbart väder idag förresten! :D Gick utan jacka på lunchen idag, wie! :D Lovely :*

Gissa vem som gjorde bort sig för sin egen historialärare idag? Haha, jag såklart. Vi hade ingen historia men vi träffad på Dan i lärarrummet när vi stod och kopierade. Sen av någon random anledning såp typ skulle jag protestera mot honom, sen får jag värsta impulsen ever; "tänk om jag skulle skälla som en hund". OCH VAD TROR NI JAG GÖR?! Jo, jag ställer mig och skäller, jag är fan inte frisk i huvudet alltså, den saken är ju klar. Hahahahaha, jag dör. Desutom så fick han reda på om "Peter-händelsen" också, så vad ska han tro om mig? Haha, där rök mitt betyg, hahaha! ;D Jag trodde jag skulle dö i den sekunden. Det slog bara slint i huvudet, jag har ingen aning om vad som hände. Men dem andra fick sig ett gott skratt i alla fall ;)

OCH VET NI? Molla hart börjat löpa, FARAO! Så nu kommer jag antagligen kunna tävla den helgen jag anmält mig till men inte att kunna träna inför den! :O Hur fan ska det gå? Helvetes apa! Jag har ett stort plockepinn på skolan så jag kan träna slalom i alla fall med henne och två tunnlar men fan, det är ju ingenting jämt emot vad vi skulle behöva, FAN. Wish me good luck typ.

Nepp, nu ska jag cykla en runda med Molla, jag vet, jag är galen, sen sova och hoppas att jag pluggar så mycket historia jag bara orkar imorgon (ett ont måste)

Puss

onsdag 18 mars 2009

KLI! :@

DET KLIAR PÅ HELA MIN ÖVERKROPP :@ Det är grymt jobbigt, kliar as hell. Jag har ingen aning om vad det är men det är typ utslag, små, små, små, och kliar som kattsingen. Och det är bara på överkroppen, strange. Ska gå till skolsköterskan imorgon, jag vill inte att det ska klia så mycket som detta gör, hoppas hon kan göra något åt det :S
Vi har förhör, eller jag skulle vilja säga prov, i naturkunskapen imorgon. Sofia sitter och förhör mig, går väl rätt okej, men kan inte så mycket på sista kapitlet, och det är det vi ska ha mest på, blä på det.
Va och simmade innan tillsammans med Rebecca, Eleonor, Ronja, Fanny och Anya, tervligt :) Fast det som var allra bäst var när Rebecca burnade uatnför min stuga, hahaha, nu är där ett FET STORT märke i gräsmattan, hahaha, det var kul som fan :D

Imorgon är det sista dagen i skolan denna veckan, för på fredag är vi lediga :) Fast då blir det väl till att plugga då också, gah, har historia prov nästa vecka... Nervös? Javisst.

Nehepp, nu ska jag fortsätta plugga...

Puss

tisdag 17 mars 2009

Rensning på G

Sitter framför datan och försöker just nu föra över så mycket bilder till CD-skrivor som det går... Har alldeles för mycket sådant på min data, typ hela tiden ;)
Och så vill jag få in dem fina bilderna som jag och Natali tog på hundarna vid bryggan idag, och när jag väl har fått in dem så ska dem mörkläggas dem flesta och justeras lite så blir dem superfina I think, me like :) Hihi :)
Idag råkade jag fanimej somna på Historian ;O Jag brukar kunna lägga mig ner på bänken och blunda, men idag gick det farao inte utan att jag somna, och där låg jag i typ 45 minuter, en jäkla tur att jag satt längst in till väggen, så förhoppningsvis så såg inte vår lärare det, fast det antar jag att han gjorde ändå, haha, pinsamt läge. Men så blir det när man sätter på en film och man bara hör sådana röster som man kan soman till, haha ;)

GRATTIS TILL KÖRKORTET REBECCA! :D Fyfan vad jag är glad för din skull, riktigt kul! :)
(Och jag är inte ett dugg avundsjuk, haha)

Molla har blivit segare på agilityn nu, gah, fuck, men kontaktfälten tror jag börjar sitta lite nu i alla fall, hope so.

Nehepp, nu ska jag fortsätta tömma datorn för att senare lägga in mera, haha :)

Puss

måndag 16 mars 2009

Bad & röda tecken.

Jag lyckades simma 24 längder på 20 minuter idag på idrotten, applåder till mig, haha, inte för att det är så bra, men ändå, sist jag simmade inför detta så simmade jag bara 14 längder på samma tid, sjukt, tog i som fan idag, nöjd :)

Fick tillbaka romananalysen idag, en massa rött över allt (vill säga rättningar) så hon kunde lika bra ge mig ett rött färgat papper, haha, men fick ett G i alla fall...

Jahopp, what more to say?

Inte så mycket.

Kanske att det har ordnat sig med Malmö, får ta tåget klockan sex fortfarande men sen från Hässleholm får jag skjuts av Sara med Teo, tack och lov för det! :) Vad har jag gjort för att förtjäna mina vänner? Jag är så otroligt tacksam <33

Puss

söndag 15 mars 2009

Lund & Lomma

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
HAR NU INGEN SKJUTS TILL MALMÖ PÅ GRUND AV MIN ÄCKLIGA MAMMA.
Så nu blir det till att ta tåget redan klockan 06.00 på lördag morgon, lagom kul, tack så jävla mycket.

Har precis kommit till skolan.
Dagen började med tågresa mot Lund, sen hämtade Petra mig och Sofia plus Molla där och så körde vi hem till henne. Började sen trimma, som vanligt fick man utskällningar här och där. Särskilt på den kala fläcken, haha, så i fortsättninge får Alexandra trimma när det inte är utställning på g, haha. Dock var hon trevligare än jag väntat mig, kanske för att Sofia va med?
Nu är Molla i alla fall snygg, riktigt snygg <33
När det var klart vilade vi i ungefär en timme sen bar det av till Lomma HU och deras styrelsemöte. Där blev det styrelseprat och pizza.

Nu tänker jag inte skriva mera för jag är så äckligt förbannad.

Puss

lördag 14 mars 2009

På vandring i Kristianstad :)

Sitter nu framför datorn och har ätit mig fet precis.
Jag har ätit nästan en hel påse med chips och dippa, inte bra inte, men det va nästan en och en halv månad sen så idag fick jag minsann lov at göra det :)
Plus att idag har jag, Molla, Ingrid och Tilla varit ute och gått Linnérundan, det tog nästan två och en halvtimme. Väldans trevligt, tack för baguetten, drickan och sällskapet.
Innan jag och Ingrid var ute så va jag inne i stan och klippte mig lite, dock inte så mycket men hon gick igenom hela håret i alla fall :) Köpte mig en ny mascara när jag ändå va inne i stan, har testat den, är väl bättre än den förra men inte så fullt okej som jag ville, men det får duga.
Har halvsuttit och kollat på melodifestivalen också, hur farao kan "Snälla snälla" få 10 poäng av den internationella juryn? :O Det är farao inte sant. Den äckliga låten borde inte ens få visas.
Skulle egentliogen pluggat idag, men höllt på att somna så jag la ner det projektet.

Imorgon ska jag och Sofia åka till Petra och fintrimma Molla inför Malmö. Hoppas jag inte får allt för mtycket utskällning för hur hon ser ut, har trimmat på henne i 6 immar i veckan :O Puuh! Efter trimningen blir det möte med styrelsen för Lomma Hundungdom, tråkigt men ett måste.

Just det, vet ni vad jag har gjort? ANMÄLT MOLLA TILL SIN FÖRSTA AGILITY TÄVLING :O :S Det är redan den 10:e april, så vi har en del att fixa, både slalom, säck och kontaktfält är där fortfrande porblem med, men så länge hon hålelr sig på banan är jag nöjd :)

Som ni märker har jag fördrivit min dag med att göra lite små saker för att glömma allt annat...

Ska fortsätta se på filmen som visas just nu, tillbaka till kärleken, får väl se om den är något bra :)

Puss

fredag 13 mars 2009

Hjälp?

Jag vet fan inte vad jag varken ska säga eller skriva.
Jag är så sjukt ledsen för att allting är som det är. Jag vet inte hur jag ska ta itu med det. Det finns egentligen inte så mycket att göra. Och jag vet inte vad du ska gör heller, eller jo, till en viss del, men fan, jag vill att allt bara ska ordna sig, men det kommer ju inte bara att ske sådär hux flux, fan. Jag orkar inte med flera förändringar, det har skett alldeles för många. Just nu vill jag bara be någon skjuta mig.
Jag är så trött på att jag alltid ska sätta på ett falskt leende och låtsas som om ingenting hade hänt, jag är j*vligt trött på det. Men det är väl ett nödvändigt ont för att ingen ska märka något.

Har kännt att jag har varit riktigt otrevlig i veckan, jag hoppas inte att precis alla har märkt det i alla fall, men jag antar att allt som får mig att må bajs för tillfället tar jag ut genom att bli arg istället, inte bra det heller, men vad ka jag ta mig till? Tips tack.

I need a hug.

Till det lite mer roliga...
Typ som att jag, Fanny, Patrik, Malin och Ingrid har precis varit och bowlat :) Dock förlorade jag, men vad hade jag väntat mig? Haha :)
Jag har tur om har dem vänner jag har, det säger jag med stolthet <3

Har faktiskt inte kännt mig trött under hela dagen, och igår satt jag, Malin och Alexandra uppe till klockan var halv två och snckade och åt kanelbullar :) Tack ni :*

Nehepp, nu måste jag ut med Molla.

Puss

torsdag 12 mars 2009

Fucking VG :D

Hej folket :)

Sammanlagt har jag trimmat Molla 6 timmar denna veckan, och nu tänker jag inte göra mer. Jag hoppas att Petra blir någorlunda nöjd, jag är det i alla fall. Är det något jag inte är nöjd med så är det skuldrorna, dem ser inte helt okej ut, men jag kan inte göra mer än mitt bästa.
JAG FICK VG PÅ MITT VÄXT & DJURLIV PROV :O :D Det trodde jag aldrig, haha, jag trodde farao att jag skulle bli underkänd. Sen hade han rättat min lista med ord som man skulle göra om om man hade fått IG på kolatomen Kurt, och den blev också godkännd nu, så nu är det ur världen, skönt :)
När jag kom in på mitt rum idag så var min data borta, jag bara; var faaan är min data?! Min första tanke är att Petro har snott den, hon är expert på sånnt, och mycket riktigt, jag går in på hennes rum och där ligger den i en byrålåda, haha. Jag vet hennes gömställen ;) Så skickade jag ett sms till henne; När fan tog du min data? Då svarar hon: Jag var inne hos dig inatt och frågade om jag fick den och du sa ja.
Hahahahaha, jag måste ha sovit som en stock, för det har jag inte det INGET MINNE av, och jag menar verkligen INGET. Hahaha, kul ;P
På bilden idag gjorde vi färdigt våra grupprojekt, vår Titanic blev fett nice :)
Vill ni veta en sak? :O
Det är riktigt fucking jobbigt att gå upp ur sängen på morgonen när man inte har sällskap på promenaden. När man ligger i sängen så tänker man, äh, jag sover lite till, jag ska ändå gå själv, inte bra inte. Jag hoppas Natali kommer tillbaka snart, för dtta går inte bra, haha ;D
Btw så ligger Natali på sjukhuset och tar en massa prover, blä, krya på dig hjärtat! <3

Jag tycker inte om att alla folk och hundar går bort nu, det händer allt för ofta.
(8 år sen i tisdags, jag tänker på dig jämt <3)

Hur ska jag göra?

Puss

onsdag 11 mars 2009

Trim,trim,trim...

Kanske inte skulle låtit Lexan trimma Molla? Haha, hon har en stor fet kal fläck på sig, hahaha, men sånnt händer, det vet jag ;) Så i fortsättning får Alexandra trimma när det inte är utställning på gång, haha ;P
Har varit hundlektion idag plus att vi har påbörjat kursen basmaskin körning. Lite dåligt att vi inte får ta traktor körkort fast vi har gått igenom allt det teoretiska, så vi kan egentligen skriva upp, cepe, ja.
Träningen med Molla gick rätt bra idag faktiskt :)
Igår trimmade vi Molla i cirka 4 timmar och idag har jag bara tagit 1 timme, får fortsättta imorgon.
Ser semestersvenskar på TV just nu, mwah :* Har precis slängt in en tvätt också, helt full, hoppas den blir klar innan jag ska lägga mig, måste hinna torktummla allting också, har nämligen mina lakan där i, slängde in allt på en och samma gång, tyckte det var lika bra :)

Grattis till världens bästa Erika som fyllde år igår! Hoppas du hade en underbar dag :D <3

Vad ska jag ta mig till när jag kommer hem i helgen? f a n

Puss

tisdag 10 mars 2009

Fix&trix :)

Haha, igår på dansen så var både jag och Fanny fett klumpiga, haha, det var kul :D
Fanny svarade för oss alla och kastar äpplen på folk i affären, hahaha :D
I alla fall, igår fick vi reda på att vi skulle ha uppvisning med dansen i slutet, haha, lite småkul ändå ;D
Idag har inet hänt så speciellt mycket.
Hoppas att Natali & pippolino kommer tillbaka snart :S Hihi :)

Håller på att trimma Molla as hell inför Malmö, fast för tillfället (nästan en timme :O) har Lexan trimmat, fett skönt att slippa, gå lite sakta bara, men jag är glad ändå :D
Just det, Julls håller på att hjälpa mig med dissar, haha x)

Jag vill inte prata med dig? FÖRSTÅ TACK.

Puss

måndag 9 mars 2009

Cpfanskap

Ska snart äta sen iväg till dansen, ska dessutom cykla in och hem från och Öa, Fanny har övertalat ;P

Är så in i helvetes jävla arg på dig just nu, åh vad du är äckligt cp.

söndag 8 mars 2009

Nobody knows

Finns inte ord hur jag mår just nu

lördag 7 mars 2009

Chill lördag :)

Du värdesätter henne som in i norden, det är väl inte fel, men jag tycker jag gör en del för dig, men det kanske du inte ser? Det känns som om jag försvinner ur din syn mer och mera, det kanske stämmer? Synd.

Vet ni vad jag vill bli folket? Reseledare :D Det hade passat mig riktigt bra, men tyvärr har jag en hund att ta hänsyn till, fuck det. Det hade nog suttit riktigt perfekt, men icke sa nicke.

Har cyklat med Molla varje dag sedan i måndags, i en halvtimme varje dag, tycker jag är duktig, men jag gör ju det för hennes bästa så ;) Jag hoppas innerligt att jag har gått ner något litet gram denna veckan, det känns lite så med tanke på hur aktiv jag har varit i veckan, men det är nog bara inbillning, men man kan ju alltid låta sig själv tro det, haha ;P

Nu ska jag snart till affären, efter det ska jag nog hoppa in i duschen, sen ut med hundarna och sen blir det fix :) Because I am going to spend the night with you, mihi :*

Puss

fredag 6 mars 2009

Freitag :)

Vet ni vad jag gjorde efter jag skrev blogginlägget igår?
Jag gick ut på kvällspromenix med Natali och efter det så ställde jag mig och trimmade Molla! 100 POÄNG TILL MIG! :D

Dagen har bestått av rasarbete, städning av hundstall och simning :) Japp, jag, Fanny och Rebecca var nere och simmade efter skolan och sen när vi kom hem så hade jag typ 5 minuter på mig att packa väskan innan jag var tvungen att gå till bussen. Men jag hann och är hemma nu :)
Dock förstår jag inte hur jag ska kunna simma 30 längder för att få MVG? Det kommer jag inte klara, men jag vill väldigt gärna ha ett VG i alla fall. Måste få bra resultat om jag ska ha mitt MVG i idrott ;)

Har precis varit ute och övningskört med mammut i typ en timme och lite mer, haha :) Fett nice. Jag vill ha körkort nu!

Ska nog ut och cykla med Molla nu...

Maybe I will have some visit tomorrow ;)

Puss

torsdag 5 mars 2009

Effektiv dag :)

Eller kanske inte så jätte, men ändå :)

Gick upp tidigt idag sen bar det av in till UBC.
Jobbade med gruppprojektet på bilden, haha :) Vårt ser bättre ut för varje gång tycker jag, men det finns säkert dem som inte håller med ;)
Hade provet i Växt&Djurliv idag, gick sisådär, men det jag hade pluggat på kunde jag, men det var ju långt ifrån allt... Vi får väl se hur det går, men jag hoppas på att jag får G i alla fall.
När jag kom hem så cyklade jag med Molla, in till Örkelljunga och hem igen.
Efter det började jag laga mat, baconbiffar och potatis med brunsås, riktigt gott! Första gången jag lagade det men det blev väldigt lyckat :)
När jag stod där mitt i matlagningen så ringde Fanny och frågade om jag ville med och simma, snäll som jag var och efter lite övertalning så gick jag med på det :)
Och precis när jag hade diskat undan allting och lagt mig på sängen så kommer Fanny in och säger; Nu måste vi cykla, på direkten, puh! ;P
Vi hann bara simma i 15 minuter, men det räckte nog för mig, haha, så några kalorier bränndes i alla fall, plus att vi cyklade dit och hem, vilket betyder att jag har cyklat 16 kilometer idag ;O DUKTIGT! :D
Har precis kommit hem nu, orken är noll typ, men det brukar inte hindra mig så ofta, så vi har möblerat om i köket som bara den, hemtrevligt nu minsann och da :D
Just det, har glömt att säga, nu har vi (ettorna) fått sin älskade platt TV till stugan, nöjda som fan är dem, haha :)

Nehepp.

Puss

onsdag 4 mars 2009

Plugg ;O

Sitter i skolhuset just nu, passar på att blogga, för sen kommer jag inte ha tid....

Ska plugga växt&djurliv sen, till provet imorgon, det kommer nog gå ganska bad, men jag ska göra mitt bästa.

Har fet huvudvärk, det var ganska lägesen faktiskt.

Nej, ska prata med C strax sen ska jag ut och cykla med Molla :)

Puss

tisdag 3 mars 2009

Intressanta saker & ting.

Jag har verkligen för mycket att göra just nu :O
Och igår när jag och Fanny var i Helsingborg på träningen så ringde Petra och det blev ju inte mycket bättre av det precis ;O
Nu ska jag tydligen på utbilning för att bli domare i Junior Handling, ändå ball, men jag blev fett förvånad när hon sa det men så nu ska jag bli det i alla fall, kul :D Sen på någon vänster så sitter jag med i Lomma Hundungdom, fråga mig inte hur det gick till, men hon har ju noll koll så jag ska prata med SHU om det, jag vill ju fortfarande vara med i Hässleholm...

Idag gick det ovaligt bra på mitt matte prov, wihu! :) Hoppas jag får ett bra resultat också ;) Vi hade sånt skyddsombudmöte innan provet så jag var tvungen att gå lite tidigare, lite synd faktiskt, denna gången var det faktiskt riktigt roligt och vi pratade om droger, narkotika och sånnt, intressant :)
Imorgon är det hunddag i skolan och jag ska nog inte gå upp förrens kvart över åtta, wiho! :D
Ska försöka träna med Molla på agilityn, ska ta tag i det där har jag bestämt mig för...

Och cyklingen med henne också för den delen, vilket jag redan har tagit tag i, vilket resulterar i:
-JAG HAR EN SANDLÅDA PÅ MITT RUM!
-OCH JAG HAR EN NY LIVSKAMRAT (DAMMSUGAREN)

NU måste jag plugga till det nästan omöjliga provet, btw, är det någon som vet hur RNA hänger ihop med DNA eller hur den genetiska koden fungerar så får ni gärna ringa mig...

Puss

måndag 2 mars 2009

För mycket att göra.

Blogg imorgon, hinner verkligen inte nu..

Puss

söndag 1 mars 2009

Sonntag

Jag är typ grym, jag har bloggat varje dag både januari & februari månad :D

Jag var rastlös igår kväll och vill göra en massor saker och ting vilket betyder att jag börjar få energi tillbaka :)

Det där med att jag vill att du erkänner ska jag nog strunta i, för om jag frågar dig så kommer du endå bara säga nej och sen gå till * och säga det till henne. Då får jag ännu mera skit från henne, men det är väl det du vill? Ha henne för dig själv. Groteskta *****
Kommer numera aldrig att lita på dig eller säga någoting om henne i din närvaro. Du själv förlorar på det. Innan var du en snäll och trevlig person men nu har du sjunkit i mina ögon, lägre än lägst.

Ska åka med Malin till skolan idag, fast hon svarar mig inte så jag antar att hon sover, men det är inte vanligt för Malin vid fyra tiden? ;P Vi får väl se vad som händer :)

Nu är det typ bara min röst och snuvan som som ska fixa sig sen är jag totaly, inte riktigt, men nästan, frisk :)

Puss