fredag 9 maj 2008

Hos veterinären :(

Ja, bullshit.
Ringde och beställde tid hos veterinären i Våxtorp. Fick tid redan på eftermiddagen idag. Skulle nu kolla om Molla hade livmodersinflammation eller inte. Ingmar kunde inte skjutsa mig dit, så Elisabeth (vår syo) fick skjutsa mig och Molla dit.
Vi kom i god till så Elisabeth bjöd mig på en glass, hihi. Tack ;)
När vi kom in i behandlingsrummet tog dem först emot Molla's urinprov så dem kunde undersöka det, sen lyssnade veterinären på hennes hjärta, och sen blev det två blodprovstagningar och röntgen...
Efter allt satt vi väldigt lång tid i rummet och väntade på att veterinären skulle komma in och berätta allting hon hade sett och alla provsvaren. Och den väntetiden var LÅNG tid, jag blev bara mer och mer orolig ju längre vi satt där.
Tillsist kom hon in. Hon sa att provsvaren var bra, och hon hade inte livmodersinflammation, men var i högsta grad skendräktig. Skönt att höra det i alla fall...
MEN, ett stort MEN, hon började prata om hjärtat... :S Och nu blev jag riktigt orolig kan jag tala om :S Hon sa att där fanns lite dubbelslag ibland :'( Jag som trodde det hade gått över sen hon var valp, veterinären har ju inte hört något tidigare :S Jag undrar om detta har med löpet att göra att det kommer tillbaka, jag hoppas verkligen att det bara är det, för nu är jag uppriktigt sagt, OROLIG.
Veterinären tyckte att vi skulle åka till en hjärtspecialist (tror han hette Torkel) som finns i Helsingborg. Och det ska defintivt göras. DEFENITIVT!
Kände bara att jag ville gråta där inne hos veterinären, men det skulle jag fan inte göra sa jag till mig själv...
Gissa vad räkningen gick på?! 2 310 kr! :O Jissses. Men det är det värt... Stackars Molla <3
Sen åkte vi tillbaka till Örkelljunga igen, snabbt i med Molla på rummet, jag gick in på toan, tog busskort och plånbok, och gick snabbt upp till hundstallet igen för att bli skjutsad in till Örkelljunga. Jag gick in på apoteket och hämtade ut den antibiotika jag hade fått ut på recept, 220 kr till där...
Mötte Anya nere i byn, tog bussen hem med henne, och när vi äntligen var tillbaka pustade jag ut en stor suck. Jag hade stressat som en jude känndes det som jag vet, taskigt att säga det, men shit alltså...
Strax efter att jag hade kommit till internatet kom också Ingrid :D WIHOO :D Längtat <3

Blev ett lite bättre avslut av dagen i alla fall, jag städade lite först på mitt rum, sen gick hela vår stuga upp till Mc Donalds, och efter det paddalde vi kanot :D Det var fett mysigt kan jag tala om :* Satt där i kanoten, o lyssnade på härlig musik och åkte bland en massa vass och in i en djungel känndes det som. MYS PÅ HÖGSTA NIVÅ (L) Och tillsammans med dem bästa, kan inte bli bättre (L)
När vi kom in så sjöng vi Singstar och nu sitter vi framför TV:n o kollar Jackass, haha.

Nejfan, jag är riktigt ledsen över Molla, jag hoppas det går över. Petra vill nog att vi ska sterilesera Molla, men jag är rädd att hon inte ska klara av narkosen, men det får väl Torkel avgöra, men jag tror Petra vill göra det om det har med löpet och göra.

Jag kommer att vara orolig ett bra tag framöver... Och nu får jag ju inte tävla med Molla eller gå några långrundor med henne eller något.

FAN.

Inga kommentarer: