fredag 23 maj 2008

Chill :)

Ska försöka hinna blogga lite här nu då innan Ingrid kommer till mig :)

Så var det dags för hjärtspecialisten med Molla igår... Och ni kan tro att jag var nervös i väntan på beskeden, det var inte lite heller... MEN SOM TUR (!) såg inte Torkel något dubbelt slag, och det var en sånn lättnad för mig att höra det! Jga blev überlycklig. Han sa att möjligtvis kunde där komma dubbla hjärtslag på vissa tider av dygnet, men antagligen skulle hon få leva ett nästintill ett helt normalt liv som alla andra hundar :) ÄLSKIPÄLSKI <3

Var tävling därefter sen :) Lånade Jomme på träningen och hade Jacky på tävlingen.
Tyckte inte att det gick sådär bra spelciellt, slutade som 6:a. Som sagt bev jag inte riktigt nöjd, men det blir man ju inte hela tiden så ;) Hoppas på bättre tur nästa gång :)
När tävlingen var klar så käkade vi mat i Sofia's mormor och morfar's husbil, haha, dem är alltid lika trevliga ;)
Sen blev vi skjutsade till Ö:a igen, och när vi kom fram var klockan 23.15 :O
Och då var jag och Sofia tvugna att plugga svenska för vi skulle ha prov idag :S Blev dock inget så mycket pluggande, bara typ 20 minuter... Vi var för trötta helt enkelt.

Idag började skolan med att vi just skulle ha svenskprov :S Gick väl som förväntat, lite sisådär.

Efter skolan städade vi hundstallet, och sen gick jag till rummet och städade mitt eget rum plus att jag packade.
Sen var det inte mycket tid över så jag gick till bussen, och sen när jag kom till Hässleholm hämtade mamma mig, och då körde vi till frissan, så nu är jag nyklippt också :) Och jag blev rätt nöjd :) Har NÄSTAN bestämmt mig för att klippa snelugg, det är bara det att jag kommer störa mig på att den är i ögonen hela tiden. Men jag får vännja mig vid det :)

Vi har precis ätit grillat och mormor och morfar har satt upp min nya dörr :D Vi ska börja med renoveringen nu i helgen :) Ska bli skönt att få lite gjort här hemma.

Nej, nu hör jag Ingrid kommer, plingade på dörren, haha, morfar öppnade ;)
Måste dra, ska vara med sötnos nu :*

Puss

Inga kommentarer: