fredag 30 maj 2008

Stress...

Puuuuuuuuuuuuuh, är riktigt trött och stressde nu...

Idag firade vi Charlotte's födelsedag i skolan, och det var mycket trevligt :)
Gjorde även en del till i engelskan på dem nationella proven, gick väl sisådär, jag vill så gärna ha ett VG i engelska, men jag undrar hur det kommer bli med det.

När jag skulle åka hem idag så va bussen försenad och det betyder att jag missade mitt tåg som skulle gå till Vinslöv, alltså fick jag sitta och vänta på att det skulle komma en buss som skulle kunna ta mig och Molla hem...
När vi väl är hemma dränks man i lukt av målarfärg, det renoveras för fulla muggar här hemma, jag tycker det är skönt att jag slipper va hemma så mycket.
Hela kvällen har jag packat, och det har gått lite frammåt ;) Men inte så mycket ;) Bad for me.
Ska ju åka på hundutställningar hela helgen nu :) Imorgon ska jag upp klockan 05.00 för att sedan åka till Helsingborg med mamma, och i Helsingborg möter vi Petra och då följer jag med henne till Tångahed (ligger typ i Göteborg) och där ställer vi ut och jag ska förhoppningsvis tävla i juniorhandling också.
Efter det åker vi till Örebro för att campa och dagen därpå (söndag) åker vi till Norrköping och gör samma sak, utställning och handling.
Och SEN åker vi hem. Hoppas på bra resultat i helgen :)

Nej, nu måste jag packa vidare...får väl ungefär 5 timmars sömn inatt skulle jag gissa...

Ha en trevlig helg alla, bloggar väl först på månadg skulle jag tro ;)

Puss

torsdag 29 maj 2008

Torsdag :)

Har varit hundlektion idag i skolan, och jag måste säga att hundpromenaden vi gick var mycket givande :) Vi typ tränade väldigt mycket med hundarna, dem tysta momenten, klickertränade, och en annan övning när dem skulle ligga stilla och vi skulle byta förare :) Måste träna mer på den tysta inkallningen :S

Haha, sen när vi kom tillbaka skulle vi typ sätta ihop Charlotte's nya bäddsoffa i skolhuset, dock hjälpte jag inte till, men ja, dem som gjorde det, gjorde ett bra jobb ;) Haha, idag var Charlotte rolig ;) Haha, hela klassen satt o garvade tillslut tack vare att "Kalle är en bög" ;D

Har trimmat Molla ännu mera idag, och det blev faktiskt riktigt bra, men tänker nog inte ta så mycket mera på henne nu, utan Petra får hjälpa mig på lördagkväll, som jag hoppas att hon gör :)
Borde plugga matte ikväll, för imorgon har jag matteprov... Och det MÅSTE göras.

Nej, nu ska jag nog ut med hunden :)

Puss

onsdag 28 maj 2008

Amanda baby :*

I eftermiddags var jag på totalt flipphumör med Amanda, vi garvade åt precis igenting, och det va nog det som var det roliga, haha ;D

När vi hade garvat färdigt så tog jag med mig henne ut på promenad med Molla. Och vi gick en långpromenad, en riktigt långpromenad, på två timmar minst sagt :O Men det var mysigt, vi gick och pratade om precis allting, lyssnade på musik, och gick ner till en sjö, och Molla trivdes som bomben <3

Hjärtat <3
Du är något speciellt <3
En vän som dig har inte alla <3
Jag älskar dig obeskrvligt mycket, jag hopps du förstår det <3

tisdag 27 maj 2008

Tuesday

Det gick inte så bra på dem nationella tror jag, men jag har i alla fall försökt :)

GRAAAAAAAAAAAAUW, på kvällen var jag och Amanda uppe på Donken och åt, MYCKET GOTT :D Det var längesen det var så gott :) MUMS :)

Charlotte var på radion idag så vi började inte förrens tio. Och sedan va det typ chill hela förmiddagen :) När hon kom tillbaka skulle vi redovisa våra böcker, gick väl rätt bra tycket jag :)
DOCK fick vi sluta en timme senare :O Var fett trött och hade ont i huvudet. Och typ direkt efter det så skulle vi till vår fritidstant och fika och sånnt :) Haha, fast Kalle's moppe gick typ i sönder, så jag och han fick stanna kvar här i stugan ;)

Passade på att trimma Molla en timme efter det, typ mest halsen, och det blev rätt bra :) Tyvärr kommer jag inte ihåg tiden då jag trimmade halsen förra gången, för då hade jag kunnat veta när halsen blir som bäst, synd.

Nejhopp, nu ska jag inte var här längre.

Puss

måndag 26 maj 2008

Helgen.

Har inte bloggat på hela helgen :O
Så får väl göra det nu då ;)

I lördags så var jag inne i Hässleholm och stadstränade Molla, och det gick riktigt bra :) Efter det gick jag upp till farmor och åt lunch hemma hos henne, och därefter tog jag tåget hem.

När jag och Molla kom hem var renoveringen i full gång, det målades och spacklades och ja, jag vet inte allt... Så nu har vi i alla fall kommit i gång med det :) Jag va så trött att jag somnade en timme på eftermiddagen, och det var skööönt kan jag tala om, när jag vaknat till trimmade jag Molla, och sen cyklade jag en kvart med henne.
Så när jag kollade på Melodifestivalen på kvällen var hon RIKTIGT trött efter hela dagen :) Fast det tyckte jag var skönt, hihi :)
Ja, just det, Melodifestivalen ja, Sverige skulle ju kommit på en bättre placering (!) Charlotte var ju mycket bättre än vissa andra vad jag tyckte, rena rama leksaksfiaskot tycket jag det var...

Sen då igår, så hände det inte så mycket förutom att jag fick sova lite längre, typ 10.30, det tackar man för :) Men kan ju tala om att min nya dörr som nu snart är helt klar (saknas bara lite lister), är INTE ljudisolerad, fett jobbigt.
Och ja, sen åkte jag tillbaka till Örkelljunga.

Och idag, nu precis, så har jag gjort nationella provet för Engelska A, gick väl inte så bra precis, men har nu kvar en lyssning-övning, som ska göras i eftermiddag. Hoppas att den går mycket bättre.

Puss

fredag 23 maj 2008

Chill :)

Ska försöka hinna blogga lite här nu då innan Ingrid kommer till mig :)

Så var det dags för hjärtspecialisten med Molla igår... Och ni kan tro att jag var nervös i väntan på beskeden, det var inte lite heller... MEN SOM TUR (!) såg inte Torkel något dubbelt slag, och det var en sånn lättnad för mig att höra det! Jga blev überlycklig. Han sa att möjligtvis kunde där komma dubbla hjärtslag på vissa tider av dygnet, men antagligen skulle hon få leva ett nästintill ett helt normalt liv som alla andra hundar :) ÄLSKIPÄLSKI <3

Var tävling därefter sen :) Lånade Jomme på träningen och hade Jacky på tävlingen.
Tyckte inte att det gick sådär bra spelciellt, slutade som 6:a. Som sagt bev jag inte riktigt nöjd, men det blir man ju inte hela tiden så ;) Hoppas på bättre tur nästa gång :)
När tävlingen var klar så käkade vi mat i Sofia's mormor och morfar's husbil, haha, dem är alltid lika trevliga ;)
Sen blev vi skjutsade till Ö:a igen, och när vi kom fram var klockan 23.15 :O
Och då var jag och Sofia tvugna att plugga svenska för vi skulle ha prov idag :S Blev dock inget så mycket pluggande, bara typ 20 minuter... Vi var för trötta helt enkelt.

Idag började skolan med att vi just skulle ha svenskprov :S Gick väl som förväntat, lite sisådär.

Efter skolan städade vi hundstallet, och sen gick jag till rummet och städade mitt eget rum plus att jag packade.
Sen var det inte mycket tid över så jag gick till bussen, och sen när jag kom till Hässleholm hämtade mamma mig, och då körde vi till frissan, så nu är jag nyklippt också :) Och jag blev rätt nöjd :) Har NÄSTAN bestämmt mig för att klippa snelugg, det är bara det att jag kommer störa mig på att den är i ögonen hela tiden. Men jag får vännja mig vid det :)

Vi har precis ätit grillat och mormor och morfar har satt upp min nya dörr :D Vi ska börja med renoveringen nu i helgen :) Ska bli skönt att få lite gjort här hemma.

Nej, nu hör jag Ingrid kommer, plingade på dörren, haha, morfar öppnade ;)
Måste dra, ska vara med sötnos nu :*

Puss

onsdag 21 maj 2008

Skolan.

Har varit en ganska bra dag trots allt, dock dryg.
Började med datorkunskapen, och redoviosade då mitt powerpointarbete. Gick väl ganska bra, så nu har jag det avklarat :)
Fick reda på mitt matteprov ocskå idag :S Två poäng ifrån G så vi kom fram till att om jag gör ett lättare matteprov, och få bra på det så kan jag till och med få VG :) Hoppas nu bara att Göran kommer ihåg att han sa det :O
Även engelskprovet fick jag reda på, gick faktiskt väldigt bra :) Två poäng från VG, och eftersom jag inte är så bra på engelska var jag jättenöjd :D
Har hundlektion imorgon, och efter det måste jag skynda mig och äta, packa lite sen kommer mamma, och då ska vi till hjärtspecialisten med Molla... Hoppas verkligen på att Torkel säger bra saker nu alltså. Är faktiskt lite nervös men ja, jag kan ju inte göra så mycket antagligen "/

Och efter hjärtspecialisten ska vi åka till Hlesingborgs Brukshundklubb, för att tävla :) Det är GÅS-uttagning. Har redan kvalat ju men vill ta lite poäng till själva tävlingen, hihi :)

Därefter blir vi skjutsade av Sofia's mormor och morfar tillbaka till Örkelljunga :)

Så det blir väl en sen kväll imrogon, men det fixar vi, bara liiiite trötta dagen därpå ;)

Ser Lost just nu, och Amanda är HELT inne i det ;) Nej, nu ska jag också kolla på det,

Puss

tisdag 20 maj 2008

Ont i magen :S

Har haft jätteont i magen idag :S Undrar om det är mjälten som är på gång... Hoppas verkligen inte det. Har ju dessutom sprungit hela helgen nu när jag har tävlat så kan ju vara det... Och har ont i halsen också så ja, jag vet inte. Och i och med att jag har för mycket att göra nu så och stressar för mycket "/
Har annars haft hundlektion idag, jag vet inte riktigt om jag fattar, asså jag fattar typ övningarna och det, men texterna i boken tycker jag är lite komplicerat.
HAR FAKTISKT pluggat lite idag, men har inte gått så bra. Men mitt powerpoint är i alla fall klart, dock är det inte så snyggt och så, men jag ska ändå redovisa det imorgon, bättre att ha det klart.

Sofia och Karl ligger just nu i min säng och pratar om att dem ska sova i ett tält med Amanda och skrika tack vare Karl's bror. Inte för att jag fattar precis, men Karl frågade just om jag ville vara med. Ja tack? Haha.

Imorgon har vi vanliga lektioner, och då ska vi ha Gödsel-Göran, haha ;)
Hoppas verkligen att min mage är bättre då också...

Puss

måndag 19 maj 2008

Back in buisness i Örkelljunga.

Idagens gick jag upp redan vid 09.00 ;) Och sen redan vid 11 gick mitt tåg till Hässlehålan ;) Och därefter väntade jag på Natali och då tog vi bussen till Örkelljunga :)
Dagen har väl bara spenderats vid datorn och ikväll panikstädades Sofia's rum och köket, eller vad säger du Sofia ;) Haha, i alla fall, sen kom Sofia's mormor och morfar, faktiskt väldigt trevligt :) Hihi.
Imorgon är det hundlektion, bahhhh, orka typ? Jag orkar inte med Charlotte just nu...
Juppjupp, och måste forsätta med mitt powerpoint :@ Plus svenskprovet :@ SKA försöka plugga till det imorgon, hoppas någon pushar mig? :) Hihi.

Nej, jag ska nog hoppa i säng nu.

Puss

söndag 18 maj 2008

Wihooo :)

En riktigt bra dag igen :) Slutade 3:a idag :D Gladglad :) Och min kritik var dessutom super :)
Men idag kom Sofia tyvärr på en sjätteplats tillsammans med 2 andra, men Malin däremot kom 2:a :)
Tycker vi har jobbat bra denna helgen tjejer ;) Får fortsätta på detta spåret :)

När jag sen kom hem idag var det tänkt att jag skulle plugga lite, men gahhh, orkar fan inte...
Har ju svenskprov denna veckan, och har väldigt svårt för dem texterna vi läser...Och just det, matteprovet förra veckan gick åt skogen. Jag hoppas verkligen att vi får byta mattelärare nästa termin, annars typ kommer jag gå under, haha, nej, men jag vill ju gärna lära min någonting på letionerna?

Imon drar jag till skolan, har precis pratat med Natali, och hon skulle åka via Hässleholm imorgon så jag tar samma buss som henne imorgon tänkte jag :) Dock måste jag gå upp antagligen redan vid nio eller tidigare, men fan, det klarar jag väl, hihi :)

Have a nice day,

Puss

lördag 17 maj 2008

Hässleholmutställningen :)

Åkte till Hässleholm idag, för att tävla i Juniorhandling.
Skulle ha Tellus idag, eftersom Molla nu inte får anstränga sig. Och ja, det gick väl inte riktigt bra tyckte jag eftersom han ville dra till en annan hund hela tiden... Men men, allting slutade med en fjärdeplats :D Blev riktigt nöjd när jag senare läste min kritik :) Och Sofia vann det hela, grattis gumman :) Och Malin kom femma, inte dåligt det heller :)
Är nu riktigt trött efter dagen, så det blir sängdags "tidigt" idag, för sen är det ju tävling imon igen :') Då hoppas jag att det går lite bättre än idag, och att man kanske får en placering till :)

Och förresten mamma, en vän ringer inte bara så på dörren och går in direkt efter det.
JAG VILL INTE ATT DET SKA BLI SÅ.
Hur ska jag förklara?

torsdag 15 maj 2008

Hem imorgon :)

Mitt internet laggar satan så jag lånar Anya's dator, bara så ni vet ;)

Idag fortsatte vi som vanligt med "levande männsika" kursen, börjar bli lite intressant nu, fast jag tycker faktsikt att det är lite komplicerat, aja, jag fattar väl snart ^^ Bara det att det är typ 3 vekor kvar til provet :O Ingen aning om hur jag ska klara det...
Med tanke på prov, imorgon har jag matteprov, lika bra och få det avklarat. Och nästa vecka har vi prov i svenskan, antiken. Hade tänkt att plugga till det i helgen, men det vet jag nästan att det inte kommer att bli av, eftersom det ska tävlas hela helgen :)
Hundutställning i Hässleholm för hela slanten, både lördag och söndag. Fast ska bara tävla i Junior Handling. Hoppas på det bästa :) Kval till Golden Go nu också ju ;) Hihi :)

Nej, nu sa vi ut med hundarna, och sedan blir det sängen tror jag minsann ;)

Packar och städar imorgon innan jag åker hem :)

Puss :*

onsdag 14 maj 2008

Studiedag

Japp, idag hade vi studiedag och då skulle vår klass egentligen åka till Helsingborg, men jag har ju nämt tidigare att jag och Molla inte skulle med p.g.a lite lite olika saker...
Så vi stannade hemma istället, och vi har inte gjort så mycket nytta idag precis, men lite har vi, typ som plockat upp lite saker vi har fått hit, nya köksredskap, haha.
Och ja, jag o Mollafjolla har tränat väldigt mycket "touch" och "var är örat?" , och det har gått jätterbra :) Lite stolt över snäckan trots allt ;) Sen har vi också tränat på dem tysta momenten, går lite sisådär, men det ska nog lösa sig :) Fast det gäller att träna ännu mera ;)
Har varit flitig och städat min och Karl's toalett också ;)

Nej, nu ska jag väl snart ut med hunden på en sista runda, och sen gå till sängs.

Puss

tisdag 13 maj 2008

Tisdag...

Just nu vet jag inte riktigt vad som händer. Allt är rörigt. Allt är knasigt. Jag fattar ingenting.

Jaha, hade hundlektion idag, fortsatte på "levande människa" kursen, och efter lunch skulle dem andra ut och cykla med sina hundar, vilket jag dock inte gjorde med Molla, med tanke på hennes hjärta. Så jag fick ta en liten runda och sen fick gjorde vi lite hjärngympa och så övade vi på dem tysta momenten :) Gick rätt så bra, men hon blev jättetrött snabbt...

Och ja, sen kom Skrållan tillbaka efter sjukhusvistelsen, ojojoj, som hon såg ut, ingen kul syn, vi får hoppas att hon återhämtar sig så snabbt så möjligt! :)

För några timmar sedan gick jag ut med Molla i skogen, det va riktigt skönt faktiskt, kännde att jag behövde gå ut själv med Molla. Hjärtat jag älskar dig <3

Har också fått reda på att Petra (min uppfödare) tyckte jag skulle stanna hemma imorgon från Helsingborg (vi ska dit med klassen) eftersom hon går på antibiotika och måste ta det lite lungt, och det har ju veterinären också sagt så det blir inget Helsingborg imorgon, vilket jag egentligen vill "/ Hade nog varit riktigt trevligt.

Och sen sa mamma att vi hade fått tid hos Torkel, hjärtspecialisten, nästa torsdag. Och då skulle det vara JH-träning och uttagningstävling till GÅS, men jag får antagligen strunta i träningen, men förhoppningsvis så kan jag vara med på tävlingen, fast jag ska inte tävla med Molla, ska låna whippet av Sofia's mormor istället :) Vill ju vara med Molla inne hos specialisten och höra ävne om det kanske blir tunga besked,

Jaja, nu får det räcka med bloggande för idag.

Just det, glömde ge Molla tabletterna innan, får inte glömma göra det innan jag lägger mig, hihi ;)
Puss

måndag 12 maj 2008

Fotodagen :O

Igår hade vi fotodag på skolan, en fotograf skulle komma hit och ta bilder på våra hundar till Charlotte's nya bok. Ja, och det gick väl bra, fram tills Soffi och Molla började fightas :O Hundarna skulle balansera på en stock och så hoppa Tilla av och då sprang Molla till mig, och rätt som det va så flög Soffi på Molla :O Och så slogs dem en stund, och jag fick ett grepp först om Molla men råkade släppa sen fick jag tag på henne igen, men Molla vann" över Soffi ;) Hehe ;)
Och nu i efterhand så fick jag reda på att Skrållan bröt ett revben igår också :O Soya hade fått damp på henne tydligen, haha. Så hon kommer hem först imorgon från djursjukhuset :S

Ja, och idag vakande jag av att farmor ringde och väckte mig vid 11, låg sedan kvar en stund i sängen, skönt att vakna till ett alldeles tyst hus :) Molla fick sin frukost och sina tabletter vid klockan 12 :S Och lat har jag varit, hon har bara fått vara ute ock kissat, utan runda :S
Sen gick det ett tag, chillidill, och sen kom Amanda :)
Och hon kom på att skulle in till matten, o hon skulle ta bussen så jag följde med henne, hade stessigt som fan, hade typ 10 minuter på mig, och vi missa bussen ><
Men lilla Ingmar kom och hämtade oss :) Tackar ;)
Så vi kom i alla fall in till matten, och räknade typ 3 tal (A) Och sen blev vi även skjutsade tillbaka.

Och nu sitter jag här, med datorn i knäet, Anya brevid mig, o ja, riktigt sugen är jag på att ta en långrunda i ett litet lätt duggregn, hihi, skulle varit skönt. Men icke sa nicke, MollaBolla får vänta "/

Nu drar jag, hejsvejs.

Puss

lördag 10 maj 2008

:)

Vilken trevlig dag man har haft! :)

Dock vakande man mindre trevligt... En fullkomligt gallskrikande Anya bankade något så enormt på min dörr så jag skrek X antal svordomar till henne... Jag var minst sagt arg när jag blev väckt ur min sköna sömn...
Menmen, gick upp lite senaren efter det, och satte strax därefter på ungen så jag och Ingrid kunde käka vitlöksbröd till frulle :) Så när bröden var klara gick vi ut och åt dem i morgonsolen. Myyys :*
Efter det gick jag ut en liten runda med Molla, alltså blev hennes morgonrunda vid 12 ungefär, ooops ;) Menvafan, är inte helger till för att vila på? ;) När jag sen kom in duschade jag.
Efter duschen gick vi ner till bryggan och solade, och det känns det helt klart som sommar ;D Och doppa tårna i vattnet. ME LIKE :)

Nu på kvällen kom Ängsstugan ner till oss för att grilla, mycket mycket trevligt. Och det var MUMMA ;D Efter maten gick vi ner till sjön för att paddla kanot :) Hahaha, Kalle hoppade i mitt i sjön, och han lyckades sen klättra upp i kanoten igen, men när an skulle sätta sig ner, ja, då ramlade han och hela kanoten välte! ;) HAHAHAHA, Vi garvade som bara den ;) Vi trodde ju att dem skulle lyckas få upp den o komma i den igen men icke sa nicke, så när alla vi andra hade kommit tillbaka till standen så fick några paddla ut igen och hämta dem ;)
Ja, o nu sitter jag här o skriver medans dem andra är uppe i Ängsstugan o röker vattenpipa, följde inte med eftersom jag inte kan röka i och med körtelfebern och dessutom vill jag ha lite koll på Molla nu när hon mår som hon mår.
Dock verkar det bättre idag, i alla fall när man hämtar koppelt, kan ju bero på antibiotikan hon får. Så det känns skönt, men jag är ju fortfarande riktigt orolig...

Jag kan tillägga att jag är röd som en kräfta på min rygg och mina axlar... ;)

Nej, nu ska jag nog kika vidare i andras bloggar en stund och snart kommer väl dem andra kanske, och då blir det väl läggdags för imorgon ska vi ta bilder på hundarna för en riktig fotograf :)

Tack för en trevlig dag alla inblandade <3

Puss

fredag 9 maj 2008

Hos veterinären :(

Ja, bullshit.
Ringde och beställde tid hos veterinären i Våxtorp. Fick tid redan på eftermiddagen idag. Skulle nu kolla om Molla hade livmodersinflammation eller inte. Ingmar kunde inte skjutsa mig dit, så Elisabeth (vår syo) fick skjutsa mig och Molla dit.
Vi kom i god till så Elisabeth bjöd mig på en glass, hihi. Tack ;)
När vi kom in i behandlingsrummet tog dem först emot Molla's urinprov så dem kunde undersöka det, sen lyssnade veterinären på hennes hjärta, och sen blev det två blodprovstagningar och röntgen...
Efter allt satt vi väldigt lång tid i rummet och väntade på att veterinären skulle komma in och berätta allting hon hade sett och alla provsvaren. Och den väntetiden var LÅNG tid, jag blev bara mer och mer orolig ju längre vi satt där.
Tillsist kom hon in. Hon sa att provsvaren var bra, och hon hade inte livmodersinflammation, men var i högsta grad skendräktig. Skönt att höra det i alla fall...
MEN, ett stort MEN, hon började prata om hjärtat... :S Och nu blev jag riktigt orolig kan jag tala om :S Hon sa att där fanns lite dubbelslag ibland :'( Jag som trodde det hade gått över sen hon var valp, veterinären har ju inte hört något tidigare :S Jag undrar om detta har med löpet att göra att det kommer tillbaka, jag hoppas verkligen att det bara är det, för nu är jag uppriktigt sagt, OROLIG.
Veterinären tyckte att vi skulle åka till en hjärtspecialist (tror han hette Torkel) som finns i Helsingborg. Och det ska defintivt göras. DEFENITIVT!
Kände bara att jag ville gråta där inne hos veterinären, men det skulle jag fan inte göra sa jag till mig själv...
Gissa vad räkningen gick på?! 2 310 kr! :O Jissses. Men det är det värt... Stackars Molla <3
Sen åkte vi tillbaka till Örkelljunga igen, snabbt i med Molla på rummet, jag gick in på toan, tog busskort och plånbok, och gick snabbt upp till hundstallet igen för att bli skjutsad in till Örkelljunga. Jag gick in på apoteket och hämtade ut den antibiotika jag hade fått ut på recept, 220 kr till där...
Mötte Anya nere i byn, tog bussen hem med henne, och när vi äntligen var tillbaka pustade jag ut en stor suck. Jag hade stressat som en jude känndes det som jag vet, taskigt att säga det, men shit alltså...
Strax efter att jag hade kommit till internatet kom också Ingrid :D WIHOO :D Längtat <3

Blev ett lite bättre avslut av dagen i alla fall, jag städade lite först på mitt rum, sen gick hela vår stuga upp till Mc Donalds, och efter det paddalde vi kanot :D Det var fett mysigt kan jag tala om :* Satt där i kanoten, o lyssnade på härlig musik och åkte bland en massa vass och in i en djungel känndes det som. MYS PÅ HÖGSTA NIVÅ (L) Och tillsammans med dem bästa, kan inte bli bättre (L)
När vi kom in så sjöng vi Singstar och nu sitter vi framför TV:n o kollar Jackass, haha.

Nejfan, jag är riktigt ledsen över Molla, jag hoppas det går över. Petra vill nog att vi ska sterilesera Molla, men jag är rädd att hon inte ska klara av narkosen, men det får väl Torkel avgöra, men jag tror Petra vill göra det om det har med löpet och göra.

Jag kommer att vara orolig ett bra tag framöver... Och nu får jag ju inte tävla med Molla eller gå några långrundor med henne eller något.

FAN.

torsdag 8 maj 2008

Ingen rolig dag :S

Nej, fy, idag gick Trazan bort :( Det var verkligen hemskt, Veronica's mamma ringde och sa det i telefonen sen efter någon timme kom Veronica så vi fick trösta o krama om henne. Stackare. De blev många tårar kan jag tala om, det känndes fruktansvärt, tänk om det var ens egen hund. Och när Charlotte (vår lärare) började prata om att Trazan hade kanske haft hjärtfel så rann tårarna ännu mera på mig eftersom jag vet att Molla hade ett hjärtfel när hon var liten, men nuförtiden så hör veterinären inget, men trots allt, det är inte klarställt att hon är felfri från det. Men idag bestämmde jag mig för att vi ska åka och få en diagnos ställd om hon har kvar det eller inte. Sen får Petra säga vad hon vill, men det ska göras...
Och ja, jag hoppas fortfarande att Molla är kvar i skendräktigheten, jag börjar bli ännu mera orolig, för nu vill hon typ inte dricka heller :S Hon har typ bara druckit 4 "klunkar" vatten vad jag vet idag :S Inte bra... Hoppas hon blir bättre under helgen annars får det väl bli veterinären nästa vecka :( Bara inte det är livmoderhalscancer :( Då vet jag inte vad jag gör.

Till andra saker nu då, igår gick vi ut en jättemysig runda med hundarna efter vi hade solat en stund. Helhärligt väder, luktar sommar, grönt över allt, UNDERBART :D
Ligger på Sofia's rum just nu, hon ska göra om sitt rum nu igen... Eller okej, det var rätt längesen för att vara Sofia ;)
Innan idag var Karl och jag handlade, och vi handlade en massa god mat, och jag handlade särskilt tills på lördag. För då ska vi grilla på altanen :D Jag handlade fläskkotletter, klyftpotatis, bajjanässås (em, jag vet, det stavas inte så men vafan), sådana småtomater och cider, dock utan alkohol menvafan ;) MEGAGOTT kommer det att bli, och just det, jag köpte chilinötter också ;D GOTTGOTTGOTT

Imorgon kommer Ingrid :D Ska vara här i helgen tillsammans med mig här i Örkelljunga :) Fett med mys :*

Nej, nu räcker det nog med blogg för idag.

Puss.

onsdag 7 maj 2008

Datorkunskap...

Hallå hallå :)
Sitter på datorkunskapen nu. Borde göra en massa stenciler, men nej, orkar inte.
Igår höllt jag ju faktiskt på att jobba med datorkunskapen, mitt powerpointarbete. Skriver om London, kommer inte på något bättre ;)
Och när jag var färdig med alla bilder på bilddagboken (haha) så skulle jag och Kalle ut med 4 stycken hundar... Och ja, rådamp för alla som var med, både tvåbenta och fyrbenta, haha. Fick dock också ont i magen efteråt tack vare körtelfebern "/ Men vafan, jag är glad att det går på bättringsvägen i alla fall :)
Molla mår inte riktigt bra för tillfället, börjar faktiskt bli lite orolig för henne. Hoppas att det är slutet på skendräktigheten bara... Om det är något annat så ja... :S Och nu när det är så många utställningar och tävlingar är på gång :S Men vi hoppas på det bästa :)
Fanskap, idag måste jag läsa typ 40 sidor i boken "Levande människa", vi började på den kursen igår.
Känner för att träna med Molla ikväll, fortsätta med touch och dem "tysta momenten" ;) Men antagligen blir det plugg istället...
Nej, nu ska jag kila vidare.

Puss

tisdag 6 maj 2008

Första inlägget :)

NU har jag äntligen skaffat blogg, rätt efterlängtat måste jag säga. Läser alla andras bloggar, men har inte haft någon själv, men nu så ;)

Sista tiden har varit rätt händelserik. Förra veckan var det ju valborg och då spenderade jag min tid tillsammans med Rebecca och Amanda i Lund och Billesholm. Och det var väldans trevligt :) Sedan var jag hos Amanda tills fredagen, åkte hem vid tolv ungefär, men var inte hemma förrens vid fem, eftersom jag skulle fixa ett ärende ;) Dock säger jag inte vad det är eftersom det ska bli en liten suprise ;) Fast det är till mig själv, men ändå liksom, hihi :) Och just det, i Ängelholm köpte jag ett nytt rutigt halsband och koppel till Molla :) Jättefint :)
I alla fall, sen kom jag hem på fredagkvällen, och då var mormor och morfar hos oss för dem skulle hjälpa till att sätta upp min nya dörr till mitt rum :) För vi ska snart börja renovera lite i huset så det är en bra början innnan vi sätter igång med målandet...
Och detta var också min enda kväll hemma på detta lov, haha. Är nästan aldrig hemma känns det som...
På lördagen var jag i Hässleholm med mamma och skulle kolla på lite utställningskläder, men hittade dock inga, bara en kofta som jag kan ha till vardags, men alltig ngt ju ;)
Mot eftermiddagen skjutsade mamma mig och Molla till Sofia för vi skulle följa med hennes familj till Danmark och tävla på söndagen.
Så på söndagen blev det uppstigning 05.00 Och hujdamig vad det var jobbigt ;) Blev dock inga toppresultat denna dag men jag hade det väldigt trevligt ändå och jag var rätt nöjd med våra prestationer :)
Ja, och sen när vi kom hem på kvällen till Sofia igen så hade hennes mormor och morfar lagat jättegod mat till oss, me like :)
På måndag förmiddag åkte vi till Örkelljunga igen med en packning till 100% Och jag borde faktiskt få lite extrapoäng till mig själv, för jag gick på matten minsann ;)
På kvällen firade vi Karl och sedan var vi ute med kanoterna och det var fett mys :*

Ja, detta är väl vad som har hänt dem närmaste dagarna :)

Oj, detta blev visst ett litet långt inlägg, men ni orkade kanske läsa ändå? ;)
Forsätter blogga när jag känner för det :)
Och tack Malin och Amanda för hjälpen med bloggen, hihi :)

Puss på alla som läser min blogg :*