onsdag 1 oktober 2008

Inför Öppet hus...

Såg prick 40 minuter av filmen igår, sen stängde jag datorn och somnade strax därefter. Tror jag ska se andra delen innan jag somnar idag.

Har haft hundlektion idag, och det regnade satan när vi va ute på promenad, och såklart lät jag Molla's täcke vara i hundstallet, bajs på det.
Jag har ingen träningslust nu för tiden, negativt det också. Och idag fick jag reda på att jag skulle köra freestyle på Öppet Hus, em, jaha? -Någon som har frågat mig ens? Nej, bara ta förgivet, gör det... Blir faktiskt lite irriterad på det. Sen vill folket att jag ska köra agility också, men Molla löper ju så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna träna till det... Så det kanske jag tackar nej till?

Idag gjorde jag pannkaksrullar till mat, tog hur lång tid som helst och var inte supergott, så det dröjer nog ett tag till innan jag ger mig på det igen. Plus att det va massor av disk...

Ska trimma Molla snart, Sofia håller på med henne just nu, men hon tröttnar väl snart så då får jag ta över henne ;P

Btw, ska hem till Sofia i helgen, vi ska tävla på lördag. Bara en liten inoffciell tävling och jag ska ha Nacha, undrar hur det går ;P

Imorgon ska vi va inne på UBC hela fucking dagen, suck.

Puss

5 kommentarer:

Fanny sa...

Lyka till med freestylen och agilityn! Hehe, tycker faktiskt lite synd om dig nu, när jag tänker mig in i det.. Haha, hade aldrig pallat göra ett freestyleprogram så fort om jag inte var laddad för det.. Men jag tycker du ska göra ditt bästa =)

Hehe, vi måste börja älska regnet!
"Håll dina vänner nära, och håll dina fiender närmare!"

Ninni sa...

Men säg till då att du inte vill ha freestylen. Innan undarde du ju varför vi antog att du inte ville vara med. Tänkte bara säga för det kan lätt missförstås :P

Dessiré Forsbrand sa...

Jo jag ska försöka göra mitt bästa, tack för allt pepp :D Och Ingrid, jo jag undrade, men sen vill man kanske få frågan istället för att bara tro att jag tänker ställa upp till 110% och lägga ner allt arbte som krävs, tycker i alla fall jag :)

Ninni sa...

Jo, fast det är ju typ Malins sätt att fråga :P

Dessiré Forsbrand sa...

Det sättet föredrar inte nog inte många... ;P