måndag 21 december 2009

På andra sidan av Atlanten (:

Och jag är lever och har kommit fram utan skador kan jag meddela! (:

Vi startade klockan 7 på morgonen och gick till sängs vid tre, ganska tufft...

Fy tusan vad alla regler har blivit strängare när man ska ta flyget kan jag tala om... I Kastrup fick vi visa upp våra pass FEM GÅNGER! :O
Tog en evighet innan man väl var klar med all incheckning...
När vi kom till säkerhetskontrollerna över handbagaget blev jag stoppad, haha, mitt hårspray och handspriten tog dem ;) Så nu får jag leva utan det, men det fixar jag! :)

Flyget över till USA tog 9 och en halv timme, och när vi väl var över så befann vi oss bara i Atlanta. Därifrån skulle vi byta till flyget som vi skulle ta till Jacksonville, och när vi väl var på det så tog det bara en timme :)
När vi kom till Atlanta så möttes vi av Anders och Alexander, ihhh :*

Riktigt skönt att somna den dagen kan jag tala om. Dagen efter blev det en trip till en stor outlet men ingenting handlat, sparar tills mellanrean ;D Haha (:

För tillfället har jag hjärnsläpp av vad vi gjorde igår, haha, men på kvällen var vi i alla fall och gick på beachen, myspys! :)

Idag var vi inne i en mindre stad som jag inte ens kommer ihåg vad den hette. I alla fall, jag köpte en jättefin Lacoste-kofta (:

Ikväll kommer Stewarts mamma och pappa hit och stannar över julen. Imorgon ska vi också försöka ringa Marineland och se om vi får en liten stund med delfinerna för idag ville de icke prata med oss, haha ;D

Nehepp, nu ska jag gå och snyta mig, som egentligen inte hjälper, näsan är lika tjock ändå, riktigt tungt kan jag tala om, och nässprayet hjälper inte mycket heller :/

Puss på er där hemma och hoppas ni har det bra! :D

1 kommentar:

Eleonor sa...

Awe taack, vad du är söt! :)

Wooow, det låter verklien som att ni har det härligt! Hade inte tackat nej till att åka ner där faktiskt. :O