tisdag 5 januari 2010

Hemresa med kaos.

Nu ska jag snabbt göra ett inlägg innan jag kryper till sängs, vilket jag borde ha gjort för längesen!

Sea World & Disney World var helt underbart, magiskt bra! Riktigt kul :)
Favoriten va valen Shamu på Sea World, en val som i vanliga fall dödar hade de "tämjt" och nu hade han sin egen show, det var ÖVERballt (:
Har en del filmer från det, så ni kan få ett litet smakprov när jag har laddat in allting i datorn :)

Sen skulle vi ju ge oss av i söndags, och det gjorde vi också. När vi kom till flygplatsen ser allting ut till att vara bra men sen så blev flygplanet försenat, inte helt ovanligt men det gjorde inte så mycket tänkte vi för vi hade ändå 4 timmar på oss att byta i nästa stad när vi skulle mellanlanda.

MEN när vi kommer fram till Cinncinatti och skulle hämta vårt bagage, då var det inte med på rullbandet. Så pappa gick och frågade var det var och då sa det att det skickades direkt till Köpenhamn (det hade det inte gjorts när vi skulle till USA, då var man tvungen att hämta det på varje mellanlandning men tydligen inte nu).
Då gick vi istället till säkerthetskontrollerna och så säger de att vi har fel biljetter och samtidigt säger han att vår flyg går om 10 minuter?!

Vi rusar tillbaka till en annan disk där man checkar in vanligtvis, givetvis har de bara ett flyg om dagen eftersom det är en så pass lång tur att flyga så de checkade in oss på ett hotell och vi fick stanna där över natten.
De hade alltså ändrat på flygets avgångstid, det skulle ha gått klockan 20.00 men gick klockan 18.00 istället! Och de hade inte meddelat något om detta till oss, ingenting alls.

I alla fall, ganska sura gick vi till bädds den natten, nästa dag (igår) klev vi upp och åt frukost. Sen hade vi inte så mycket mera val än att checka ut och åka till flygplatsen och vänta där. Så vi kom dit vid 11 och flyget skulle börja rulla ut på landingsbanan vid 18...
LÅNG tid att vänta, men fick ett fint armband av pappa när vi gick inom tax-free shoppen så hade ju något att titta på i alla fall, haha, ni fattar ;D Tack pappsen (Y)

Tåget gick sen som det skulle och vi satt uppe i luften 8 och en halv timme, puh! Vi landade sedan i Paris där vi fick vänta i två timmar till på nästa flyg.
Under tiden så köpte Jonte och jag varsin baugette med kyckling i, riktigt god, konsekvenserna var dock annorlunda. Både jag och min broder blev riktigt dåliga i magen, och har varit det hela dagen sen dess.
Flygturen mellan Paris och Köpenhamn var som ni säkert förstår en riktig jobbig tur. Inte kul alls.

Och nu sitter jag här, jag har varit vaken i 32 timmar med endast en timmes sömn.
JAG TROR JAG BEHÖVER SÖMN?!

Så god natt allesammans, nu ska jag försöka ställa om mig i tidsomställningen här :)

Nattinatti!

1 kommentar:

Eleonor sa...

HERREGUD vilken soppa! :O

Tur att du är hemma i alla fall, för nu kan jag ta hand om dig! :D :D hihi!

Sov sött <3