torsdag 31 december 2009

The blind side

Har vi varit och sett en film på bio som hette "The Blind Side", riktigt bra, grät både i början och i slutet, hihi :)

Orkar ta mig tusan inte blogga idag! Haha, hoppas endast att min förbaskade förkylning släpper någon bajsgång.

Sista dagen på året imorgon, det ni (:

tisdag 29 december 2009

Delfinsim! (:

Jonatan ockuperade datorn igår när jag hade tänkt blogga.

Igår simmade vi med delfiner och det var helt underbart! Det var en upplevelse som man sent kommer att glömma, det vill jag lova. Åh, det var något av det mest sagolika jag någonsin har gjort.

Det var riktigt kallt även fast vi hade våtdräkter, men det var det värt, helt klart! :)



Idag har vi shoppat upp det mesta av pengarna vi hade med oss hit, nästan i alla fall, 9 påsar med oss från shoppingcentret. Dock är bara två mina ;)
Jag köpte en parfym från Victoria Sectret, luktade vanilj, mumsigt värre! Och sen gjorde jag av med nästan 150 dollar på ett par GUESS byxor, var egentligen inget särskilt med de, men galen som man är så ;D
Pappa var den som handlade mest, flera tröjor och byxor, jag är helt chockad, han handlar ALDRIG kläder och nu så var han shopparkungen! :O

Efter shoppingen så dök vi in på en restaurang som såg ut som Hells Kitchen, man fick se "avdelningen där de lagade maten", och där man satt var hel fint! :)
Jag åt en köttbit med vitlökssmör på och pommes till, delicious!

Såg en jätteball glittrig sele på Petsmart precis inna vi skulle hem, ska bestämma mig under morgondagen om mollisbollis ska få en sån, hihi, sötnöt!

Nu blir det tedags.

Puss

söndag 27 december 2009

Imorgon! :)

Dagen har mestadels spenderats i sängen faktiskt, haha.
De andra har spelat golf idag så jag har tillbringat dagen med att läsa boken som är överspännande och suttit vid datorn, lagom chill alltså.
Har faktiskt varit sol ute idag men för kallt ändå för att sitta ute, synd.

Det blev pizza till kvällsmat, mumsfillibabba. Efter maten gav vi oss iväg för att se på ett hus som, hade massor av juleljus (blev aldrig av igår). Det var en hel del av dem, det lovar jag, haha, hade aldrig pallat bo i ett hus med massor av ljus som blinkar dag ut och dag in.

Åh, måste berätta Bulan! Vet du vad jag gör nu?! JAG DRICKER TE! :O Med endast vatten också, det måste vara något speciellt med te:t här ;D Borde köpa med mig ett lager tepåsar hem, men det kommer aldrig få plats i min resväska, det kan jag sätta mitt liv på ;D

Imorgon kommer en efterlängtad dag, jag kommer att befinna mig i samma vatten som delfiner! Åh, det kommer bli en upplevelse som man aldrig glömmer har jag en känsla av :)
Efter det ska vi nog till en alligatorfarm, läskigt!
Förhoppningsvis blir det sen lite shopping på en stor outlet.

Nu ska jag fortsätta att dricka mitt te och läsa min bok ;)

Mollabolla, jag saknar dig! <3

fredag 25 december 2009

Julklappsöppnadet över.

Då har jag också öppnat mina julklappar, hihi.
Den bästa; en VIP-biljett på Disney World som ger en gratis saker och företräden, ihhh, blev överlycklig! :)

Åh prata inte om bortskämdhet här inte, en iPod, hel basketkorg med stång och hela paketet, ny mobil och allt möjligt, you name it ;D
Det som faktiskt har känts lite tråkigt är att det för EN GÅNGS skull har varit snö där hemma på självaste julafton, och just den får jag inte vara hemma på. Men det är ju inte sånt man vet innan man beställer en resa inte, hihi. Men förhoppningsvis kommer det fler jular då det faktiskt är vitt, inte grön gräsmatta utanför fönstret eller blask och regn ;)

Idag har det faktiskt regnat här vilket jag absolut inte hade hoppats på, haha, jag ville ju ha sol och bli brun (:
Dagen har endast spenderats med att sätta upp Alexanders basketkorg, eller jag har mest tittat på, haha, MEN jag fixade faktiskt själva nätet i korgen, haha ;D
Ikväll ska vi bara se en film och därefter blir det kanske en sväng ut med bilen för att se på en gata med massor av juleljus :)

Imorgon ska töntarna (männen och pojkarna) spela golf, så jag antar att det blir slappedag för min del, kanske fortsätta att läsa min Harry Potter, är inne nu på sista boken och det är riktigt bra. Jag började läsa den när vi åkte och nu har jag läst 404 sidor, det är inte vad man kan kalla normalt för Dessiré inte :)

Skulle gärna vilja lägga upp lite bilder här men tyvärr har jag inte med min sladd till kameran. Jag hoppas att mitt minneskort fixar resan ut, jag har inte så mycket kort kvar, men det är ju det minsta problemet (:

Nehepp, nu blir det filmtime, puss!

Julafton :)

Idag är det självaste julafton och jag har tillbringat dagen i solen vid poolen. DET känns konstigt kan jag tala om, big mama stange! ;)

Hela dagen har jag gått och funderat på hur allting skulle vara där hemma just nu... "Nu äter alla andra julmat", "Snart kommer tomten", "Nu är alla julklappar öppnade", ja, alla tankar som är runt julen har snurrat runt i mitt huvud idag.
Jag har befunnit mig som sagt i solen och jag har till och med blivit lite röd, underbart, hihi :)

Vi åt lunch på golfklubbens terass med golfbanan som utsikt, riktigt mysigt. Jag åt en ceasar-sallad som var krispigt god, ihhh :*
Nu i eftermiddags så var vi i kyrkan där de höll en ceremoni för att det var jul. Ibland är det faktiskt skönt att vara i kyrkan på något sätt, det är liksom ett lugn över allting. När vi kom hem åt vi födelsedags tårta eftersom min bror fyller år idag, congratz Jontebanan :)

Nu håller de sista julklapparna på att slås in, jesus säger jag bara! Här får barnen paleter stora som sängar och långa som giraffer! Det är vad man kan kalla woooooow Bulan! ;D

Och imorgon så får jag öppna mina julklappar, som jag absolut inte vet hur jag ska få hem, it's gonna be trouble! ;D

torsdag 24 december 2009

Kennedy Space Center

Idag har jag spenderat min dag mest på staternas vägar, haha.

Det var tänkt att i skulle till Kennedy Space Center, och dit kom vi också. Men under resans gång så jahopp, när vi stannade och skulle ta raster så ville inte nyckeln komma ut ur tändningslåset. Great!
Vi försökte hur länge som helst att ta ut nyckeln, men det gick verkligen inte, sjukt irriterande. Så när vi kom till centret så fick jag och Jonte först gå in och sen fick pappa gå in. Rackarns bananer.
Väl när vi var där så hade sista guide-bussen gått, och inga fler skulle gå. Bussarna gick ut till där alla raketerna skjuts upp som ska till rymden. Det var något av det man ville se mest, det är ju det som är det häftiga, så det var riktigt tråkigt.
Men något annat som var rätt ballt var att man fick testa på hur det var att sitta i en rymd-färja. Man satt i 90 graders lutning och sen skakade det som in i bängens, lite småkul och tufft (:

Så jag är väl nöjd med dagen, men riktig otur det där med bussarna ut till landningsbanorna...
Och vi har väl spenderat minst 5 timmar i alla fall på vägarna.

Imorgon (eller idag, klockan är närmare halvt fyra på natten hos er) så är det julafton. Här får vi inte öppna julklapparna förren den 25:e.

Om jag inte bloggar något mera imorgon (idag) så får ni ha en riktigt god jul! :D

tisdag 22 december 2009

Pet supermarket (:

Idag har jag handlat en jättefin vinröd bädd till Molla som hon ska få när jag kommer hem (: Den är kanske lite liten, men den är ändå tillräcklig :)
Åh vad jag saknar henne! Mamma skickade ett mail till mig idag och hon hade hittat på bus när hon va själv hemma, haha, hon hade spridit ut fågelfrön i hela min säng, haha. Och hon hade ätit upp en hel chokladkartong, ojoj, men tur som attan i kattan hade hon inte fått ont i magen i alla fall.

När jag var i djurafärren så hittade jag också en leksak som såg ut som en utter, haha, och som pep så den tänkte jag ha till brand varningsträningen :) Men ett STORT problem återstår, haha, jag vet farao inte hur jag ska få hem bädden, jag har redan för mycket packning haha. Jag måste ju få hem den på något vis men jag vill helst inte betala för extra bagage ;)

Innan djuraffären så bowlade vi. Min yngsta kusin har sån röta kan jag tala om, hon vann första rundan och är sex år, helt otroligt. Och varje gång vi spelar ett spel som kallas "Trouble" så vinner hon också, får alltid sexor och ettor, helt otroligt ;O

Igår kväll beställde vi tid till att få simma med delfinerna på Marineland, det ska bli otroligt underbart! :) Ser verkligen fram emot det (:

Maragaux (min yngsta kusin) håller på att äta upp mig så det är bäst jag slutar blogga ;D

Puss! :)

måndag 21 december 2009

På andra sidan av Atlanten (:

Och jag är lever och har kommit fram utan skador kan jag meddela! (:

Vi startade klockan 7 på morgonen och gick till sängs vid tre, ganska tufft...

Fy tusan vad alla regler har blivit strängare när man ska ta flyget kan jag tala om... I Kastrup fick vi visa upp våra pass FEM GÅNGER! :O
Tog en evighet innan man väl var klar med all incheckning...
När vi kom till säkerhetskontrollerna över handbagaget blev jag stoppad, haha, mitt hårspray och handspriten tog dem ;) Så nu får jag leva utan det, men det fixar jag! :)

Flyget över till USA tog 9 och en halv timme, och när vi väl var över så befann vi oss bara i Atlanta. Därifrån skulle vi byta till flyget som vi skulle ta till Jacksonville, och när vi väl var på det så tog det bara en timme :)
När vi kom till Atlanta så möttes vi av Anders och Alexander, ihhh :*

Riktigt skönt att somna den dagen kan jag tala om. Dagen efter blev det en trip till en stor outlet men ingenting handlat, sparar tills mellanrean ;D Haha (:

För tillfället har jag hjärnsläpp av vad vi gjorde igår, haha, men på kvällen var vi i alla fall och gick på beachen, myspys! :)

Idag var vi inne i en mindre stad som jag inte ens kommer ihåg vad den hette. I alla fall, jag köpte en jättefin Lacoste-kofta (:

Ikväll kommer Stewarts mamma och pappa hit och stannar över julen. Imorgon ska vi också försöka ringa Marineland och se om vi får en liten stund med delfinerna för idag ville de icke prata med oss, haha ;D

Nehepp, nu ska jag gå och snyta mig, som egentligen inte hjälper, näsan är lika tjock ändå, riktigt tungt kan jag tala om, och nässprayet hjälper inte mycket heller :/

Puss på er där hemma och hoppas ni har det bra! :D

fredag 18 december 2009

Några få timmar kvar ;D

Imorgon sitter jag på flyget över den blå atlanten och landar halv ett på natten svensk tid i USA! :D

onsdag 16 december 2009

jullov imorgon (:

Min packning som ska hem kommer bli tung, riktigt tung. Och mamma hämtar inte mig, great! Bajs. Hatar verkligen att åka buss, bussväntan är fruktansvärda.

Det har kommit mer än en decimeter snö idag :O Faktiskt riktigt mysigt men jobbigt att klä på sig 20 kilo kläder för att man ska gå ut med doggeliton ;)

Imorgon är det skolavslutning... Tänk att jag bara har ett halvår kvar nu, helt sjukt, och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen, eller jag har en liten ideé men det är min egen hemlis (:

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen inför turneringen imorgon. Önska mig lycka till så det inte blir som förra gången,


då slutade det såhär ;D

tisdag 15 december 2009

pipsvängen.

Fick reda på slutbetyget i rehab idag, VG, jag har numera gett upp om MVG, det går inte, jag når aldrig den gränsen. "Du är så nära, riktigt nära, men jag kan inte sätta högre..." Hur många gånger har man inte hört det? Jag ger upp nu, jag ska inte plugga som en idiot längre, det hjälper ändå inte.

Molla var en aning bättre i magen idag så jag hoppas att det fortsätter så, antagligen är det hennes sjukdom som spelar en visa just nu. Ganska tråkig visa.
Imorgon blir det till att packa ihop sina saker här på internatet så man har allting färdigt på torsdag. Då har vi vollyboll-turnering sen har vi jullov (: Förhoppningsvis kommer mamma och hämtar mig så jag slipper ta bussen, hade varit otroligt skönt...

Jag saknar Tellus, alldeles för mycket. <3


kom tillbaka, jag älskar dig.

måndag 14 december 2009

Hemma igen (:

Stockholm var toppen, förutom en jädrans förkylning som inte ville släppa taget om mig ;)

Jag körde från Ljungby till Södertälje när vi skulle upp & från Norrköping och enda hem när vi skulle tillbaka, fy tusan vad drygt! Men kul ändå ;D Nu känns det nästan som om man förstår att man har körkort ;D
Vi kom inte hem förren vid ett inatt så struntade i skolan i förmiddags och tog bussen så Molla & jag var framme lite efter lunch istället :)

Ställde Amina i helgen,hon vann öppen klassen med ck och blev tvåa bästa tik med resrev cacib, så lite nöjd är jag ;) Sen var vi inne i final-ringen med avelsgruppen men där gick det som förväntat, bajs. Det är ändå hel ballt att gå in i stora ringen, speciellt ;D

Nog om det...
Imorgon har vi en arbetsintervju på låtsas och jag har inte ens förberett mig inför den, bra va? Och engelskan skulle vi ha gjort idag också men har inte ens fått tag på filmen, icke så bra.

Molla har mått bra i sin lilla mage i helgen, men nu idag så sprutade det bara ut ur henne och sen kräktes hon när vi kom hit. Upp och ner, hel tiden, är trött på detta nu.
Jag vill att Molla ska vara frisk, precis som alla andra... <3

fredag 11 december 2009

Mot Stockholm! (:

VG blev slutbetyget i djursjukvården, nöjd som tusan :)

Nu har jag skickat in en del läxor till som vi skulle ha gjort för några dagar/veckor sen, haha. Och nu har jag endast en inlämning kvar, en film-presentation på engelska, ganska tungt. Sen ska vi ha en låtsas "arbetsintervju" på samhällen på tisdag. Och utöver detta borde jag räkna matte men jag vet faktiskt inte om jag hittar ork någonstanns. Riktigt trött på skolan just nu.

Molla mådde inte bra imorse, fyra stycken stora pölar av kräk låg på rummet när jag kom tillbaka från duchen. Var tvungen till att försöka få i henne den tabletten som hon inte hade ätit, men det kom upp kvickt som attan.
Fick ge henne två tabetter istället två timmar senare, och de har hon behållt. Riset som hon nu fick ikväll var inte så populärt så det fick jag trycka i henne ;)
Men vi hoppas att allting blir bra imorgon igen för jag vill inte åka iväg med oro i magen...

För imorgon bär det av mot Stockholm och på södag blir det hundutställning, wiho (:

Nehepp, nu ska jag packa, har inet kommit någonstanns med det sen blir det IDOL-finalen! :)

Puss

onsdag 9 december 2009

älsklingpälskling! <3

Idag fyller världens bästa Molla år, grattis älskling! (:
Du är mitt allt mollabollasockerfjolla, <3

Idag fick jag ha min redovisning om hundens könsorgan, var sist av alla redovisningar...
Fick hela 57 poäng på provet sen! Blev riktigt happy, var bara en som hade ett halvt mer poäng, åh vad jag blev glad! Så bra har det nog aldrig gått faktsikt, hihi :)

Skulle egentligen lämnat in en läxa till samhällen imorgon men vet ni vad? Jag orkar inte och jag struntar i vilket! ;D

Nehepp, nu ska jag ut med mollis! :)

tisdag 8 december 2009

Swimming! ;D

Uschanamej vad det känns att gå i skolan just nu! PLUGG är bara förnamnet.

Idag hade vi praktiskt prov i Rehab, vi skulle palpera våra hundar och gå igenom och visa var alla musklerna sitter på dem, eller ja, dem ytliga muskelerna. Men det gick ganska bra i alla fall :)

Molla har ritkigt ont i bakbenspartiet när man strechar dem, hon vill inte alls, och idag skrek hon till. Anar för att det är hennes höfter (en B & en C). Men en annan sak som är mycket trevligare är att hon har blivit mycket bättre i sin rygg tack vare att vi har ultra-ljuds behandlat henne nu x antal gånger, så det ska vi fortsätta med, även om pengarna inet finns egentligen...

Molla fick simma idag på rehab-lektionen också, gick väldans bra, dock blev ju jag blöt som en utter, haha ;) När hon vilar mellan passen, (kör med sekvensträning), så ska hon upp med huvudet och allting så jag dränks ner i vattnet med min halva kropp, haha.



(Slänger in en bild när mollsan simmar)


Och vet ni vad som hände idag? Molla VÄGRADE att "hoppa" ner i poolen, så när vi skulle ta ner henne var hon totalt stel, och sen fattade hon inte att "oj, borde kanske börja simma?", så hon bara sjönk ner i vattenet och var helt under med huvud och allt, haha! Jag höll på att dö av skratt, en aning chockad Molla ;D

Imorgon har jag min redovisning om hundens könsorgan som jag har blivit tilldelad...
Sen har vi prov på hela djursjukvårdskursen, 200 poäng, ska bli riktigt skönt när det är över.
Just det, glömde säga att vi fick tillbaka våra rehab-prov idag på lektionen, blev ett VG, kunde ju varit bättre men är ändå nöjd (:

På torsdag har vi ett CV som ska lämans in på samhällen och på tisdag ska man vara förberedd på en "anställningsintervju", men det är också det sista vi har sen så är det ta mig fasen jullov (!)
Och jag ska njuta, för nästa lördag åker jag till USA ;D

Nu höll jag nästan på att glömma; (!)
GRATTIS ERIKA TILL KÖRKORTET! ;D <3

lördag 5 december 2009

Ge mig en tålig en.

Jag vet inte vad jag ska göra med min lever? Jag vill ha någon annans, någons som tåler alkohol. Detta är inte kul längre. 2 gånger på fem burkar, kul.

Vi hade i alla fall kul som tusan igårkväll, tack alla för att ni ville komma!
Och rimmet var bäst ;D

Puss!

torsdag 3 december 2009

Skar av 5 cm hud! :O

Var på körskolan idag för att tacka Niklas med blommor och fina ord :) Det blev väldigt fina ord, men det är ju meningen att han ska få veta hur bra han är, då kan han ju fortsätta att vara så bra som han är (: Åh, kommer fan att sakna allt vi har skrattat och pratat om! :O

Fick en sista big-mama kram av Niklas idag sen körde jag och hämta mitt körkort! Blev rättt nöjd faktiskt, kan fan inte fatta att jag har det ;D

Har precis skrivit klart mitt djursjukvårdsarbete, slutade på åtta sidor. Ska försöka repetera allt jag ska säga ikväll men med en fett stor förkylningsblåsa i munnen gör det rätt ont... Och dessutom är min bajsvärk i örat kvar, gör ont som tusan. Och när jag pratar blir det ännu värre...

Igår så stod jag för veckans händelse här på internatet! Jag skulle raka benen och så *kricccccch* så skar jag av fem centimeter av min hund, satans bananer vad det gjorde ont! Det blödde som fan, sen lurade Julia i mig att man skulle ha salt i, jävlar i havet vad jag skrek kan jag tala om. Sen kom Lexan och räddade mig som tur va, hon hämtade lite natrium klorid sen sattes plåster på.
Idag höll det på att blöda igenom så nu sitter nya plåster på, fy farao vilket fult ärr där kommer att bli kan jag tala om.

Det var det, Molla va dålig i magen två dagar förra veckan, och idag har hon också varit dålig, vet inte om det är något på gång. Jag hoppas inte det. Tänkte att jag kanske skulle ringa till veterinären och fråga henne om vi ska sätta in de "gamla" tabletterna igen, får se.

Molla simmade förresten i reheab poolen idag, vi fick låna nyckeln av Anna och så simmade vi där efter skolan. Hon var jätteduktig idag och var lugn nästan hela tiden, blev riktigt glad då! Och nu ligger hon här, helt utmattad och luktar gott (:

Nehepp, nu ska jag ta mig i kragen och gå igenom djursjukvården, jippi.

Puss

tisdag 1 december 2009

Ett långvarit lyckorus! ;D

Nu har bloggen legat nere i exakt en vecka, och vet ni? Jag lever fortfrande på att jag har körkort :D
Jag tror fortfarande inte att jag fattar att jag har det, helt unbeliveble (: Åh, jag kommer fortfarande ihåg precis allting som hände den dagen, allt som sades och gjordes, åh, vad glad jag blir av att tänka på det! :)

Jag har levt på detta lyckoruset hela veckan, och kommer göra det flera veckor till, om inte år, muuuuuuuums :D
På torsdag ska jag till körskolan och tacka Niklas, ska bli kul att få se honom igen, jag kommer ju för tusan att sakna honom!

Till något helt annat, idag skulle jag och Fanny gå på våran sista danslektion, men icke sa nicke, när vi kom till danhuset så wola! , då var där stängt... Jippie, så vi tog nästa buss som gick hem, vilket var 20 minuter senare, fram och tillbaka till helsingborg, det är vad vi sysslar med på dagarna! ;D

Sen i lördags har jag haft rikitigt ont i mitt höger-öra, och har det fortfarande, eller för tillfället har det gått över, tog alvedon innan så det börjar lindra.Har gått med en värmekudde hela dagen på örat, skönt men blir ju egentligen inte bättre med värme.. Nog tjatat om det, jag hoppas det går över snart! :)

Idag har vi haft prov i Rehab,gick nog ganska bra, känndes så i alla fall! :) Och resten av veckan blir det plugg som fan på djursjukvården för det ska redovisas på fredag... Fytusan.

Nehepp, nu blir'e annat!

Puss