fredag 13 februari 2009

HUR KUNDE DU?!

JAG ÄR RIKTIGT FÖRBANNAD PÅ DIG JUST NU! Jag hoppas att du förstår det, bra jobbat, hur ska jag nu kunna bli vän med "henne" igen, TACK SÅ JÄVLA MYCKET! Tro inte att du kommer undan, jag hoppas fanimej att du erkänner, och jag kommer aldrig, ALDRIG, att lita på dig igen. Fyfan för dig säger jag bara.
Hade hunddag idag i skolan, och nu gick det som det gick med det....!
Blev skjutsad hem idag, skönt, tack för det ;)
Åt sweet'n sour när jag kom hem, gott :)
Tellus brud var här idag igen, och idag gick det väldans bra, tror nästan att dem fick till det, men vi ska testa imorgon igen, gäller att vara på säkra sidan eftersom dem har kört en ganska bra bit för att komma hit...
Just det, den 17:e maj tror jag det var (eller den 19:e) ska Molla mentaltestas, har anmält henne till det nu. Det är egentligen igen mening med det, men jag vill bara för att :)
Och jag borde ha en stor fet applåd folket, vet ni varför? -Jo, för jag har gjort min romananalys idag! :O En fredag kväll :O Jag är grymt bra, nu är där antagligen saker och ting som ska ändras lite hit och lite dit, men den är i helhet klar, wiho! Så nu är den borta, skönt som fan.

Imorgon blir det kanske fest i Hässleholm :)

Puss

2 kommentarer:

Malin Johansson sa...

kanske??! det blir, lätt

Anonym sa...

Oj. Gillar inte när folk skriver så där på sina bloggar. amn vet ju aldrig om det handlar om en själv..hoppas det löser sig..med vem du nu än menar! Och glad alla hjärtans dag!
// Ingrid