tisdag 29 september 2009

Föööör aktiv.

En helt vanlig sträckning i högra framenet var det...
Jag har tydligen varit FÖR aktiv med Molla så hon har överansträngt sig, lagom kul. Här försöker man vara duktig och ta med henne på det mesta och sen faller det, wihoo... Så nu blir det en massa massage och mycket vila för Molla.
Men det är bara till att ta nya tag och försöka se det positivt, tid för lite läxor och körkort nu kanske?
Jag kan dock inte se något positivt om lördag, tävling, och vi kan inte deltaga, bajs.

Imorgon har vi engelska-prov och jag kan typ? Noll? Läser engelska B på distans och man vet typ inte alls vad man ska plugga till nu när vi har prov, great!

Nu blir det sjukhuset som vanligt ;D

Puss

måndag 28 september 2009

Sjukliga hundfan. <3

Mollas mage är bra igen! WIHO :D
Men nu är det något annat fel, som vanligt, hon har börjat halta idag... Ännu en gång som Molla har timat så j'vla bra när vi ska tävla...
Hoppas att Anna (vår lärare i Rehab) kan ta reda på vad det är imorgon och så att dte löser sig kvickt som tusan (:

Vill ni veta vad jag har gjort idag? :O
SPRUNGIT RUNT SJÖN, 8 KILOMETER! GAAAAAANSKA DUKTIGT VA? :D

Nehepp, nu ska jag plugga litta engelska sen blir det väl ett avsnitt av sjukhuset som vanligt (:

Puss

söndag 27 september 2009

Helgen och kommande vecka.

Jahopp, Mollas magmysterium fortsätter fortfarande... Nu har fått sitt specialfoder av veterinären plus något som heter Pro-Kolin. Mysteriet handlar just nu om att Molla inte har bajsat på TRE dygn?!
Fast det sägs att det ska vara bra eftersom hon samlar upp allting igen och måste inte få ut allting med en gång, men jag undrar jag, tre dagar?

Helgen har varit lugn, jag klippte klorna på doggelito i fredags, i lördags umgicks jag med Anders som har varit hemma nu på en vistelse som annars bor normalt i USA, kvällen gick åt till att kränga chips och fy tusan vad gott det var!
Och idag var jag en stund hos farmor igen och sen åkte jag tillbaka till Örkelljunga med Sara :)

Veckan kommer antagligen bli hektisk som vanligt, imorgon har vi provet på körkortsteorin som sätter vårat betyg, på tisdag är det dansen, på osndag ska jag ha pluggat till ett engelskprov som vi har och på torsdag har vi prov i Matte B!
Inte för att jag förstår hur jag ska klara det men jag ska kämpa!

Har skickat en massa mail till Fanny med uppdateringar till hemsidan så nu hoppas jag att det kommer upp lite nytt och fräscht där också (:

Nu ska hunden ut och sen blir det sängen.

Puss

torsdag 24 september 2009

Molla fortfarande dålig! :(

Molla VAR på bättringsvägen, nu är det likadant som från när hon blev så här dålig. Riktigt konstigt egentligen, hon var bra nu på lunchen idag och sen nu på kvällen efter hon hade fått kokt fisk så bara sprutade det igen... Stackars Molla.
När vi kommer hem i helgen så ska hon få diamarsyl (tror det heter så), en "pasta" mot magen sen hade mamma fått specialfoder hos veterinären, jag hoppas nu på att detta funkar annars får det fan bli veternären.

Idag har jag sprungit 6 kilometer, kämpigt värre men jag är stolt över mig själv :D Så nu har jag gjort dem jobbigaste sakerna på idrotten som vi skulle ha resultat ifrån och så har jag det lätta kvar och det gillas (:

Imorgon ska jag och Mollan hem, sen har jag en kund typ en timme efter vi har ankommit till Vinslöv och därefter blir det chill.
Hela helgen kommer nästan att spenderas hemma hos farmor, Anders kommer hem från USA och under dem få dagarna han är här så ska han bo där. Vi ska också planera lite vad vi vill göra i USA nu i helgen tillsammans med Anders :D Wiho, längtar! ;D
Molla & jag ska ha myspys på lördag med chipskräng för då har vi huset för oss sjävla, min bästaste vän och jag. <3

Puss på att jag har världens bästa klasskamrater.

tisdag 22 september 2009

Riktigt fula skolfoton.

Molla är en aning bättre, inte så bra som det skulle kunna vara men hon är helt klart på bättringsvägen :)

Idag tog vi skolfoto och som dem flesta gånger så fick jag sitta ner, hatar det. Särskilt när man har en tunika på sig, hade man haft jeans hade det varit en annan sak...
Fan, jag vet att jag brukar klaga på hur jag ser ut men denna gången var jag helt allvarlig, det BLEV inte bra.
Och mitt enskilda vill jag inte ens titta på, jag kom inrusande i sista minuten till "fotorummet" och fick slå mig ner direkt framför kameran, blev äckligt fult och nya fick man inte ta.
En riktigt otrevlig fotograf, inget vidare alls faktiskt.

Har varit och dansat idag också, gick ganska bra, så himla skönt att få röra på sig lite även om det inte är många kalorier som bränns ;)

Nehepp, nu blir det snart en runda med mollisbollis, sen duschen, en stunds tv;tittande på datorn och sen kudden (:

Puss

söndag 20 september 2009

Inget tävlande i helgen, fanskap! :(

Jahopp, Molla är sjuk, och inte lite heller, hennes mage är kass.
Det sputar ur henne, inte kul alls.
En natt väckte jag hon mig vid tre-tiden och pep riktigt mycket sen när jag släppte ut henne så srang hon rakt ut och satte sig direkt ner och allting bara kom, usch...
Har testat att svälta henne, och nu igår gick hon endast på ris. Men icke att det blir bättre, stackars mollabolla.
Och i helgen skulle vi ju ha tävlat i Danmark, i Bröndby närmare bestämt, en täving ja hade sett fram emot. Ville riktigt gärna åka dit men mn få ju faktiskt tänka på hundens bästa, vare sig man vill tävla eller inte, det är inte lätt med tävlingsinstinkter ;)

Vi får verkligen hoppas hon blir bättre, annars får det bli veterinären.
Jag är inte så mycket bättre jag heller, förkylningen sitter i så det var kanske bra att jag fick ta det lugnt denna helgen trots allt.

Ikväll bär det av till Örkelljunga igen, får se hur många passagerare som ska med, Ingrid ska med i alla fall, kanske även så Sara och Kalle problemet är bara alla hundar och packning, haha :)

Btw, måste nämna att jag köpte nya löparskor igår! :D

onsdag 16 september 2009

Inga körlektioner på en månad! :D

Dags för lite bloggande igen.

Måndags; Hade körkortsteori.
Tisdags; Tränade i helsigborg, dock utan Fanny denna gång, hon kännde sig alltför krasslig.

Och idag har jag också börjat åka på den dumma förkylningen, har ganska ont i öronen och i halsen, har haft huvudvärk hela dagen också.
Trots detta har jag varit i Hässleholm idag och haft körlektion, och det var bästa gången hitills, tyckte även Niklas (: Vi tränade på 90 & 110 väg idag, och där passade jag in sa han, haha, fart ska det va! ;D
Och nu ska jag skryta lite också... Han tycker att det går så pass bra nu att jag inte behöver ha en enda körlektion till förren om en månad, så nu blir det halkan nästa fredag och sen är det vila ett tag framöver :)
Funderar på vad andra körskolor hade sagt om det vore såhär, anatgligen att man var tvungen att köra där en gång i veckan i alla fall för att hålla allting uppe (moneybuisness), gud vad tacksam jag är för att jag har valt den körskola jag har :D
Fast måste dock fortsätta att köra så mycket jag kan där hemma så jag inte tappar det jag har :)

Måste trimma Molla som fan imorgon, enda chansen för sen åker jag till Petra på fredag och sen är det utställning för hela slanten i Danmark i helgen :)

Sen ska jag bara ge ett plus i kanten till dig Eleonor eftersom du är flitig och kommenterar min blogg ;D

,fytusan vad jag älskar dig Molla! <3

söndag 13 september 2009

Domare på Sofiero :)

Då har man haft sin debut som Junior Handlingsdomare nu! :D

Riktigt kul jobb faktsikt, i slutet var det dock riktigt jobbigt, det var riktigt svårt att sätta placeringarna. Men när jag sen väl stod inne i finalringen så var jag riktigt nöjd över vad jag hade åstadkommit, känndes bra som tusan! :)

Jag gör gärna om en sån här sak igen, det var riktigt kul & lärorikt på samma gång.

Nu ska väl Mollabolla ut på en sista sväng sen blir det nog sängen, är slut som fan.

Puss

fredag 11 september 2009

full dag med fix (:

Fick gå tidgare idag från hunlektionen, skulle ha körlektion.
Den gick bättre än förr gången men känner mig inte helt inne i allting men hoppas att det kommer med tiden :)

Har också fixat en hund idag, skulle noppa öronhår och klippa mellan tassar, ble mycket nöjd, även kunden så det var härligt :D

Till kvällsmat åt vi kyckling, hasselbackspotatis, brunsås och gele, det var alldeles för gott egentligen! :D

Såg ni Idol ikväll? Tönten i gröna stringkalsonger och med bananhatt var min kusin, haha s nu förstår ni varför jag är som jag är ;D

Imorgon ska jag ta tåget redan klocka 07.00 endast för att låna ut min hund som jag för övrigt har trimmat hela veckan, snällt va? ;)

Nu ska jag ut med Matilda och Erika på kvällspromenad :D

Puss

onsdag 9 september 2009

Prövat studentmössor! :D

Jag förstår inte hur slutet av denna terminen ska bli. Jag har knappt någon tid nu till saker och ting, hur fan ska det då bli i slutet när alla prov kommer ovanpå varandra?

Måndags, körskolan för teorilektion.
Tisdags, dansen i helsingborg.
Och idag, hundlektioner, en joggingrunda, trimning av Molla.

Vet ni vad vi mer har gjort idag? PROVAT UT VÅRA STUDENTMÖSSOR! :O :D
Det var lite läskigt, känndes som om man skulle ta studenten om typ 1 vecka, men det är ju trots allt nästan ett år kvar...
Hade ganska mycket besultsångest när jag gjorde min beställning, fick inte mössan exakt som jag vill ha den, har för mycket bokstäver i mitt namn.... Men den blev fin ändå, sen köpte jag ett joggingsett till, ett champangeglas, en visselpipa, en tuta och ett par trosor på köpet.
Jag har blivit pank idag. Endast mössan kostade fan 800 kronor, och sammanlagt blev det nästan 1800, hur fan kan det bli så dyrt?
Sen ska man köpa klänning, skor, smycken och dylikt, det är en jävla tur att man bara tar studenten en gång i livet! ;D
Man kanske skulle starta ett sådant företag? Studenten är ju något alla gör, det är inget man kommer ifrån, man skulle nog kunna blir rik :D

Nog om det, kolla på IDOL imorgon! Jag tror dem ska vara en liten snutt i Malmö då. Kolla efter en galen människa som heter Erik Magnusson och som bär stringkalsonger som Borat, det är min kusinvitamin som med vilje skämmer ut sig själv i år igen ;)

Puss

söndag 6 september 2009

Leva 2009

Har haft fullt upp och har inte hunnit blogga något.

I helgen har det vara en mässa här i Örkelljunga som hette "Leva 2009". Molla och jag hade sammalagt tre uppvisningar, en i agility och två i freestyle. Dem två första gick bra men när vi kom till den sista freestyle-uppvisningen var hon helt slut så det blev ganska segt...
Det spöregnade hela dagen igår, mindre trevligt medan vi hade alla uppvisningar men när man sen kom in i stugan och var helt slut så var det riktigt mysigt (:

Veckan som har gått har jag haft fullt upp med all träning med Molla, denna som kommer är en vecka full med trimning och fråga mig inte hur det ska gå till. Molla ska lånas ut i handlingen på Sofiero på lördag så då måste hon vara riktigt snygg. Men var ska jag hitta tiden till att fixa till henne?

Nu ska jag snart hjälpa Kalleballe med aglityn och sen måste jag plugga matte, har nog tre sidor läxor till att göra och jag förstår inte mycket. Det börjar bli svårt men jag ska kämpa, jag ska ha matte B i mitt betyg så det så (:

Förhoppningsvis ska jag börja ladda upp lite filmer på hemsidan så ni kan se hur det gick i helgen, kan inget lova men håll utkik (:

Puss

torsdag 3 september 2009

Bortsprungen Molla!

Körlektionen idag gick riktigt bra, över förväntan! Sjukt nice :D
Vi hade stadsträning och jag trodde faktiskt inte det skulle gå så bra som det gjorde men det tackar jag för (:
Innan körlektion åt mamma och jag på Graffiti, megagott :D

När jag kom hem idag så fick jag en ideé om att jag skulle ut och springa men sen övertalade Malin dock mig att följa med ut i skogen och power walka istället. Jag ångrar mig.
Nito & Molla gick lösa hela vägen i skogen och när vi är ungefär på halva rundan så säger jag till Malin "tur att Nito är vit, man ser ju honom över allt i alla fall, skulle Molla rymma så hade man ju inte sett henne precis" (det började precis bli mörkt) VET NI VAD SOM HÄNDER?
Molla slår dövörat till, flyr in i skogen efter ett spår och jag får panik, likaså Malin.

Vi fick som tur tag på Nito precis innan han också tänkte dra iväg, han fick selen på sig och sen så litade vi på Nito att han skulle hitta Molla, tacka fan för det. Vi trodde att vi hade sprungit cirka 50 meter men i verkliga fallet var vi ungefär 200 meter ifrån stigen, adrealin på hög nivå.

Som tur så hittade Nito spåret antagligen för annars hade vi väl sprungit på helt fel håll och när han stannar till och tittar upp hör jag plötsligt Molla, hon virrar runt som en höna och jag får tag på henne. Antagligen hade där varit ett djur precis innan vi kom eftersom dofterna var så starka och sen hade det väl vänt där vi hittade henne eller så tappade hon bort sig och gick tillbaka. Hon var helt färdig när jag fick tag på henne, hennes tunga var flera kilometer ochh hon var dygnblöt.
Tacka gudarna för att Nito kan spåra, han är dagens hjälte!

Jag måste sluta säga saker och ting som är allvarliga utan att jag tänker på det, för sen händer det alltid. Fy skam.

Puss

onsdag 2 september 2009

En tur på Väla (:

Dansen gick halvt om halvt, precis som jag väntade mig, men det får blir en massa träning och så blir det bra med det ;D

Igår hade vi "individuella val" som det heter, man får välja några kurser som man ska läsa utöver det vanliga schemat.
Jag har valt "Rehab" detta året och det innebär att v ska få lära oss en massa om hur hundars muskler och allt behöver stimuleras och sen ska även hundarna få simma en massa i vår nya pool som vi har fått till skolan :D

Idag har jag, Sofia & Ingrid varit på Väla, jag inhandlade en minst sagt EFTERLÄNGTAD tvättkorg, haha, så nu står Antonius på mitt rum ;)

Imorgon blir det först skola, sen kommer mamma och hämtar mig, därefter antagligen Graffiti och en het potatis, sen körskolan :) Körlektionen imorgon kommer bli helt inne i stan, hoppas att det kommer gå bra som fan, hade ju inte suttit helt fel (:

Nehepp, nu ska jag nog se ett avsnitt på "Sjukhuset" och sen somna...

Puss