torsdag 25 juni 2009

hejdå Sverige, hej Kroatien! :D

Om några timmar så har min resa börjat.
Jag har bara lite saker kvar att fixa sen åker jag.
Jag ska glassa satan och bli neger :)
Ha det bra här hemma, jag ska ha det bäst :D

hejdå Sverige, hej Kroatien! :D

<3

onsdag 24 juni 2009

Åker imorgon! :)

Har varit heldag i Lomma idag, ganska ansträngade, stack hemmifrån vis sex, kom hem igen vid sju, 13 timmar borta... Men det var helt okej :)

IMROGON ÅKER JAG TILL CROATIA! :D HAPPYFACE :)

Puss

tisdag 23 juni 2009

2 dagar kvar! :)

Solen steker verkligen just nu, idag låg jag ute en stund men ganska snabbt in igen, värmen är riktigt maffig. Tur att det finns vatten i Kroatien, annars hade det blivit problem ;)

Har gjort lite nödvändiga saker idag inför resan, det mesta är packat, det sísta åker väl ner imorgon eller övermorgon.

Har precis varit i Åhus tillsammans med Matila och hennes familj, blev bjuden på megagod glass, tack sweetiepie! :D <33

Nu blir det lite trimmning för min och mOllans del...

Imorgon blir det Lomma för hela slanten och läger på hundklubben.
Och vad händer i övermorgon?
KROATOEN HERE WE COME! :D WIHOOOO! :D

Puss

måndag 22 juni 2009

resfeber på gång.

Igår var jag hemma hos Ingrid, mycket trevligt, tack för allt sötnos :) <3

Idag har det blivit umgänge med Matilda, mycket nice.

Tror minsann att jag har börjat få resfeber, haha. Har inte sovit någoting nästan i natt, sjukt jobbigt, var jättepigg vid fyra i morse och ni som känner mig vet att det är fullkomligt onormalt, haha :) Gick ner och tog några mackor, gick upp i sängen och läste några tidningar och kollade lite på nyhetsmorgon sen somnade jag om igen vid halv åtta...

Tänkte jag skulle börja packa lite nu så om det är fint väder imorgon kan jag steka istället :D

TRE YNKA DAGAR KVAR TILL KROATIEN! :D <33

Puss

lördag 20 juni 2009

hygglit bakis.

Ja man mår väl som man förtjänar idag efter kvällens och nattens bravader antar jag...

Tack så mycket folket för en trevlig midsommar :) <3

fredag 19 juni 2009

Midsommarafton.

Det regnar ute... och det är midsommarafton...

Måste endast säga en sak haha; igår läste jag ut den 6:e Harry potter, halvblodsprinsen.
Det har tagit en evighet, haha, men nu är den äntligen färdig och nu längtar jag som farao till bion! :D

Nu drar jag till Ronja för att fira denna dag på alla sätt och viss :)

Puss

torsdag 18 juni 2009

Mums (:

EN VECKA KVAR TILL KROATIEN! :D <3

onsdag 17 juni 2009

buttsihuttsi.

Va hos doktorn idag. Fick remiss till labratoriumet i Kristianstad.
Så nu ska man vänta på det också...

Ringde innan till OnOff idag, kommer få en helt ny mobil, men när är en annan fråga men att få en ny är nice som tusan.
Efter det samtalet blev det apoteket för att hämta pillerna, gick bra som tusan, och blev endast 111 kronor fattigare.

Btw berättade jag nog inte att jag fick omboka min körlektion eftersom jag va tvungen att gå på mötet igår, så nu blir det den 9:e juli istället, känns som lång tid men så är nog inte fallet.

Ska strax gå ut med mOllan och så blir det en liten sväng med Matilda :)

(Midsommar?)

8 DAGAR KVAR TILL KROATIEN :D

tisdag 16 juni 2009

lomma-dag.

Som sagt, va tidig uppstigning idag, mindre trevligt.
Har varit i Lomma hela dagen, en massa på hundungdom och sen klipp och sling hos Johanna.

Imorgon blir det hässleholm för att besöka apoteket och hämta ut pillerna. Kanske även kolla efter ett par nya solglasögon :)
Ska även ringa OnOff och fråga hur det går med min mobil, har varit inne länge nu och min lånemobil funkar inte heller till 100% Jag och tekniska saker fungerar inte tillsammans.

Klockan 15.50 är det doktorn som gäller, ska göra laktosintoleranttestet imorgon. Ska bli skönt att få svar. Jag hoppas att det blir positit, haha, endast eftersom då vet jag det säkerligen. Har ju blivit mycket bättre nu när jag har ätit mat utan möjlk och laktos så det vore konstigt om testet visade negativt.

Ska nog ut med mollis nu och sen ta en liten ci**ilih000ding.

[och fyfan vad jag hatar dig ditt äckliga aber]

måndag 15 juni 2009

alltiallo.

Ringde direkt när klockan väckte mig, eller jag fick först prata lite med hundarna så min röst inte skulle låta som den brukar göra på morgnar, haha, den är ju inte allt för vacker ;D
Jga behövde inte ens komma in till mottagningen, hon skulle be en läkarte att skriva på receptet till mig imorgon och sen skulle jag hämta ut mina tabletter på apoteket :)
Så hoppas att allt funkar nu, annars lär det bli en lätt kris. Ska försöka hinna hämta ut tabletterna imorgon när jag kommer hem till Hässleholm, om dem inte har stängt då, annars får jag åka in på onsdag...

När jag hade ringt dem så somnade jag om en timme och sen fick jag gå upp och fixa allting om skulel göras innan jag åkte iväg till Klippan för att hämta min plånbok... Så nu är den i "säkra" händer igen, eller inte, haha. Måste se till att försöka hålla hårt i den nu ;)

När jag kom till Hässleholm igen så gick jag inom farmor en sväng och fick fika. Hon tog även fram en snygg väska, en så där liten som alla andra har nu förtiden, en brunis, så den ska jag använda på Kroatiens gator. Hihi, den såg finfin ut, inte så tantigt som jag trodde det skulle vara :D

Tänka storstäda mitt rum idag men jag orkade inte, riktigt lat idag också, inet speciellt ovanligt. Och den ända uppgiften mamma gav mig innan hon åkte va att jag skulle ta hand om hundarna och packa upp alla saker från Öreklljunga, haha. Tror ni jag har tagit in alla saker som står i garaget? ICKE! Haha.

Imorgon blir det tidig uppstigning för att sen åka till Lomma och storstäda klubbstugan plus ha styrelsemöte efter det.

Så nu är det nog dags för en date med John Blund.

Puss

söndag 14 juni 2009

söndagschill.

Igår gottade jag mig som fan och var riktigt onyttig, det var megagott men fy farao vad min mage känndes som en uppblåst ballong, haha :)

Linnea var en sväng hos mig på kvällen, det va nice, tack för trevligt sällskap! Kommer bli riktigt bra om du flyttar till Västerås men jag kommer sakna dig till tusen.

Har haft sällskap på två utav mina tre hundpromenader idag utav Matilda, tror att vi har samma problem, haha, men det är lika trevligt för det :) <3

Extra trevligt med sällskap nu när jag bor hemma själv, ska göra det till på tisdag, riktigt skönt kan jag tala om :)

Imorgon ska jag ringa till ungdomsmottagnigen i Hässleholm så fort dem öppnar, redan vid åtta, kommer blir segt, haha. Hoppas att jag kan få en tid denna veckan snabbt som fan för jag behöver verkligen dem där äckelpillerna tills jag åker till Kroatien, bara elva dagar kvar! :D

När jag väl fått tag på dem så ska jag se till att komma till Klippan, jag har glömt min plånbok i Jespers bil men som tur är så har Rebecca det så jag måste ta mig ända dit för att hämta den, men jag har inget choice så. Måste ju ha min plånbok (!)

Nehepp, nu ska jag läsa lite och sen nanna.

Puss

fredag 12 juni 2009

SOMMARLOV :)

I torsdags städade vi hela hundstallet på skolan, mycket mer gjorde vi inte, men det räckte, haha :) Hade lite mys med Kinga och Lina på kvällen, såg på en chillifilm, nicebaice :)

Hade "skolavslutning" igår, inte så värst mycket folk, rektorn bjöd på tårta och sen följde vi med in på UBC där självaste rektorn hängde upp och ner i ribbstolarna, haha :)

SÅ NU HAR VI SOMMARLOV! WIHO! Skönt som fan, har varit riktigt efterlängtat, men kommer sakna alla här, åh, baksidan med internatlivet, att vara en stor familj som sen övergår till liten...

Mamma kom och hämtade allt och mOlla så ska jag och några kunde dra ner till byn och kolla på när treorna gick ut, det är ju första "kullen" som går ut denna linje! Överballt :D

Fyfan vad lamt det är att ta studenten i Örkelljunga, det säger jag bara, haha. Jag vill verkligen inte ta studenten där, haha, shitness.
När jag kom hem stack jag och Matilda in till Kristianstad och kollade på Baksmällan, den var inte så bra som jag trodde tyvärr men men... Tack för en trevlig kväll sötnos :)

Puss

onsdag 10 juni 2009

Ledighet hit&dit.

Nu går det verkligen mot sitt slut, har börjat packa ihop lite saker, vill inte sluta men ändå skönt för just nu går alla varandra på nerverna känns det som.
Igår gjorde vi absolut ingenting, fick sova länge, sen en liten fjutt engelska lektion. Efter det satte jag mig och kollade på när ettorna körde lydnadsklass 1 sen var det mattelektion och då gick vi ut med hundarna istället.
Idag har vi varit helt lediga, skönt. Jag och Rebecca stack in till UBC så jag fick lämna in mitt arbete om digerdöden. Dem hade flygplanstävlingar där inne, haha :) Körde även en sväng till apoteket...

Jag, Fanny och Ingrid körde ett agilitypass innan, Molla var sjukt duktig :D Hon hade fart som fan, blev helt glad, dock behöbver jag bättra min handling och mitt minne, haha ;D

Nu ska jag ut och kissa molla lite snabbt, fylla på vattenskålen och sen ska jag ner och titta på när treorna ska gå in på balen, åh, dem kommer vara riktigt fina! :)

Bara ett år kvar för min del...

VARFÖR ÄR DU SÅ SÖT?!

Puss

måndag 8 juni 2009

Skolkis med knullruffs :D

Dessiré Fosrbrand har varit busig idag, hon har skolkat lite för mycket, haha ;)

Jag var två sekunder ifrån att stanna i sängen imorse, men ändå så gick jag upp, vilket jag inte hade behövt... När vi kom till matten hade vi inget att göra, så vi fick gå hem igen och då drog jag tvp slutsatser:
1. Nästa lektion var svenska, då skulle vi bara fika.
2. Lektionen efter det var engelska, och där lär vi aldrig oss något...

Så vet ni vad jag gjorde? Jag tog min underbara data och la mig i sängen. Fick x antal sms, satte sedan på en film, när ögonlocken började falla fram och tillbaka så ställde jag klockan på halv tolv och somande sedan gott, mihi. Så underbart skönt, och jag hade inte ens skuldkänslor för skolket heller, haha :) När jag somnade drömmde jag om Charlotte och att typ jag kvävdes, det va dock mindre skönt men fi fan va skönt det va :)
När jag sen vaknade gick jag till kockis och åt lunch, senstack vi in till idrotten där det va badminton. Jga rokade dock inte ens fixa mitt vanliga knullruffs som jag har på alla morgnar så jag kom in så på idrotten, haha, jag bryr mig inte längre, haha, mycket fint! Höhö :D Dock lite pinsamt när typ Gustav som man hade varit på fest hos för någon vecka sen kommer in, haha...

Har resten av dagen gjort min rapport till historian om digerdöden... Är klar med den nu, ska bara skicka den till Dan och sen är det bara att hoppas. Om han tyckre jag har gjort bra ifrån mig på den så blir det ett VG i historia, vill, vill, vill!
Idag sa Peter till mig på idrotten att han tyckte det va synd att jag inte hade valt Idrott och hälsa B, jag hade lätt kunnat få bra betyg i det. Och jag kommer ihåg att jag ville välja det men tillslut så struntade jag i det, och det känns lite bajs nu i efterhand faktsikt, men ja, kul med kompilmangen ändå :)

Nehepp, åh, ingen historia imorgon! Skönt som fan, första lektionen börjar 12.25, nice som fan :D

Nu ska jag krypa ner i min varma säng tillsammans med mollsan och fortsätta läsa Harry Potter... Måste läsa ut den innan den kommer på bio, har typ halva boken kvar men måste göra det, har gjort så med alla andra Potters ;)

Puss

söndag 7 juni 2009

Trevlig helg i Klippan (:

Tog bussen hem tidigt i fredags, lämnade Molla i Vinslöv och stack sen till Kristianstad för att hitta något att ha på mig på avslutningen... Trodde att affärerna skulle ha mycket mer nytt än vad dem hade så det tog sin lilla tid att hitta något fint. Men tillslut så hittade jag en turkos tunika som jag ska ha på mig på fredag när vi slutar, satt lite löst men såg ändå bra ut så det blir nog finfint :)
Igår åkte jag och Ingrid med tåget till Rebecca. Vi badade i poolen, åt god mat och myste i husvagnen med två filmer och sen sömn.
Jag har nog inte nämt i bloggen att
jag ska till Kroatien i sommar,
men det ska jag ser ni, ska åka dit med Rebeccas familj, ska bli riktigt kul :D Dem är riktigt trevliga och lätta att umgås med, ska bli fett nice :D
Borde göra min rapport i historian nu, men väntar lite till *host* orkar inte *host*...

Just det, måste ju gratulera Linnea som har klarat alla tester till att komma in på pilotgymnasiet i Västerås! Är riktigt glad för din skull hjärtat! Kul som fan att du ska få göra något som du tycker om, gladgladglad :) <3

Nehepp, kanske borde fördriva tiden lite med att packa till ikväll? Åker till skolan vid sju.

Puss

torsdag 4 juni 2009

Spexilihexili

Några dagar sen sist, jag vet, har underligt nog (not) inte haft tid med att blogga...

Nu är snart skolan slut, och det känns. Igår hade vi spex för treorna på skolan, riktigt kul, och det tyckte även dem, så vi lyckades :D
Vi hade fullt med tävlingar, stafetter, film och en spökrunda ovanpå det, allting blev helt perfekt och vi timade allting (Y)
Så det blev inte sängen förren vid halv tre inatt och gissa om folket var trötta idag? Skulle stiga upp igen redan vid halv sju... Halva klassen kom till skolan och dem som väl var där somnade på den första lektionen, haha, lyckat.
Blev klar med mitt bildprojekt i skolan idag, blev faktiskt ganska nöjd, har gjort om alla i klassen till djur på en och samma bild.
Tänkte skubba hela eftermiddagen i skolan men fick reda på att det va dödsallvarligt att vara på växt&djurlivslektionen så den planen sprack.

Min dator är btw lagad! WIHO! :D Nice som fan, ska hem imorgon och se att allting stämmer nu :D Hoppas nu att den fungerar sm den ska (:
Molla har haft fukteksem nu i typ 1½ vecka, varigt och blodigt, och har därför även haft tratt på sig, stackars lilla mollan, hihi, men nu bärjar det bli bättre, hoppas det håller i sig :)

Imorgon är det skoldag men dock inte så effektiv så kanske drar hem lite tidigare, måste köpa skolavslutningskläder... Slutar nästa fredag och på lördag är det ju nationaldag så då vet jag inte om alla affärer har öppet, men måste få hem molla på någon vänster också....
Vi får väl se helt enkelt.

Puss

måndag 1 juni 2009

Plugg as hell.

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera, förlåt, men jag har INGEN tid som helst.

Helgen har varit härlig, mycket alkohol och trevligt umgänge och ovanpå det så en massa plugg.

Sitter just nu med Annika och Natali och pluggar som farao til vårt Historia-prov imorgon, äckligt jobbigt.
Gjorde matteprovet med procent idag, gick hyfsat och svarade på allt :) Hope! :)

Dem som har Idott och hälsa B är ute och paddlar idag och imorgon, ganska avundsjuk faktiskt, hade varit mysigt som fan... Men ja, nu går jag ju inte det så nu får jag skylla mig själv ;)

Puss