onsdag 23 juli 2008

Ao :)

Vet ni vad jag fick för mig i måndagskväll? :O Gissa! :)
-Jo, jag var ute och sprang en 20-minuters runda med Molla :) Kännde mig riktigt duktig, sådetså :) Fast nu har jag dock väldigt ont i halsen och lite i mandlarna men jag hoppas för allt i världen att det inte är något nu eftersom hjag äntligen blivit frisk :S

Igår solade jag typ hela dagen, überskönt väder :) Sen va mormor och morfar här och hjälpte till lite, och jag & moffe (morfar) va nere en sväng på granngården :) Sen på kvällen firade vi Emma...

Idag åker jag till Amanda, och där träffar jag även Rebecca :) Sen är vi inne på helsingborgsfestivalen typ nu torssdag, fredag. Sen på lördag lunch kommer mamma med Molla till helsingborg så jag kan sen åka vidare med Petra till Ransäter. Och sen är det ju då utställning i Ransäter på söndag :) Så jag kommer väl hem på söndag kväll/natt.
Men mobilen finns jag ju alltid på ;D

Men nu måste jag packa.

Puss

måndag 21 juli 2008

Sommarväder :) <3

Hellu :)

Hade svårt att somna när jag kom hem inatt...Men tillslut så :) Och som vanligt vakande jag inte förres vid ett typ :) Härlich :D men måste nog fan börja ändra mina sovvanor, annars kommer jag ju att gå under när skolan börjar... Kanske borde jag göra det efter veckan hos farmor?
Och just det, farmor fyller år idag, har ju faktiskt ringt och sagt grattis, duktiga jag :)

När jag rullade upp rullgardinen idag så strömmade solstrålarna in på rummet :D Och ändå har jag typ sutit här vid datorn hela dagen, dumma mig ;) Men nu har i alla fall min iPod blivit fylld med nya låtar igen, flera månader sen sist typ >.<

SKA träna Molla idag, och hoppas att hon är på bra "träninghumör"...
Och packa kanske inför onsdag? Sticker ju till Amanda då :)

Nej, nu ska jag kila vidare,

puss.

söndag 20 juli 2008

Mat, mat, mat :)

Hallå hallå :)

Känner doften av mat, MUMS :D

Igår va vi och Anki's familj på Cats och åt :D ME LIKE! :D
Sen följde dem med oss hem och fikade här och så :)

Och mitt öra borde egentligen vara helt svullet så mycket som jag pratade i telefon igår, haha ;)

Idag, efter maten, MÅSTE jag sätta igång med trimmningen på Molla... Känns ju lite surt nu när det är utställning i Köping och jag inte är där... Men ja, det blir Ransäter nästa helg istället :)
Och Molla har inte blivit piggare vad det gäller träning "/ Asså jag vet inte vad som har flugit i henne, men hon är inte alls pigg på det "/ Tråkigt.
Senare blir det en sväng in till Tomas antar jag :)

Nej, nu ska jag klä på mig, sen äta.
Puss

lördag 19 juli 2008

Nattvärk.

Tjosan plosan :)

Ingen Amnda här hemma nu, tråkigt.
Men när hon hade åkt så va jag i alla fall duktig och städade hela mitt rum och renbäddade min säng :D Och det behövdes kan jag säga, hihi :)

Igårkväll/natt va jag hemma hos Tomas, mihi :* Tänker dock inte berätta vad vi gjorde men vi hade mycket trevligt, haha :)
När jag sen kom hem pratade jag i telefon med Amanda 1½ timme, trevlans :)
Sen ringde jag och väckte Tomas men det får han skylla sig själv faktiskt för han sa att jag fick, sådetså ;)
När jag väl somnade inatt så fick jag inte sova länge förrens jag vakande igen, av en värk i armarna som jag vet inte vad, det gjorde ONT, riktigt jävla ONT. Ja, ursäkta, men så ont gjorde det.
Så först skulle jag få tag på ZON-tuben, men det hittade jag inte, och sen när jag väl hade lagt mig i sängen igen kom jag på att den va inne på mitt rum, gah.
Men den hjälpte inte mycket, så jag fick springa ner igen och hämta tigerbalsamet, och när jag hade kletat in det så började ju det förståss att svida, och bli sådär äckligt kallt som det blir när man har det på... Så det tog 1½ timme innan jag kunde somna om.

Hade egentligen tänkt att åka till Åhus idag, men jag struntar nog i det eftersom det känns inte som det är väder till det. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, träna Molla lite kanske? Det skulle ju inte skada ;P

Nej,
puss.

onsdag 16 juli 2008

Åhus :)

Det blev ingen sväng in till Hässleholm, dock träffade vi Tomas nere på stationen här i Vinslöv efter cykleturen med Molla :)

I måndags va vi på Kiviksmarknad, mycket trevligt. Och ännu en gång åkte jag en äckligt farlig karusell. Men kul var det :) Vi var väldigt flumm när vi kom hem den dagen, haha, och vi gick inte i sängs förren vid 04.30 och dagen efter (alltså igår) så väckte mamma oss vid 14.00 för då fick vi inte sova mer för henne ;P

Så hela dagen var vi latmaskar rakt igenom, fast vi gick i och för sig en långrunda med hundarna :) Duktigt va? ;)

Idag har vi vatt i Åhus, dock bara lite sol, så dte va lite synd, men vi träfafde Erika och Matilda, ja dem andra också, en ja... Så nu hoppas jag att dem båda har lite tid, för nu vill jag bannemej se dem! :D

Imorgon åker Amanda hem, vilket jag inte vill, för vi har haft det fett nice, jag älskar henne.

Nej, nu är det snart mat,

puss.

söndag 13 juli 2008

Mamma's födelsedag ;P

Hejhopp i lingonskogen :)

Haha, om ni ville veta, så har jag velat skriva så jättelänge x) Ja, jag kan va lite konstig i bland ;P

Vi gick i säng vid 4 typ inatt och sen sovde vi tills klockan va 12 idag, och vi skullle få hem gäster vid 13.00 :O Haha, seg start. Jag stod i duschen när gästerna kom, haha, men dem är rätt vana vid att jag är seg ;)
Så nu har vi firat mamma, eller ja, gästerna är forfarnade här men jag orkar inte vara social.

Och jag har fått upp min rullgardin som vi köpte på IKEA till mig :) Så nu är det typ kolsvart inne på mitt rum när den är nere :) Så nu kan jag sova ännu längre in på eftermiddagarna om jag vill ;) Haha :)

Amanda stannar antagligen ändå tills på torsdag :D WIEE :D Så då har typ hon varit här i en vecka, eftersom hon kom i fredags :)

Nähä, nu ska jag vara lite social med gästerna innan dem åker ;) Sen måste vi nog ut med Molla på en cykeltur och hon måste trimmas ;S Ohno... Fast det blir kanske en sväng in till Hässleholm och Tomas istället (A)

Puss

Mihi :)

Haha, klockan är typ halv tre på natten och jag bloggar :D

Amanda och jag har varit inne på Kristanstaddagarna :) Och igår med :) FETT NICE :D <3
JAG ÄLSKAR HENNE, OM NI VILL VETA :) <3

Och just ju sitter jag här och pratar i telefon med Tomas, som jag liksom väckte i hans skönaste sömn :') Men sånnt händer ju, haha ;P
Borde gå ner och kolla film med dem andra, men dem får vänta några sekunder till :) Mihi :*

Nej, nu ska jag prata färdigt och sen kolla filmen, lär väl bli läggdags vid 5tiden ;) Och imorgon, eller rättare sagt idag så ska vi ha gäster för mamma fyller år. Så jag blir väl inte särskilt social precis ;P Haha :)

Nej,
puss och godnatt :)

torsdag 10 juli 2008

Imorgon kommer Amanda :)

Glömde blogga igår, men jag tror ni överlever :)

Igår va vi ju på IKEA, blev mindre inköpt än va det var tänkt.
Hahaha, igår skulle jag försöka cykla med Tellus, och det kaaankse jag inte skulle gjort, haha.
Vi cyklade först två längder på gatan, sen tänkte jag ta en sista, och då kommer det en bil förbi och han sätter fart efter den! :S Så jag kunde inte göra något, o jag kunde ju inte stanna för då skulle jag ju ramla in i cyklen, shit alltså ;S Efter typ 30 meter så stannade han till slut, puuuuh. Sen skakade jag ju lagom när jag kom tillbaka...

Idag blir det en fika på Kristianstaddagarna med Matilda, som en liten sen födelsedagspresent, hihi. Hoppas hon gillar det :)

INNAN HITTADE JAG EN KROSSAD FÄSTING PÅ GOLVET! BLOD ÖVERALLT :S ÄCKLIGT!
Och det va det igår med, så jag tror att antingen är det Molla's eller Tellus fästinghalsband som inte funkar, ska väl byta nu så vi får se. USCH, Jag hatar fästingar.

Puss

tisdag 8 juli 2008

Latdag

Idag har det inte hänt mycket folket :)
Chill hela dagen typ, sovde mycket länge.
Jag har förresten varit uppe på vårdcentralen och tagit mitt blodprov :D Och dem sa att jag inte smittar längre :') Så nu ska vi bara se om min lever också mår bra... Hoppas det, det kommer ju ändå ta en nedrans tid att bygga upp allt med alkoholen igen "/ ÄCKELKÖRTELFEBER.

Imorgon drar mamma och jag till IKEA :) Vi ska köpa lite möbler och sånnt nu eftersom renoveringen börjar bli smått klar :)

Forfarande har jag inte kommit igång med Molla's träning :@ Fy skäms på mig!
Cyklade med henne innan, och det gick jättebra i början, men sen i slutet kom det lite plötsliga saker, som en katt som bara dök fram t.ex. så lite skraj var hon i slutet "/ Men hoppas hon glömmer det :)

Just det, innan råkade Tellus matskål sprängas :O (Den va i glas och antagligen va det spänningar i det) Det bara sa *POFF* och sen va den i tusen bitar :S Men vi har en extraskål som vi har köpt för en 10:a innan och den är ändå för liten att ha i hundstallet har Charlotte sagt så han får ha den som ny matskål ;P

Nähäpp, nu ska jag ut med Molla och träna bara för att jag är sämst på det just nu ;)

Puss

måndag 7 juli 2008

Hemma från Stockholm!

Hann aldrig blogga innan jag åkte till Stockholm så det får bli en blogg nu när jag har kommit hem :)
Har ju nu varit på WORLD DOG SHOW och det har varit en riktig stor upplevelse :)

Petra (min uppfödare) kom och hämtade mig i tisdags, och när hon hade hälsat på Tellus och skulle kliva ner från trotoarkanten så trampade hon snett och stukade foten :S Hon va dessutom nära på att svimma... Så hon fick två panodil av mig och så lindande jag om foten, så det dröjde väl en timme innnan vi kunde åka vidare...
Och när vi hade kommit en liten bit utanför Jönköping så får vi punktering på husvagnen :O Mitt ute på motorvägen :S Så då fick vi ringa efter hjälp, och det va inte det lättaste att hitta. Men tillslut fick vi tag på en firma som kunde komma och hjälpa oss. Och när allt va färdig så hade vI stått där i 1½ timme...
Sen var det dryyyyyyg körning upp till Stockholm.
När vi väl kom dit, så hittade vi inte campingen, men som tur fick vi vägledning av Carin.
Vi var framme klockan 01.30 och vi gick väl i säng klockan 03.00...
Snacka om att man va trött då, jag jobbade ju på morgon också.

Sen fick vi upp igen vid 06.30 så det blev ju inte så mycket sömn.
Denna dag va det World Terrier Specialty , och jag visade Teddie och Tessie i parklass, och sen tävlade jag i JH med Teddie och slutade på en 3:e plats :)

Sen sem andra dagarna har jag varit inne på mässan och WDS, stort som bara den.
Har tävlat i Junior Handling alla dagarna, blev uttagen ur gruppen en dag, men inte mera. Så det har ju inte gått så jättebra men jag är glad att jag bara har fått vara med :)

Jag vet inte vad jag ska säga om denna veckan, jag har fått göra hur mycket som helst eftersom Petra är lat? -Jag vet inte, men jag gillar inte Petra, jag får hjälpa henne med alla sakerna, jag har tagit hundarna på precis ALLA rundor, hon har inte tagit en enda.
Jag börjar bli jävligt lack på henne nu, ursäkta mig, men den pesonen är fan helt sär ibland.

Nu saknar jag dem bästa <3
I helgen kommer i alla fall Amanda,
så det så :) <3

Nej, nu ska jag väl packa upp alla sakerna.
Sen vettitusan, bara ta det lungt :) DET BEHÖVS!

Puss