måndag 31 augusti 2009

Blogguppdatering...

Oj, bloggen kommer visst bland dem sista tankarna nu för tiden ;)

Skolan är nu igång igen och allt slit kommer tillbaka...

Har haft en chill helg, Kalle har varit på besök, jag har fått tid att träffa andra där hemma och haft det allmänt lungt, det behövs.

Måste fan säga att jag förstår matten otroligt bra, läser matte B just nu. Det kommer antagligen bli svårare ju längre fram vi kommer i boken men vafan, än så länge tycker jag jag är riktigt duktig om man får lov att säga så ;D
Hade körkortsteroi efter det, haha, jag känner mig som en liten plugghäst, kan typ allting som hon går igenom och jag svarar på alla frågor ;P Men det är ju bara bra att det har fastnat i mitt huvud (:
Får se hur jag ska göra med datatesterna där sen, känns onödigt att göra det både i Hässleholm & Örkelljunga... Människan som jag pratade med tyckte jag skulle byta körskola till dem i Ängelholm, men det tänker jag aboslut INTE.

Tränar som en galning med Molla nu inför "Leva-mässan" i helgen, ska visa upp ett freestyleprogram. Ibland går det bra, ibland går det dåligt, det beror helt på vilket humör damen är på ;) Nästa gång jag ska köpa hund ska jag nog satsa på ett säkrare kort som har lite mera träningslust ;D

Imorgon blir det dans igen, nice som tusan, övade lite innan med Fanny och det gick väldans bra otroligt nog ;)

Nehepp, ska nog städa undan lite på rummet...

Puss

torsdag 27 augusti 2009

Helrenoverad hemsida (:

Kolla in min hemsida, den är helrenoverad! :D

http://www.mollafjolla.info.se

tisdag 25 augusti 2009

Äckligt jobbigt.

Jag tänker inte ta allting en gång till men nu är läget som så att Tellus kommer inte att bo hemma hos oss längre. För tillfället bor han hemma hos Petra och sen vet vad jag inte vad som händer. Jag vill verkligen inte ha det så här men man måste tänka för Tellus bästa, även om det känns förjävligt. Kommer aldrig att bli samma sak att vara där hemma nu... Helvetes fanskap.

Idag har vi haft kick-off, varit ute med alla klasserna, elever och hundar, faktiskt rätt kul :)
Sen skulle jag och Fanny på dansen som började idag, vi har hoppat in i fortsättningskurs nummer 2 fast vi egentligen borde gå i ettan men har inte möjlighet att träna på måndagar. Men i alla fall, känndes riktigt bra, vi kommer nog att få ut mer av kursen denna gången är när vi gick förra och det känns bra :) Så nu hoppas vi på en lyckad termin och att vi lär oss massor (:

Imorgon blir det Våxtorps djurklinik där vi ska göra ett studiebesök med klassen och inleda den nya kursen "djursjukvård".

Nu ska jag överföra lite musik till min kära mobil...

Puss

lördag 22 augusti 2009

En något speciell kräftskiva...

Började skolan i tisdags, inga vanliga lektioner, bara förbredelser, alltså chill (:

I fredags (igår) hade vi hundlektion då vi gick igenom en massa nyttiga things plus gick ut med alla hundarna...

Igårkväll hade vi även en liten speciell kräfskiva om man så säger, haha, men det var nice, även om kräftlukten fortfarande sitter kvar på mina händer vilket är mindre trevligt ;)

Kan även tillägga att jag var ute och sprang igår, jag kan om jag vill ;D Jag är faktiskt uppe i 30 minuter 2-3 gånger i veckan, det kan man inte tro va? :D

Snart ska jag få besök, antar att det blir farmor, pappa, jonte & min fabror som är i Sverige nu två dagar som kommer, nice som tusan att få se honom igen :)

Nehepp, blir mer blogg någon annan dag.

Puss

onsdag 19 augusti 2009

Tillbaka på skolan :D

Är tillbaka i Örkelljunga igen och det känns riktigt bra! :D Massor av nya ettor som är megatrevliga och det känns nice (Y) Mollisbollis är också riktigt lycklig för att vara tillbaka! :D Det syns verkligen vilket är jättekul att se (:

Har packat upp allting idag, och det var ju inte lite saker jag hade, haha ;D Men det behöver man för att klara sig här ute i vildmarken ;)

Har varit ute med Eleonor nu ikväll tillsammans med hundarna, Lipton & Molla blev överlyckliga för att se varandra igen, kul som fan :D Vi hade en jättemysig promenad tillsammans och kom fram till vettiga saker. Jag är glad som har dig som vän hjärtat, du betyder för mig. <3

Imorgon börjar plugget igen och hej & hå vad snabbt allting har gått och nu är jag inne på mitt sista år på gymnaiset, det är inte okej. Jag vill inte sluta, det låter kosntigt va?

Btw, min hund har ätit 26 Dentasticks idag, det är inte okej heller, haha :D

Puss

måndag 17 augusti 2009

för mycket.

Körlektionen gick halvt om halvt idag, stressen står mig upp över öronen och jag kan inte koncentrera mig. Jag hoppas det går bättre nästa gång för då är det stadsträning på riktigt (:

Fixade även friskhetsintyg till Molla idag hos vetten så nu är det färdigt...

Har packat bilen fullt med saker idag för imorgon ska jag klippa mig och sen åker vi direkt till Örkelljunga.

Nu ska jag försöka nanna trots allt som snurrar i min skalle.

Puss

söndag 16 augusti 2009

Svensk & dansk champion! (:

Och så är man nu hemma från Danmark och Molla har ännu en titel i namnet ;D

För nu är Molla även dansk champion! :D

Och jag kan tala om att detta börjar kännas riktigt bra ;D

fredag 14 augusti 2009

Danmark i helgen (:

Det var halvt sjävlmord att gå upp klockan sju och springa, skriv upp det! ;)
Men fy tusan vad man kände sig bra sen :D

Har nu hunnit med en hel del dessa dagar som varit helt fyllda...
Gjorde riskettan igår, tyckte faktiskt den var riktigt bra och i slutet föll en tår, men det är sånt man får ta och tårarna rann på flera än mig ;) Nej men ärligt talat tyckte jag dem tre timmarna var mycket givande :)
Gick även på fordonslektionen igårkväll men ska nog gå om den någon gång precis innan det är dags för stora Dagen med stort D (:

Jag packade i onsdags för att åka till farmor, nu har jag packat för att åka till Petra och Danmark och när jag kommer hem så ska jag packa till Örkelljunga... ALLTID HEMMA! Jovisst.... Aldrig.

På måndag blir det körlektion och veterinären och på tisdag frisören sen bär det av till familj nummer två det vill säga Örkelljunga :)

Nu ska jag fortsätta allt jag håller på med sen åker Molla & jag tåget ner till Malmö och möts upp av Petra för i helgen blir det hundutställning som vanligt ;)
Denna gången i Danmark och förmodligen min sista tävling i Junior Handling.

Puss :)

måndag 10 augusti 2009

mjölkallergi istället?

Tror ni mig när jag säger att jag ska gå upp klockan 07.00 imorgon bitti för att jogga?! Haha, det gör knappt jag själv heller men jag det är så sant det kan bli ;O
Sen ska jag ta tåget in till Hlm för att passa Vilma, sen lir det teorilektion på TT på eftermiddagen. På onsdag ska jag och farmor med hundarna till Vittsjö och besöka farfars grav, det var riktigt längesen för min del...
Och på onsdag blir det riskettan och möjligtvis den sista obligatoriska teorilektionen. Därefter är det trimning som gäller för på fredag åker jag ner till Petra och sen är den utställning i Danmark hela helgen :)

Var inne på sjukhuset idag och testades för laktosen, blev sammanlagt 4 stick i fingret och 7 blodprover.
Dem kunde inte direkt se något tecken på att det skulle vara just det men sen när jag kom hem var det till att rusa på toaletten flertalet gånger... Antagligen kan jag ha en sorts mjölkallergi sa systern som gjorde allting, ska tilll läkaren snart igen så då blir det mera utredningar av det dära.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Sjukhuset" som är min favoritserie för tillfället ;D

lördag 8 augusti 2009

SUCH KLOFKULLA'S CHARISMA! :D

Moll fick sitt sista certifikat idag och är numera SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION! :D

Sen kom vi tvåa bästa tik, och det kan tilläggas att där var en hel del tikar med så jag är helnöjd :)

Nu satsar vi på Danmark nästa helg (:

Puss

fredag 7 augusti 2009

På SPA (:

Tjenare bloggen :)

Nu är jag utvilad till max, har kommit hem efter några dagar på SPA, mihi :*
Testade floating, det är när man typ ligger i en maskin med vatten i och plus 500 kilo salt, där man bara flyter. Det är meningen att det ska vara avslappnande som fan fast jag vetti tusan, man måste nog öva några på det där innan man riktigt känner till allt, jag kunde inte slappna av förren i slutet...
Chokladmassagen var det bästa av allt ;) Man blev neger under massagen och efteråt luktade man som en stor chokladkaka :D

Igår följde jag med Matilda in till Hässleholm på festivaldagarna för att vara drivers, trevligt som tusan (: <3

Idag har jag chillat och solat en hel del, men tro inte att jag har chillat hela dagen, nej jag har klippt HELA vår gräsmatta, det ni!
Har också ringt och beställt ett par skor som Amanda ska hämta ut på Väla till mig, hoppas nu att det bara blir rätt storlek ;S Och rätt skor, haha ;) Har längtat riktigt mycket efter dem :)

Ikväll blir det till att trimma Mollisbollis, ska ställa i Ronneby imorgon :)
Klockan halv sju åker vi, buhu.

Puss

tisdag 4 augusti 2009

Chokladmassage väntar ;)

Skrev igår att jag skulle på lektion idag men där lurade jag både er och mig själv, det är inte förren nästa vecka ;) Och då ska jag även göra riskettan :) Funderar även på fordonslektionen, får se, ska prata med Niklas om det...

Imorgon åker jag på SPA, kommer hem på torsdag igen, det är tillräckligt dyrt dem få dagarna...
SE YA FUCKERS! :D

Puss

måndag 3 augusti 2009

Halkan bokad! :D

Hemma igen från Kalmar.
Molla fick en slät etta och kom tvåa i sin klass, är helnöjd!
Tyvärr så stod vi på första platsen rätt länge men blevs en nerflyttade i sista sekund men det kan man inte göra något åt tyvärr ;)

Har haft körlektion idag och vi panikbromsade, rätt läskigt men bra att få känna på. Satt mest och garvade men ja, haha, jag fick lära mig det jag skulle :) Känndes sjukt mycket bättre idag nu när man inte behövde vara nervös inför så mycket.
Och halkan är nu bokad mitt folk, det ni! ;D
Är nu färdig med FAS B på datan också, ska gå på teorilektion nummer 4 imorgon...

Och grattis säger vi till Eleonor som fyller år idag! :D <33